Yoğun araştırmalarım sonucu bu scripti sonunda buldum Şimdi sizinle paylaşmak kaldı forumda benim tarafımdan ve bazı arkadaşlar tarafından script sayesinde konusma penceresine ^toast yazarak flood oturum acabiliyorduk Ama artık Msn 7.x surumlerinde olduğu gibi nicklerimizi değiştirerekte flood oturum acabilcez...yani karşı tarafı deli edebilcez Oncelikle scripti indiriyoruz Burayı Tıklayıp İndirebilirsiniz Scripti indirip yukledikten sora herhangi bi konusma penceresi acıp plus logosuna tıklıyoruz...Hopperlive / Hopper Control Center tıklıyoruz ve karsımıza resimdeki gibi pencere cıkıyor Resimdede oldugu gibi gerekli yerleri tercihleriniz doğrultusunda ayarlayıp Hop! tıklıyoruz... İşte bu kadar Daha gelişmiş ayarlar ve kısayol tuşlar eklemek isterseniz eger yine Hopperlive / Hopper Configuration secenegine girip istediğiniz şekilde duzenleyebilirsiniz Konuyla ilgili herhangi soru veya sorunlarınız olursa yardımcı olmaya calısırım Yeni scriptlerle karşınızda olucam beni izlemeye devam edin __________________