Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var. Bide ağzıma etse de vazgecemediklerim. Evet, hayat cok garip..,
Giderken arkandan bakmam yani yuzunden gormediğim hayrı G*tunde aramam.
Eğer profsyonel bir bilardocu olsydım btun o.cocuklarnı cıktkları deliğe geri skardım
Giderken arkandan bakmam yani yuzunden gormediğim hayrı G*tunde aramam.
Coğrafya Sınavında '' Kuzey Yarım Kurede En Uzun Gece Hangisi '' Sorusuna, '' Gerdek Gecesi '' Yazan Oğrenci kardeşim.. Bişe demiyorm. (:
10 sezondur Ronaldinho'yu Turk Takımlarına bir turlu getiremeyen Fotomac Gazetesi sende ayrı bi yavşaksın
Eğer profsyonel bir bilardocu olsydım btun o.cocuklarnı cıktkları deliğe geri skardım
Sınav pozisyonu alın ne lan ? Tamam giricek bizde biliyoz. Pozisyon falan ayıp oluyo Hocam - Dini bi programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra gunaha girmiş gibi hissediyorum ben. Sabah kalkar kalkmaz bilgisayarı acan adam yalnızdır Ben bir inşaat firmasının başında olsam, yapacağım konut projesinin adını 'Cennet' koyarım. Slogan hazır 'MekÂnınız Cennet Olsun. Oğrencilik hayatım da en sevdiğim soz Hocam Veren Cıkıyor mu?
- Nerelisin ? diye sormuştu; oralı olmadım..Tepkisizlğimi gorunce o da oralı olmadı.. Artık ikimizde oralı değildik hemşeri sayılırdık...
ya olduğun gibi gorun, yada psikoloğa gorun..
Gercek Mesajı Gonderen frmtrseverim
Dedem ''bazı şeyleri goze alman gerekir'' deyince elime ne gectiyse gozume soktum.Hastaneye gidiyoruz pişman değilim. Oğretmen: Soyle Bakalım Alican; Balıklar neden konuşamazlar ? Alican: Seninde Kafanı Suya soksalar sende konuşamazsın ♥ Kavga ederken -Tutmayın lan beni. Diyen cocugu bıraktım ağzı burnu dağılmış salağın. Her şey gectiyerli malı haftasında sınıfa kivicilekmuz getirip kimseyle paylaşmayan veletlere olan nefretim hala gecmedi.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen SiLєηт αѕѕαѕiη
Gercek Mesajı Gonderen frmtrseverim
Dedem ''bazı şeyleri goze alman gerekir'' deyince elime ne gectiyse gozume soktum.Hastaneye gidiyoruz pişman değilim. Oğretmen: Soyle Bakalım Alican; Balıklar neden konuşamazlar ? Alican: Seninde Kafanı Suya soksalar sende konuşamazsın ♥ Kavga ederken -Tutmayın lan beni. Diyen cocugu bıraktım ağzı burnu dağılmış salağın. Her şey gectiyerli malı haftasında sınıfa kivicilekmuz getirip kimseyle paylaşmayan veletlere olan nefretim hala gecmedi.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen SiLєηт αѕѕαѕiη
Tutamadığım el olarak Ve sahip olamadığım gercek olarak Kalıcaksın yureğimde Ve belki de hic unutulmayacaksın bu bedende…~
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen bibLi0th3que`
# Hayata Bak ; Kucukken sarhoş taklidi yapardık , Şimdi eve giderken ayık taklidi yapıyoruz # Bizde kardeşlik facebook'ta sol alt koşede değil.. Bedende sol ust koşededir.. # Kadına yonelik şiddeti destekliyorum. Ancak ; icten gelen minik bir tekmeyse.. (:
- Ne yorumunuza ne de ufak bir 'teşekkur ederim' kelimenize muhtacız. Biz paylaşım icin burdayız. - Gercek Mesajı Gonderen bibLi0th3que`
# Hayata Bak ; Kucukken sarhoş taklidi yapardık , Şimdi eve giderken ayık taklidi yapıyoruz # Bizde kardeşlik facebook'ta sol alt koşede değil.. Bedende sol ust koşededir.. # Kadına yonelik şiddeti destekliyorum. Ancak ; icten gelen minik bir tekmeyse.. (: