Bir YouTuber, Arkadaşına Lamborghini Hediye Etti
YouTube yıldızı David Dobrik, en yakın arkadaşlarından biri olan Heath Hussar’a yepyeni bir Lamborghini Huracan hediye etti. Hussar, hediyeyi gorunce gozyaşları icinde kaldı. David Dobrik, 13 milyon aboneye sahip bir YouTuber ve oldukca da tanınıyor. Dobrik, yeni Need For Speed oyunu Heat’in tanıtımı icin EA ile işbirliği yaptı. Dobrik, bir başka YouTuber olan ve 2 milyon takipcisi bulunan, kendisinin de orijinal ekibinde yer alan yakın arkadaşı Heath Hussar’a EA’den gelen Lamborghini Huracan’ı hediye etti. Huracan, Lamborghini’nin amiral gemisi modeli değil, o rol Aventador’a ait ancak bu otomobil de hic de azımsanacak bir arac değil. Aracın ABD’deki fiyatı 200 bin doların uzerinde. 20 Ağustos’ta David Dobrik tarafından yuklenen videoda, Dobrik ilk olarak diğer arkadaşlarının hediyelerini veriyor. Son olarak da Hussar’a yepyeni Lamborghini’yi dev bir kırmızı kurdeleyle hediye ediyor. İlk olarak kendisine bu aracın hediye edildiğine inanmayan Heath, arkadaşlarının kendisine bir eşek şakası yapmadığından emin olduğunda ise gozyaşlarına boğuluyor. Video, 15 saatten kısa surede 5 milyon defa izlendi ve genel olarak izleyiciler, yakın zamanda evlenecek olan Heath’in secilmiş olmasından dolayı memnun olduklarını gosterdi. Heath, Dobrik hayranları arasında da ozel bir yere sahip ve seyirciler bu karardan dolayı attıkları mesajlarla desteklerini gosterdiler. Bir kullanıcı, “Bana Lamborghini verselerdi ağlardım. Heath’e Lamborghini verildiğini gormek ise beni daha cok ağlattı” derken bir başka kullanıcı ise “Heath, vlog ekibinden arabayı en cok hak eden oldu. Onun icin cok mutluyum” dedi. Dobrik’in takipcilerine de bir hediyesi var. Need For Speed Heat Studio programından modifiyeli arabasının fotoğrafını gonderen 10 kullanıcı, YouTuber ile goruntulu konuşabilecek.