Msn de Komik mi olmak istiyosun...O zman iceriii
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn de Komik mi olmak istiyosun...O zman iceriii
-
27-09-2019, 00:10:48MSNDE KONUŞURKEN BELLİ BİR SURE SONRA ARTIK MUHABBET SIKIYOCSONRA YOK İŞİM VAR.YOK ŞU YOK BU MAZARETLERLE MSNDE CIKIYORUZ BENDE KONUŞURKEN ARAYA BİKAC ESPRİ YAZIYORUM OLAY DAHADA EĞLENCELİ HALE DONUŞUYO..SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.. BELKİ BU NE DİYCEKSİNİZ. AMA BENDEN TAVSİYE KOPYALAYIP Bİ NOT DEFTERİ YADA WORDE DURSUN..LAZIM OLUR BİRGUN GULE GULE KULLANIN... BİR REPİN KIRK YIL HATIRI VARDIR.. İŞTE BOMBA ESPRİLER Geyik otesi))) Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği icin Evlenmeden olmaz Erhan ! O zaman evlenince ara beni... Soru : Metroseksuel nedir? Cevap : İ.enin yer altından gideni... Soru : Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap : Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş. Temelde ilk hafta giymemiş. Soru: Medyum Memiş kac kardeştir? Cevap: Dort kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş Soru : Adamın biri havuzdan cıkmış Havluyla kurulanmaya calışıyomuş ama bir turlu kuruyamıyormuş. Neden? Cevap : Cunki adamın yaşgunuymuş Soru : Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna donuşmuş neden? Cevap: Cunku OMO'yla yıkanan herşey ilk gunku gibi olur. Adam 7 gun boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugun de petekle olayım demiş. cem'in sana selamı var hangi cem in sivilcemin edison elektirigi bulmamış olsaydı televizyonu mum ışıgında seyrediyo olacaktık. dogru soyleyeni dokuz koyden kovmuşlar o da gitmiş şehre yerleşmiş Soru : Adamın biri hindistanda yuruyomuş.Kafasına BUDA heykeli duşmuş ne demiş? Cevap : -Başıma buda mı gelecekti? Dun cd'ciden Marlon Brando'nun filmini istedim,Babayı verdiler size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya cıkar mısınız? Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya.... Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh olm sen suda batmazsın ha Niyekine lan? Olm suratın kayık be senin Soru : hisbullahın kız kardesının adı nedır? Cevap : herbullah Soru : -Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap :Cunku Windows acıkmış. Sen hic maydonozun arkasına saklanmış adam gordun mu? Hayır! Demek ki iyi saklanmış. Soru : Bir cocuk hic patik giymiyomuş neden Cevap : cunku anti-patikmiş __________________