Soylemeden Git ! Soyleyemediklerin de Burada Kalsın Ben Yaşarım Onları Halim yalın,son sireni benim icin calın. ||[5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$ı0rmM Moruqq..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme
Ġuνєη∂ιğιм Tєк Şєу Åуηαуα ßαктιgιм∂α Ġσя∂υgυм νє ¥υкαяι ßαктιgιм∂α Ġσяємє∂ιgιм∂ιя Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıor ruhumdan.. Dursun artıq btsin artıq.. qecsin ßu yaralar Yoruldm yara alMaktan.. Artık kapıyı calan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dunyanın son gunu gibiydi sanki tum dokunduklarım eriyip gitti… Artık o kucuk cocuk değilim anne icime bir canavar yerleşti… Kác oLum wáЯ$á qozéé áLdm háyáTımıİ coPé áTtm Tum RuyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..! rusgar alıp goturur bni sonsuz karalına.. canım yanar cığlıqlarla.. ama hic acı yoq ..!usmes beni ağlamaq bedenim alışmış sonucda Yokluğun, ismi bile henuz konmamış bir cocuğun katilidir şimdi.... DuNya ßiR fiLm acıLıR peRdeN mutLu s0Nda y0k kacaR hep seNden..NefRet edeRsin seyiRciLeRden..sahNesi geRcek tek 0yun oLumduR.. GeciCi aSmA ߀nİ ...KaLıcI OlduR...BoYnuMun iZi KaLSın YuReğiNin İpiNdE... en cok giderken bana bıraktığın KELİMELERİ KUSTUM !
HayaLLer GercekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.
ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . quc aLıyorum onLardan Sadece..! isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum...
AyrıLıq oLum qibidir,qésérsin biLéqLérn qésiLmes,ishté o zmn anLarsn 2 qéré oLunmés.. alıntıdır.