Kingdom Online-Savaşın ta Kendisi !!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Kingdom Online-Savaşın ta Kendisi !!!
-
27-09-2019, 01:23:30Kingdom Online http://www.youtube.com/watch?v=YwfLPlns7bI" frameborder="0" allowfullscreen> http://www.youtube.com/watch?v=Q3kL4...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=YwfLPlns7bI Merhabalar; bir Knight Online oyuncusu olarak uzun zamandır beklediğimiz ve Alfa 2 surecinde olduğumuz Kingdom Online oyununu sizlere tanıtmak, diğer online oyunlardan farklarını ve Kingdom Online oynadığınızda nelerle karşılacağınızı sizlere anlatmak istiyorum. Hazır mısınız ? Kingdom Online; Knight Online'nin yapımcısı olan Mgame şirketi tarafından 2014'un ilk ceyreğinde tamamen acılması planlanan bir oyun. Oyunun yayıncılığını NTTGame şirketinin ustlendiği bu oyunda, oyunculara 2 tane tecrubeli turk Game Master eşlik ediyor. Oyunun turkce dil seceneği mevcut. Karakter oluşturma ekranında sac renginden tutun yuz şekli, vucut şekli vs. cok detaylı bir secim yapabiliyorsunuz. Karakterinizi oluştururken, yuksek seviyelerdeki kıyafetli şekillerinde gorerek bir on plan yapabiliyorsunuz. Oyuna ilk girdiğinizde, oyun rehberi size hemen yardımcı oluyor. Tuş kullanımları, haraket ve beceri kullanımları, gorev nasıl alınır, kombo nasıl yapılır, bunun gibi oyun icerisinde işinize cok fazla yarayacak bircok fonksiyonunu oyunun hemen başında oğrenebiliyorsunuz. Kingdom Online'nin diğer online oyunlardan ayrılan bircok ozelliği var. Bu ozelliklerden en onemlisi ise PvP ve Strateji tarzının bir arada olması. Oyunda 5. seviyeye geldiğinizde size muhimmat sağlanması icin yaptığınız bir gorev sonucunda kendinize ait bolgedeki arazilere odun, demir, yiyecek ve işci barakası kurarak hammadde ihtiyaclarınızı karşılamaya başlıyorsunuz. Peki bu urettiğimiz hammaddeler ne işinize yarayacak? Bu hammaddeler sayesinde asker barakaları inşa ediyorsunuz, sadece inşa etmek yetmiyor, bu barakaların seviyelerini arttırarak icinden cıkarabileceğiniz askelerin guclerini ve sayılarını arttırıyorsunuz. Barakları normal pvp alanlarında ve yaratık slotlarında cağırıp icerisindeki askerleri size yardım etmesi icin kullanabiliyorsunuz. Mesela ben bu karede askerlerimi gorevimde bana yardım etmeleri icin kullanıyorum. Arkadaşlarınızla aynı isim altında toplandığınız gruplara Kingdom Online'de Lejyon ismi veriliyor. Lejyon icerisinde unvanları lejyon başkanı dağıtıyor. Her lejyonun bir Lejyon Kasası mevcut. Lejyon uyeleri kullanmadıkları ve başka arkadaşlarının işine yarayacağını duşundukleri malzemeleri bu depoya koyarak diğer arkadaşlarıyla paylaşıyorlar. Lejyon başkanı, uyelerinden istediklerine maaş bağlayabiliyor. Ayarlarını yaptıkdan sonra sistem, oyuncunun maaşını otomatikmek yatırıyor. Harita uzerinde boş kaleler mevcut. Lejyonunuzdaki oyuncularla bu kaleleri elegecirip savunabiliyor, kale icerisindeki muhimmatlarınız ile kale surlarını geliştirebiliyor ve kale girişlerine tuzaklar, okcu kuleleri kurabiliyorsunuz. Her kalenin belirli bir saldırı saati var. Kalenize saldırı olduğu zaman sağ alt taraftan size kalenize saldırıldığına dair uyarı geliyor. Sizde hemen lejyon uyelerinize haber verip kalenizi savunmak icin duşmanları kalenin en tepesindeki bolgeden uzak tutmaya calışıyorsunuz. Kingdom Online'de bineklerde var. At, kertenkele ve gormenizi gercekten istediğim bir kuş bineği mevcut. Ayrıca Pet npcsinden alabileceğiniz kedi ve baykuşda var. Bir bolgeden başka bir bolgeye cabuk gidebilmemiz icin teleport değil Ejderhalar mevcut. Bu ejderhalar oyunu daha bir etkileyici kılıyor. Yaratıkların cizim ve efektleri harika! En ince ayrıntsına kadar incelenerek cizilmiş bosslarla kıyasıya mucale etmek heyecan verici. Kingdom Online'da, hic bir online oyunda yaşamadığınız heyecanlar tutkulu hale gelecek ! Hepsi ve daha fazlası icin Kingdom Online resmi forumuna goz atmanızı tavsiye ederim. Online oyunların ilk bakış videolarını hazırlayan AliveinGames'in elemanlarından Evrim'in hazırladığı il bakış videosunu izleyerek başlamanızı tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=bvfCKlRK5yc WoLFapaK Teşekkurler __________________