Merhaba Arkadaşlar bu konuyu acıp acmıyacağımı cok duşundum. Cunku bunu okuyanlar ya cok kufur edecek yada cok kişi destekliyecek artık bunu hep birlikte goruceğiz. Bana bi Avatar lazım bunu yapabiLirmisiniz? Avatar aynen şoyle oLmasını istiyorum. Arka fon sarı lacivert ve rakam oLarak da 19.05 yazılacak ama 1905 sarı ve kırmızı olacak rengi 9 daki ve 0 daki yuvarlagın icine galatasaraydaki futbolculardan herhangi biri yada başkanın uzgun surat ifadesi yanınada 07 rakamıda sarı lacivert olacak 0 rakamın icinede fenerbahcenin resmi. Aynı zamanda bu rakamlar cok şey ifade ediyor hepiniz bildiği gibi dun fenerbahce ye yapılan o tatsız olayların tarihi yani 19.05.07 ve en onemlisi 1905 g.s kuruluş yıldonumdeki husran olsun bu onlara 07 de zaten fenerbahce nin 1907 kuruluş muhabetini anlatsın. Boyle bi Avatar yapabilirmisiniz arkadaşlar? Bende birazdan calışacağım bu konu ile ilgili en guzel avatarı kim yaparsa tum fenerbahceliler olarak bunu msn avatarımıza koyalım ve buda forumtr farkı ile msn avatarımız olsun.. __________________