Oyun dağıtım platformu Steam'de satılan oyun, IndieGala'da DRM-free olarak ucretsiz oldu. Boş kalan kısa zamanlarımızı değerlendirmek icin bazı durumlarda oyunlara başvurabiliyoruz. Bu tur oyunlardan birisi ve aynı zamanda başında uzun saatler gecirtecek kadar eğlenceli de olan video oyunu FootLOL: Epic Fail League, IndieGala uzerinde kısa sureliğine ucretsiz oldu. Not: IndieGala'da dağıtılan bu oyun DRM-free olarak dağıtılmaktadır. Oyunu Steam kutuphanenize ekleyemezsiniz. İndirmiş olduğunuz oyunu dilediğiniz yere taşıyabilir ve dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz. FootLOL: Epic Fail League nasıl edinilir? İlk adım olarak buradan oyunun dağıtımının gercekleştirildiği IndieGala sayfasına gidin. Acılan sayfanın ortalarında bulunan LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY butonunun hemen altındaki Direct Download (Win) yazısına tıklayın. Minimum oyun gereksinimleri: İşletim sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 İşlemci: 1,6 GHz Bellek: 1 GB RAM DirectX: Surum 9.0 Depolama: 107 MB kullanılabilir alan Yukarıdaki adımları gercekleştirdiğinizde oyunun dosyalarının bulunduğu footlol-epic-fail-league_win.zip isimli dosya inmeye başlayacak. Toplamda 31,5 MB boyuta sahip olan sıkıştırılmış arşiv dosyası indikten sonra bu dosyayı sağ tıklayarak arşivden cıkartın. Daha sonrasında cıkarttığınız klasorun icerisinde bulunan FootLOL.exe ile oyunu kuruluma ihtiyac kalmadan oynayabilirsiniz. WT
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Kısa Sureliğine Ucretsiz Oldu