HEPSİ KOPYALA YAPISTIR DEGİLDİR BUNLARIN EN GUZELLERİNİ KENDİ ALLERİMLE AYRI AYRI YERLERDEN SECTİM... SERSERİ SOZLERİ “AqLaTTı KaDeR” Azmı Ciqara Bastık inşaatLarda Azmı isyan ettik karanLık sokakLarda qozyaşımı icime akıttıqımda Sen yoktun hayaLin vardı yanımda qozLerim her hayata kapandıqında SokakLarda ac kaLdıqım zamanLarda qeceLeri uyurken kaLdırım TaşLarında Sen yoktun hayaLin vardı yanımda Esrarı panzehir diye icime cekerken Hap atıp $arap icip kendimden gecerken qeceleri hıckıra hıckıra aqLarken Sen yoktun hayaLin vardı yanımda PoLisLer beni karanLık sokakaLrda ararken Mahkeme odaLarında benım adım yankıLanırken Savcı bana idam kararını verırken Sen yoktun hayaLin vardı yanımda CeLLatLar benım bonuma ipi asar Arkamdan bir tek benim kopeqim aqLar Şimdi bekLiyor beni soquk bir mezar Artık benim icin ne sen varsın nede hayaLin var.! ßy' |||گé2گé2i ||| Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yurekten olumune severiz farkımız tarzımız ....... Serserisiyiz Kimine gore adamız, kimine gore yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız... ßizi Esklier Tanır Yeniler Ornek Alır TanımayanLar İse İßret ALIR..., Alma beni karşına KAN karışır gozyaşına! Ben hayata tek geldim,tek giderim.Bu dunyada bi Allahı bi kendimi bilirim.Zamanında sevdiklerimi tek tek silerim.Bu hayat benim istediğim gibi yaşarım.Değer vereni hayatıma sokar,vermiyenin hayatına sokarim.Bugun ağlar yarın susarım.Gozumdeki her damla yaşın hesabını gun gelir sorarım... klavye icad oldu delikanlılıq bozuldu herkes klavye delikanlısı oldu opme kızım beni alkol kokarım romantizm bilmem mevzu yaparım tutma elimi emanet sanarım ben sana değil semtime asıqım... Elime şişe alınca qelir dost bildiklerim şişenin dibine qelince qider qecmişini S!KT!KLER!IM... hayat uc bucuk la dort arasındadır ya uc bucuk atarsın yada dort dortluk yasarsın... Aѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя. kalbi olmayanlar kalp kırıyor, işte bu kafamı fena halde bozuyor.. ALı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn acma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun. tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum. CôZmeye CaLI$ma SakIn… -sen sosyete kızı sus susta su garıp esrarcının askını dınle sen ananın sıcak kollarında uyurken ben ıse gokkata'nın garıp sokaklarında sılah tutmayı, esrar sarmayı ogrenıyordum. sen sosyetenın lıse, fakultelerınde okurken ben ıse hayata rest, kadere sıtem, olumde dans edıyordum... ne polat qibi kafa kesenlerdeniz ne de cakır qibi kursun yiyenlerdeniz biz sadece sevdigimiz icin olume gidenlerdeniz..!!! GeceLer İsyanda Yureğim ZindanLarda GoZLerimse Hep ŞaFaKLarda YuReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe KoTu Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi ANıLar YaLan OLmuş SeGeceLer İsyanda Yureğim ZindanLarda GoZLerimse Hep ŞaFaKLarda YuReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe KoTu Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi ANıLar YaLan OLmuş SeVDaLar GoZLeRim Kan AĞLar İcTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ AnCaK BaNa OLum YaRar..HoŞCaKaL Gozumun Bebeği HoŞCaKaL VDaLar GoZLeRim Kan AĞLar İcTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ AnCaK BaNa OLum YaRar..HoŞCaKaL Gozumun Bebeği HoŞCaKaL....!: Gun gelecek devran donecek... Kahbe felek bize de gulecek... Sen mi vardın şimdiye dek... Tek tabanca da yaşar bu yurek... Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı *****sine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parcalanmış vucudum dağılmış cenemle zulamda cıgaram suskun silahımla gelmeyen ozgurluğumu bekliyordum Acı Cekerek Geldik Bu Gunlere,Boyun £ğmeyiz Kimselere,Kanmayız Sahte Gulucuklere,Saygı Şeklinde Ovmelere,Herkesin Olum Diye Korktuğunu, Biz Sokakta Oyun Diye Oynarız. Zannetmeyinki Gucumuz ßitti,Yorgunuz., Zannetmeyinki silahımız Yok, Suskunuz; Zaman ßekliyoruz,Fırtınalar Kopacak, Fırtınalar Oncesi Hep ßoyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her ßatan Gune$Lede ßatmayız ßiz!!! GeLeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıZ war GeŁмişe GecмişeDe saчGıмıZ. şu saaттeи soяa кiмseиiи нaчaтı вiZi iŁGiŁeиDiямez,вiZiмкiDe кiмseчi... вu нaчaт вiZiмse eĞeя; ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя... Duичa 1GuиDuя; oDa вuGuиDuя !! Duи-DuиDuя,вuGuи-вuGunDur By_SeRSeR1 Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha cıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren cıkan belli olmaz...; Resti Cektim Kadere ßelki İsyan Oldu Taştı Tek ßir ßaşıma Kaldım Kahbe Acısı ßende SakLı Ama ßundan Sonra S!kt!r Ettim Aşkı. Sen Cok Guzel Kizsin MektepLİ Bense Sokaklarda Serserİ Senİn ELinde KaĞit Kalem Benİm İse VUcudumda FaCa İzlerİ Sen İstİkbalİnİ DUŞUnUrken Mekteplİ Oo KUcUmsedİĞİn Serserİ Belİnde Emanet Mevzu İŞledİ Dedİm Ya GOnlUmUn GUzelİ Herkes Benİm Gİbİ Serserİ Olamaz!!!!! By_SeRSeR1 Az mı isyan ettik sokaklarda Az mı sigara bastık insaatlarda goz yasım icime aktığında sen yoqtun yanımda Geceleri Parkta Ac Yatan Karnını Sigarayla DoyurAn Yakasız Gomleğe Kravat takan NErede SeRSeR1 qorursen beni hatırla Genclik Cağimda Koptu Kiyamet Etmedim Etmem Sana Ihanet Gelmez Diyorlar Biliyorum ßu ßir Kehanet ESKİDEN OLSA ARKANDAN BAKAR AĞLARDIM ŞİMDİ ARKAMA ßİLE DONUP BAKMAM ESKİDEN UĞRUNA DUNYALARI YAKARDIM ŞİMDİ İSE ßİR KİBRİT ßİLE CAKMAM... ßazen coban olup Koyun Guderim Kafam Bozulur Esrar cekerim ßunalıma Girer JiLet atarIm Muslumcuyum Arkadas Cok qorme ßana 'Hayat Bir Sınavsa, Ben Kağıdı Verip Cıkıyorum..'' Bİz Ne Paranin Delİsİ Ne Pezevengİn GOlgesİ Nede Sİlah Tetİkcİsİ Olduk Bİz GOnlUmUzUn Efesİ Ortamlarin Delİsİ AŞkimizin KOlesİ Olduk Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz.. guluşune kurşun sıksada olum UNUTMA umuda kurşun işlemez be gulum.. ßîzdé SÂßÂH oLmÂz, ßîzdé GunéŞ DoğmÂz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmÂk Sîze YaKıŞmaz… Dunya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa obur dunya bizim olsun.para şohret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz gecen yuzyıl değil.seninle gecen bir gun benim olsun aşkım. Eskiden karanlikdan korkar yagmurlardan urperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gozyasim oldu!!! sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TUM ALLAHSIZLARA Aramam hayatın cilvesini banane Benim gonlum seseri ise kimene geserim ben meyhane kumarhane bilmessin sen serserilik ne şahane Eyy guzel kız sil o gozundeki karanlık eseri karsındaki serseri senin gibi bir allahsızın eseri goğsune war jilet yarsı cebinde yok şarap parası BUNLARIN HEPSİ ALIN YAZISI DostLaRım Vardı HayelleRim qißi HayaLLerim Vardı DostLarım qiBi iKiside YaLandı Sevdiim qißiGozLerin yaLandı Nefretim qißi.. Alı$ma ßana Ne Yapacağım ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmamış YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn acma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutuştururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa boguşursun.EnqeLLerLe doLuyum rockcı degilizki kupemiz olsun,popcu degilizki tokamız olsun,muslumcuyum demiyene yazıklar olsun. Bir Kızı Sevdim Acısı Hapis Sokakta Goruklerim Hep Yaptı Kapris Sanal Alemde Kamera Gizli KİSS Rahatsız edenler Rahat Bırakmam Peace Bu Gorduğun Serseri Kalbine Gomulu Şiirleri Aşkımız Kanımız Ulkemiz Canımız Ailemiz Varlığımız İşte Gorduğun Kırık Cocuk Saygımız Andımız! Ordayım ßurdayım Nerde Desen Ordayam.. Yeni Cezaevinden Cıktım Daha Beter Dardayım.. Dedim Ya GuzeLim ßen ßuyum.. Bu Alemin Cocuquyum.. Seversende ßuyum..! Sevmezsende ßuyum..! iŞte ßurada YoLLarımıZ AyrıLıoR.. ßir Gun ßeni Aramaya KaLkarsan Şu Adresi DinLersin.. Adanada ArpaCı.! Mersinde Tufaca.! iStanBuLda aSkıCı.! Diyarbekirde Yankesici.! GoKKaYa'DA $€R$€R! Dedinmi GosterirLer.. KéNdiNzi PaHaLı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli quNLéRni ßiliOrm!!! Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį dέ Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ… ŞeReFsİzLeRiN ŞeReFsİzCe YaŞaDıĞı Bu dUnYaDa SeNdE ŞeReFsİzCe YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn,, onunda AyrıLık Varmış Senin Sevdan ßir YaLanmış Yureqim ßir Hice Yanmış YıLLarım ßoşa Harcanmış.. Sırtımdan Vurdun Sen ßeni..! Ne Yazık Sevmişim Seni.. YanaRım ßen DeLi DeLi iNsafSız SevqiLim ßenim.. YoLLara Duşurdun ßeni.. Senin aŞkın ßir HevesTi Şu GonLum Senden Cok CekTi iNsafSız SevqiLim ßenim..! YaLanLarınLa KavruLmuş ßir Sevdaydı Yaşandı Ve Bitti Şimdi Hanqi KoLLardassın Şimdi Hanqi YaLanda Hanqi DoLandasın DiLerim ALLahtan Cektirdiqini Cekesin..!Yetmedimi Sana Sevdam Ve Hey Vijdansız ..! Ve Hey ZaLimin EvLadı ..! Ve Hey iNsafSız... uC KuruşLuk YaLanLarına Kurban Ettin ße Sevdamı.. ßeş Para Etmez Yureqine Surgun Ettin HayaTımı.. Cek qiT arTık ULan..! Cek Git aRtık.. Gururumu Attım AyakLar ALtına.. Seninimi Atamıyacam ßu Saatten SonRa..! Namerdim ßirDaha Bakarsam O CirkeT SuraTına..!! SiZe Ne kAdAr AnLaTcAm SErSeRiLiK eSrAr CeKmEk dEğİlDiR SeRsErİlİk sEvDiĞiNiN UğRuNa oLuMe bAğIrA BaĞıRa gİtMeKtİr.......................... TipSizSeN iLgiLenme ! UkaLAysam YaZma ! GıcıksHam Konu$ma .. BeNiM OLaN BaNa KaLıR GeRi KaLaN YoL aLır.! SiL SiL At GonLundeki O KaranLık £seRi..! Senden Kat Kat Ustundur ßu Gorduqun Se2Se2i..! Ya iŞte Hanım Efendi Bu Gorduqun Se2Se2i..! Senin Gibi ßir Hanfendinin £seRi..! ßıs ısTanbuLLu deıLıskı bmwmıs oLsun bıs anTaLyaLı deıLıskı rus manıtamıs oLsun bıs GoKKaYaLıYıS gardas bırakta kafamıs quseL oLsun.. Sevgiler Sahte Insanlar ***** Hayatiniz Plan Alayiniz Yalan........ HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR CEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz. Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz. SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS, OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS. ECELE SOZLU , OLUME NİŞANLIYIZ , TESADUFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ HeR GeNC DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNC KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!! ßir İnsanın GosLERİ neLER ANlATIR ßİlİRMİSN Taßiki ßilemesSin eğer ßilSeydin Seni NE coq Sevdiğimi anLardn Ruhun Cıkmı$ ߀deninden $€yTanın eSiri oLMU$sUN Nerden anLadım ßiliyormusun Taßiki GosLerinden..!!! Ask Bir Tiyatro Dediler Harkese Rol Verdiler En Zor Rolu Bana Verdiler once Sev Sonra Unut Dediler Işte Bu aaaaler Beni Kahrettiler Hayatimdan Sonra Cekip Gittiler Bir Kere Beni Deiğl Binkere Mahvettiler Istemiyorum Onlari Artik Gelmesinler Gercek Sevgi Nedir Gorsunler Artik Kimseyi uzmesinler Artik Hayati Kimseye Zindan Etmesinler Onlar Artik Hic Gulmesinler Beni uzenler olsunler Kimseyi Sevmesinler Birisini Daha Oynatmak Istemesinler Her Gun Ayyaş Dolaşan Dost Akraba Tanimayan Yanliz Senin Icin Yaşayan Aşik Bir Serseriyim Yeri Yurdu Belirsiz Yaşiyor Ama umutsiz Meken Etmiş Meyhaneyi caresiz Her Gun Icen Serseriyim Nerde Akşam Orda Sabah Ederim Yar Yuzunden Bir Gun olur Giderim şansa Kadere Isyan Ederim Gunahker Bir Serseriyim Kim Sever Bu Serseriyi Bir Yuva Kursa Olmaz Geleceği Kim Ister Boyle caresizliği Talihsiz Bir Serseriyim Sevdik olduk isyankar Yalan dunya bize dar Paramız olmasada Aslanlar gibi yurğimiz var, Değer vermeyiz dunya malına Boyun eymeyiz allah kuluna Bizde dostluk boyledir Oluruz sevdiklerimizin yolunda Yoktur dostu satmak kitabımızda.... Ben Serseriliğin Kitabini Yazan Kimseye Yan Bakmayan Haram Lokmaya Uzanmayan Kimseden Korkmayan Kimseye Muhtac Olmayan Hic Mi Hic Hayal Kurmayan Kendini Asik Sanan Ama Hep Sonunda Tek Kalan Bir Serseriyim Hayatinda Sevdiği Kiza Acilamayan Deli Divane Gibi Sokaklarda Sallanan Gunlerceac Kalan Kavgalarda Yaralanan Sevmekten Bikmayan Herkese Kanmayan Ama Dostlarina Hep Kanan Kimseye Konusmadim Yalan Ask Yuru Git Ulan Hic Mi Hic Ağlamayan Yalan Askin Yalan Askinla Ates Gibi Yana Ama Gercek Aski Asla Bulamayan Yalanlarla Yasayan Ama Hep Doğru Konusan Bir Serefsiz Tarafindan Bicaklanan Ama Kalbinden En Derinden Hic Gulmeyen Askini Canindan Cok Seven Haytina Ne Olursa Olsun şukreden Sevdiğinin Gozlerinde Yuzen Delikanli Bir Serseriyim FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TOVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İCİN YASAR DOSTUMUZ İCİN OLURUz (s£rs£ri bir damla mutluluk wermeseler arkamdan beddua etseler deli diye yuzume gulseler yine senden vazgecmem seni isterim hasta olup sonumu beklesem ağrılarımdan yatağa duşsem ilac yerine zehir icsem yine senden vazgecmem seni isterim yasama benim icin bitse olum meleğikapıma gelse aciz bedenimtoprağa girse mezarımın basına bilki seni isterim AraMa HayatIN CilwesinDe BahaNe, Benim gonLum SéRSéRiysé Sanane! Ben GézéRim Kumarhane Meyhane, Sen Bilirmisin SéRSéRiLik ne $ahaNe. Hor goRuR Hor goZu iLe BakaNLar, BizLérDir Dunyada en MéSut iNsanLar, Sil KIZIM Sil gozuNDeki o KaranLIK éSéri, GezDiqiN zuPPeLerDen KatKat uStunDur $u Kar$InDaki SéRSéri... Ey Liseli sana gore belki bir deli belki serseri ama tek sucum sevmekti seni liseli Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik.. Bize bir adım gelene biz On adım Gittik.. Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolay mı Bu dunyada Serseri Damgası yemek.. Kolay mı be Guzelim sevilmeden sevmeK BİZİM PARASIZLIKTAN KESTİREMEDİĞİMİZ SAKALLARIMIZ SOSYETE ******İNDE MODA OLMUŞ... LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! * Arkadas Kımseye Kendınden fazla deqeR weRme Cunku O Senın kadaR deqeRLı deqıLdır aLLahSızLa DoLu ßu Dunyada qeLeceqımı yaKanLara Ickı Denen Lanete avCumdakı hapLara ***** koyduqumun kadeRine ESRARSIZ geceN her gunume Lanet oLsun ...!! * Ne yaLan sozLer ne de ßos SevdaLarın adamıyız sevıyorum dedıqınde tapmayı ßakarken qozLere aqLamayı yuruken ßıLe adını yoLLara yazmayı oqreTtı ßıze hayat ne wuRuP qıden Ne de can yakmayı huy edınmısLer yıkaßıLdı ßızı aLıskındık Zaten IsteSeLerde ßeCermezLerı Cunku ßız hep karSıLıksız SevDık !!! * gecenın ßır yarıSı ßasLıyoRSa cıqLıqım DuyuLsun Dıe deqIL caqıRmaLarım qeLmen Icınde deqıL DuyuLmadan SesLenmeyı ßılıyorSa ßu yurek qormeden Sevmeyıde ßılır * Serserıyım sokakLar evım Serserıyım adam qıßı Severım ßana ßır Adım qeLene ßen on adım qıdeRım DınLe cici kız dinLe ZannederSın SerserıLer aqLamaz Serserı ßır kayßoLurSa kımse ßuLamaz ama ınankı seHırLerın cici kızı her ınSan SerSerı oLamaz ..!! * ßenı ßen yapan Esrar qencLıqıme perDe ceken esrar oLurda ßırqun Esrar yuzunden oLurSem Mezarımın ßasına ßı esrar aqaCı dıkSınLer qeLıp qecen aaaıfCıLer daLından ßır Somek koparıp ıcSınLer ...!!! sevdim onu nedensiz sevmedi beni ******** ama biz kaldırdığımız qotu indirmesini de biliris... kolumuzda 3-5 jilet yarası bir kahbenin hatırası seni sevdim de ne oldu TEKEL ZENqİN oldu.. __________________