* HayatınLa sevdaLandım sevdanLa hayatLandım.. # Firar serbest bende, istemeyen ceker gider .. # Baban uckuruna iki dakika sahip cıksa ¸ sen doğmayacaktın ¸ bende hergun olmeyecektim .. # Kimin icin yanıp tutuşursan tutuş dumanın hep beni bulacak; Ve sen en cok benim burnumda tuteceksin. # Kapının koluna uzanacak yaşa geldiğinde gitmeyi oğrenir insan.. # Ben estetik cerrah değilim; kimse benden gotunu kaldırmamı beklemesin .. # Hayatindaki herkes sana muhalefetse, tadını cıkart ; demek ki iktidar sensin .. (: # Bir kadın soyleyecek cok şeyi olduğu halde susuyorsa o kadın değildir. Travesti falandır. Kadının sustuğu nerde gorulmuş abi ? # - "Azı karar" olmadı hic sevmelerimin hep "coğu zarar" dedikleri kadar sevdim... # Kar Yağsada Kardan Sevgili Yapsak, Soğuk kanlıdır, Ağlamaz, Trip yapmaz ,) # O Tez Donuşun Gec Olunca, Kendime Tahammulu Oğrendim..Korkma Kimseye Odenecek Borcum Yok..Yoksaymayı Ben Senden Oğrendim..! "Bizim zamanımzda elimize erkek eli değmezdi" diyen babaanneler; siz 13 yaşında evleniyomuşsunuz zaten 5 yaşında da elletmeyiverin bi zahmet. # Eteğini İndirmek İstediğin İcin Hayat Fahişe Sana Gore # - Hayatın en değerli 'mana'sını arayanlar bu 'mana'yı bide tersten okusalar ya. . ♥ " # Ne kadar guzel olursan ol sevgili; Sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey hep cişim oluyor .. (: # Hastamısın aşk ? Surekli yataklardasın. # Arada Bir Donup Arkama Bakıyorum ; Boynum Falan Cıtlıyor, Guzel Oluyor Yani . # Yalanlarla beni kandıramazsınız kalp temiz ya malum olur.. (: # Bir yudum caydan cektim bir yudum da ankara seyrinden...ardından sen aktın anılar aktı yavaş yavaş,yudum yudum icime...Bi cay boğazımı yaktı gecti sonra da kana kana ictiğim gozlerin...yutkundum...sustum...oylece kalakaldımm... sonraaaaa...sonra bir yudum cay,bir nefes sigara...ardından da hergun ruhumu yakan bir yudum sen daha ,) # kokum, tenine imza olsun ,) # Karakterimiz Benzemez Rakıya , Suyu Dokunce Donmeyiz Beyaza ,) # İzin verdiğin kadar bilebilirler Seni. Gerisi sadece '' zannettikleri '' .. # ''Yureği olmayanın kalbimi kırmasına musade etmem! Beni bir saniyede unutanı ben iki saniye ile şereflendirmem.'' # - Gider gibi yapmadım ben ya kaldım ya gittim. Sen ise kalır gibi yaptın ama gittin ! Ve ben bittim.. " # Ne zaman sıradaki parca bana gelse; senli bir parca daha kopup gider benden… # ''Hayal''in uzerine bir cizik atılırsa, ''hayat'' olur.. # Saygı olmadan gosterilen samimiyet; yavşaklıktır. Sevgi icermez .. # Sesini hatırlamıyorum bile; ama soyledikleri hala aklımda . # Sevmek cahilliğime denk geldi. Cahilliğimse sana.. # 'Ove ove bitiremediğiniz' aşkları sove sove bitirirsiniz . # Guvenmek mi ? Ağzında bal olan arının bile g*tunde iğne var; Boşversenize .. # Dudαktαn αkıLα duşen , En ucuz kαhpedir * Aşktα mαntık yuruten . (: # YaLandan SevmeLere İnce Bir Sitem , Şerefe DeğiL ********LikLere KaLksın Bu Son DubLem ... # - Kαdirşinαs insαnlαrın yurєklєri dє vєfαkαr , KOLPALARIN HEPSİ Mİ KRALINDAN SAHTEKAR (: # Kişiliğinde şeref yoksa eğer, ne kadar başın dik yurursen yuru ; Gokyuzu dahi yuzune tukurur .. # Yalnızlık, goster oğlum mutluluğa pipini.. # Yalnızlık Bir Taş ; Aşk İki Kuş . # Erkekte Dekolte Cuzdandır , Ne Kadar Acarsan O Kadar Talep Gorursun ~ # Tut ki iyi bakmıyorum kendime, tekrar gelip verirmisin başka emir?
Okuyup yorum atıcak herkese teşekkurler .. Kendim derledim, arşivimden secmeler __________________
İşin Ehlinden ; Her Telden Nick :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İşin Ehlinden ; Her Telden Nick :)