Aşk neydi? karşıma cıkışındı belki... Anlamını yitirmiş bir cumleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Ruzgarlara bıraktığım deli kader ^^ Kırıldı duşler sozlerinde Bir cocuğun gozlerinde Oldurduğun bir aşktı bu Sakladım cekmecemde * ♥ éndLéss Lifé ♥ KayboLsam- sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa.... Unutsam tum masaLLarı Karışsam meydanLara.. géri sayıyorum ; uc - iki - bir - sıfır - éksi bir gittikcé soğuyor bu duş saydam artık gozlérim ki bu iyiyé işarét . .. * bir vardı hic yoktu ruhuma ucuşan kuşlar kondu acmayan kokusuz ciceklerim soldu herşey birden yalan oldu yandı bitti kul oLdu.. her a$k kendi masaLını yarattı .. Seni periLere.. ßeni kaf dağının ardIna attı ! Bu espiride yok şaka.. İnsanlık kadavra !.. Sihirbazın sopası elinde.. *abrakadabra..! ".. Sozler toz pempeydi Susmalar ucuk mavi .." Resimlerimi yaktım artık cercevelerim kiralık * Vakit doldu şimdi… prenses-kul kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine dondu bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı, kaldı sana .. Gozumu kapattığımda, "Beni kimse goremez!" Diyen kucuk bir kızım.. Oylece durmayı seviyorum ben.. Sen yurumeyi seviyorsun ama arkana bakmadan.. yaprak seviyorum ben yaprak.. Kuru, yaş ayırmadan.. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan.. Mısralarım daldı yine hayallere, bir mektup duştu yureğime. "Ozledim" dedi kalemim, yazdı ellerim... Ben sana hayatımın anlamı dedim, anlasana hayatım anlamsız kaldı.. Gunahım boynuna, ağlayan bir cift goz bıraktın ardında.. Mutlu olmak icin icinde bulunduğunuz andan daha iyi bir zaman olduğuna karar vermek icin beklemekten vazgecin. Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur. Pek cokları mutluluğu insandan daha yuksekte ararlar, bazıları da daha alcakta. Oysa mutluluk insanın boyu hizasındadır. Bu kadar mı hızlı kovalardı akrebi yelkovan.. Bu kadar mı sona hızlı yaklaşacaktık.. Bir "elveda" sozcuğu can cekişiyor dilimde... Bir cıksa ağzımdan,kendime gelecek tum yaşamım.. "Sen" den ibaretti her şey.. "Sen" den sonrası bir adım sessizlik.. "Sen" den oncesi koca bir cığlık.., kaybettiğim cocuk yuzumu bulurum beLki bulutların arasında... Umrumdan taşıyor zamansızlığım. İsmin icimde titriyor, sesin sesime duşuyor; ses veriyorum... Oysa sen en sağır yarasın yureğimde...