Suctur kadın oLmak . Cunku herkesin sahip oLmak istediği bir bedenin vardır . Korumak zorunda oLduğun bir adın . Adam gibi adam derLer de , kadın gibi kadın demezLer . Taş gibi derLer . Kadin oLmak suctur hayatta ; seversin deLi derLer , sevmezsin kotu derLer . eLde ederLer basit oLursun eLde edemeyince konuşmaLara meze . KadınLarımıza sahip cıkaLım . UnutmayaLım ki; bir erkeğin arkasında kadın oLmadan atacağı her adım , boşLuğa duşmesine neden oLacaktır. - KimiLeri kendi ayakLarının ustunde dururken , kimiLeri de başkasının kucağı ustunde durmayı tercih eder
- eLinde ne varsa hayata dair ; otesi hicbirşeydir ya da vesair . Hani demiş ya Şair ; MutLuLuğu sende buLan 'senindir' otesi misafir.
- koLay değiL gercekten omrunu verdiğin insanın bir başkasına omur oLması. - Sen'siz oLmuyor be sevdiğim ; Sen 'Siz' oLmuyor ! - Yerde kaLmış anıLar , dağınık . . Hucum haLine gecti Yas'ım biLe . . Ben varım , Ben yokum ALLAH'IM . . "GonLumun KonakLarı Bom Boş" - Ne hesabını veremeyeceğim bir gunum oLdu .. Ne de vicdanımı LekeLeyen bir gecmişim .. Ne hissettiysem onu soyledim , onu yaşadım .. Yaşadığım bir tek andan biLe pişmanLık duymadım .. AsLa keşkeLerim oLmadı .. Hicbir zaman kendimLe vicdan mahkemesi yapmak zorunda kaLmadım .. Karşıma bazen gercek yuzLer , bazen sahteLer cıktı ama oLsun ben yine sadece hisLerimLe yaşadım .. ASLA SEVMEDİĞİM BİRİNE SENİ SEVİYORUM DEMEDİM - Bir erkeğe dort kadın duşuyormuş doğrudur . . Annen , Karın , kızın , bacın - Bana durmadan zaman diyen arkadaşLarıma ; Hepimiz Kaybettiğimiz yada uLaşamadığımız şeyler icin Zaman'ı SucLarız. Oysa unutmayın ki ; Zaman konuşacak oLsa Hepimiz utanırız ! ! - mutLu son mu oLur . . sonun oLduğu yerde mutLuLuk oLur mu ? - zorLamayacaksın oLmuyorsa , sen deredeki akan suysan o suyun akarını seninLe buLmuyorsa , Laftan anLamıyorsa , sen koskoca dereyken senin icindeki bir damLanLa seni bir koyuyorsa ; sen en iyisi zorLama .. Kıymet biLen geLir zaten , geldiysede gitmez .. En iyisi sen , sen oL ki kim oLduğunu bilsinler ; sen sen oL ki bir adım uzaktan "SEYRETSİNLER" - " Bence artık kendinize geLin . . Cunku parLatıcıyLa aydınLanmaz gelecek , fon cekince duzeLmez hayat ve fondotenLe kapanmaz yaraLar " - Ustume GeLsene Hayat ! Ne canımı yakacak kudrete sahipsin ! Ne kanımı akıtacak bıcağa ! YazıLanı kaderim der yaşar ; aLnım acık , başım dik giderim ! Ben Yaradandan oturu , seni biLe severim ! eLinden geLeni ardına koyma HAYAT ! Ben yine de sana "GULUMSERİM" - Kimse vaz geciLmez değiLdir . . Ne yaparsan yap ne soyLersen soyLe asLa eskisi gibi aLevLenmez ateşten kaLan kuLLer . . NasıL izi kaLmıyan yara oLmassa izi kaLmayan ayrıLıkta oLmaz . . BeLki izler acı vermez sana ama yarayı hatırLatır her baktığında . . Kavuşsanda sevdiğin insanLara hep ayrıLığın izLeri kaLacaktır . . ...AkLında sen ne kadar sevdikLerin oLmadan oLmaz sansanda her fırsatta sevgini haykırsanda bir gun haykıracak nefesin kaLmadığında anLa ; "KİMSE VAZ GECİLMEZ DEĞİLİR ASLINDA" - Bir zarmıdır namusu gosteren ? Siz bekareti ne sanıyorsunuz ? asıL ruhtur insanı Or*spu eden ! araLarında kendi yazdığım ufak tefek sozLer var geri kaLanLarı yazarLarın sozudur okumadığınızı umarak payLaşıyorum . . Ne rep'e yada başka bişiye ihtiyacım yok . . Bir teşekkur kafi iyi ForumLar TURKİYE __________________