Anki Overdrive’ın ozel versiyonu olarak cıkacak set serinin one cıkan karakterlerinin araclarını oyun sahasına getiriyor. Hızlı ve Ofkeli Serisi’nin herhangi bir bolumunu izleyen meraklılarının icerisinden en az bir kere “Keşke ben de orada olsaydım” duşuncesi gectiğine inanıyoruz. 2001 yılında yola cıkan seride efsaneleşen karakterler sadece filmde değil gercek hayatta da bu serideki rolleriyle artık bir butun haline gelmiş durumda. Gectiğimiz donemde kazada hayatını kaybeden Paul Walker‘ın eksikliğiyle buruk da olsa yoluna devam eden efsane son olarak karşımıza sekizinci bolumuyle cıktı. Yine maceranın sınırlarının zorlandığı serinin bu bolumunun surprizi bu kez denizaltı oldu ve meraklıları yine iclerinden “Dom ve Hobbs’un yanında ben de olsaydım.” diye iclerinden gecirdi. Amerikalı oyuncak ureticisi Anki‘nin sunduğu Overdrive yarış setiyle serinin sekizinci bolumu meraklılarının oturma odalarına geliyor. Overdrive‘ı rakiplerinden ayıran en buyuk ozelliği teknolojinin tum imkanlarından faydalanıyor olması. Tablet ve telefon gibi akıllı cihazlara indirilebilen mobil uygulama sunan oyun setinin kontrolunu bu uygulama uzerinden gercekleştiriyorsunuz. Aynı zamanda yapay zekanın da kullanıldığı ekosistem icerisinde kullanıcılar dilerlerse arkadaşları dilerlerse bilgisayar ile eş zamanlı yarışlar yapabiliyor. “Hızlı ve Ofkeli Başlangıc Seti” adıyla eylul ayında satışa cıkacak olan oyunda standart olarak Dom’un Dodge Charger‘ı ve Hobbs’un MXT‘si veriliyor. Mobil platform uzerinden Letty ve Tej’in de sunulacağını acıklayan Anki, seti 169.999 dolarlık yurt dışı fiyatıyla satışa sunacak. http://www.log.com.tr/hizli-ve-ofkel...ideo/galeri/7 __________________