MSN de ne dinliyorum ozelliğinde biraz oynama yapalım
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- MSN de ne dinliyorum ozelliğinde biraz oynama yapalım
-
27-09-2019, 00:11:09Sadece winamp icin kullanılabilir..İstediginiz gibi ayarlayabilir ve istediginiz gibi goruntulenmesini sağlayabilirsiniz. Resimlerde gorundugu gibi mp3 taglarından isteğiniz biligiyi msn e yansıtabilirsiniz..Ayrıca başına sonuna kişisel iletinizi de ekleyebilirsiniz.. Once Winamp Yuklu değil ise Winamp indirip kurun.. Sonra winamp icin yapılmış olan, yukarıda ki gibi dinliyorum ozelligini geliştiren "Gen Msn Adv" yi Burdan indirin ve kurun.Winampı yeniden başlatın.. Tum kurma işlemleri bitti.Winamp ı acın ve boş bir alana sağ tıklayın once Options sonra sında Preferences seceneğine tıklayın Gelen ekranda aşağıdaki resimde de goruldugu gibi once General Purpose i sonrasında da sağda değişen ekranda MSN "What I'm Listening..... yazan yere tıklayıp altta confiruge selected plug-in diyoruz... Yukarıda ki resimde ki gibi "cofiruge selected plug-in" dedikten sonra aşağıdaki gibi bi ekran gelecektir.. şimdi burada ingilizce yazan yerlere dikkat edin bunlar sizin dinlediginiz parcanın bilgilerini msn e yansıtacaktır. FILENAME yazarsanız mp3 dosyanızın ismi nidinliyorum olarak gorunecektir. TITLE yazarsanız parca ismi gorunecektir ALBUM yazarsanız album ismi gorunecektir ARTIST yazarsanız sanatcı ismi gorunecektir. GENRE yazarsanız parcanın turu gorunecektir (pop,rock ne dinliyorsanız) bu yukarıda ki acıklamalardan sonra istediginizi oraya yazacaksanız ayrıca kişisel bi ileti gorunmesini istiyorsanız istediginizi yazabilirsiniz Bi ornek ....::::::ARTIST - TITLE::::::.... PB Dinliyorum... yukarıda ekledigim 3. resim gibi gorunecektir Dinliyorum sabit kalırken parca ismi değişken olacaktır.Sadece winamp icin kullanılabilir..İstediginiz gibi ayarlayabilir ve istediginiz gibi goruntulenmesini sağlayabilirsiniz. Resimlerde gorundugu gibi mp3 taglarından isteğiniz biligiyi msn e yansıtabilirsiniz..Ayrıca başına sonuna kişisel iletinizi de ekleyebilirsiniz.. Once Winamp Yuklu değil ise Winamp indirip kurun.. Sonra winamp icin yapılmış olan, yukarıda ki gibi dinliyorum ozelligini geliştiren "Gen Msn Adv" yi Burdan indirin ve kurun.Winampı yeniden başlatın.. Tum kurma işlemleri bitti.Winamp ı acın ve boş bir alana sağ tıklayın once Options sonra sında Preferences seceneğine tıklayın Gelen ekranda aşağıdaki resimde de goruldugu gibi once General Purpose i sonrasında da sağda değişen ekranda MSN "What I'm Listening..... yazan yere tıklayıp altta confiruge selected plug-in diyoruz... Yukarıda ki resimde ki gibi "cofiruge selected plug-in" dedikten sonra aşağıdaki gibi bi ekran gelecektir.. şimdi burada ingilizce yazan yerlere dikkat edin bunlar sizin dinlediginiz parcanın bilgilerini msn e yansıtacaktır. FILENAME yazarsanız mp3 dosyanızın ismi nidinliyorum olarak gorunecektir. TITLE yazarsanız parca ismi gorunecektir ALBUM yazarsanız album ismi gorunecektir ARTIST yazarsanız sanatcı ismi gorunecektir. GENRE yazarsanız parcanın turu gorunecektir (pop,rock ne dinliyorsanız) bu yukarıda ki acıklamalardan sonra istediginizi oraya yazacaksanız ayrıca kişisel bi ileti gorunmesini istiyorsanız istediginizi yazabilirsiniz Bi ornek ....::::::ARTIST - TITLE::::::.... PB Dinliyorum... __________________