MsN Nickleri Aşırı Cok !
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- MsN Nickleri Aşırı Cok !
-
26-09-2019, 23:59:44» Babama değerimi sordum "Dunyalar kadar dedi"dunyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" » Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! . » Aşk dunya sofrasında yenilen en buyuk kazıktır » Dunya bir gundur oda bu gundur» Adamın birisi donmuş karısıda atlet! » Ey yukselen yeni esil! İn ulan aşağı! » Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var... İyi de ben yuzme bilmem ki!!! » Ben bu gece bekcilik işini gozum kapalı yaparım arkadaş.. » İlahi azrail sen insanı oldurursun.. » Surat felakettir. ( Kaplumbağa ) » Kadın hakkı diya birşey olmaz. Cunku hakkı erkek ismidir. » Dikkat Dikkat !! 1965 yılında icilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tum 1965 yılında kahva icenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!!... » Vicdanı tertemizdeki. Zira onu hic kullanmamıştı.. » Otelimizde hamam boceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor. » Bos siselerin degil gecmeyen gunlerin sarhosuyum. » Her başarılı oğrencinin arkasında kopya olabilir. » Herkez sakız ciğner ama benim gibi patlatamaz. » Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı. » Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM » AŞK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki gecen zamandır. » Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, buyuk bir yer israfıyla karşı karşıyayız!!:P » Eğer biz bu dunyanın icine sıcıyorsak bu dunyanın sifonu nerede? » boşuna isyan etme gokyuzu benim kadar ağlayamazsın? » Ulan azrail sen adamı oldurursun. » Orduya katıl ve obur dunyayı tanı!! » Bize bir dunya verdiniz ama uğrunda yaşanılacak bir şey vermediniz! » Alkol butun kotuluklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. » Ya aşkıma karşılık ver. yada peşinde eskittiğim ayakkabıların parasını. » Gozden uzak olan, Gonulden ırak olur. Ama ben seni hala unutamadım. » İnsan bir yaprak elbet bir gun solacak. » Akıllı olup aşık olmaktansa deli olmak daha iyidir... » Hayat guzel olsaydı doğarken ağlamazdık » Sigara Sağlığa zararlıdır. » Acele işe, tuvaletde kuyruk olmasın. » Polyannayı yapmışlar olsun arkayı kurtardımya demiş » Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta . » " Ílk goruşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı cıkıp tekrar mı gireyim?" » Bir kazan varmış. Bu kazan cok iyi dans ediyormuş, muhteşem kıvırıyormuş. Bu kazana ne denir ? İyi Olan Kazansın... » Kusura bakma birader, seni birine benzettim. Olabilir, babam cok gezermiş... » Aşk cılgınlığın en zevkli turevidir, opuşmek ise entegrali... » Aşk bir mesele gel sırtımı kesele. » Fabrikadan halka satış vardı. Bir suru halkam oldu. » Aşk bir havuzdur. İcine aptallar duşer. Beni ittiler » Bu iş yerinde haftada birgun sigara icmek yasaktır oda bugundur.. •S•ê•N•î••••K•••L•b•î•M•ê••• •G•o•M•u•Y•ô•R•û •M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M• *aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN ·٠•●SΌή BάkıѕţάКі Ό Gozler kάlďı aklimdά ●•٠· ••• .Tµяkį§H-þяýÑ¢ėŽŽεź. ••• •••»[BêNîMlÉ ÔyNÂMÂK AtêSlê ÔyNÂMÂyA BêNzÉr]«••• ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ •YURÊGÎNLÊ••••••••••SÊVÊN ••••••••••ÂSL•••••• •••• LDÂTMÂZ• ~•¤»•••÷•¤ bEnim_GoZuMdEki_ya$£aRiN_an£Ami_SENSIN (B_I_T_A_N_E_M)εïз◊♥ Romantik nickler *şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim! * "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK *Dunya bir gundur, o da bugundur! *Sen, sen ol! Asla biz olma. *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *Azdan az, coktan cok gider. *sadece şahlar hamleleri onceden sezer.. *hayat, olumle kumar oynama sanatıdır *ozgurluk, sonu mechul bir firardır.. *Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir. *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur. *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur. *bela, kişinin sevdiklerinden gelir. *HERGUN SENİ DUŞUNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GUN SENDE SEVERMİSİN SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM CURUYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ OPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE CIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM OLENE KADAR SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GUZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN.. *Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur... *Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. *Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama,Biri icin dunyalar kadar onemlisin *Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bir tanem her gun yağmur yağardı. *İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim *Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... *Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.. *Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum. Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var... İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim *Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! *Guneşin doğduğu da bir gercek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gercek, gunun bitdiği de... Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek... *Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. *seni gunde bir kez duşunuyorum o da benim 24 saatimi alıyoo *Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gun duşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gonulden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş... *Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ? *Hayati gozyaslarinla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandir.... *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım *Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi... *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye... *Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler... *Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR * İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim. *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor.. *Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin? *Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!. *Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa... *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba Dunyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor... *Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! *Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN.. *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir. *Bir sevgi diledim gozyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gercek sevgiyi ben sende buldum! *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir. Kul olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gozler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini cekmek zor gulmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil olmekte değil ozleyipte gormemek zor... *Sev ama yurekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide gotur, gittigimiz yer kara toprak olsun. *Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum. *Seviyorum seviyorum haykırarak soyluyorum kimselerden korkmuyorum olumune seviyorum bigun bana soracaksin ben mi dunya mi diye.Ben dunya diyecegim ve sen kusup gideceksinama bilmeyeceksinki benim butun dunyam SENSIN!. *gulmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gulusunde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri vardir.. *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!. *Seni ben değil gozlerim secti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana.. Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin?. Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.. Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır…. Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat. Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi…(%) §€Ni §€v€®Im, §€Ni §€v€nId€ §€V€®iM, §€nI B€NiM KÅDÅ® §€V€NiD€ kU®§uNÅ dIz€®Im (%) HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CuNKu SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ ๑۩۞۩๑گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя...!!!๑۩۞۩๑ .° Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Sagolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar°. ¸¤*¨¨*¤SêNî 4;SêVîYoRuM¤BêBî$îM& #164;*¨¨*¤¸ αℓιρ кιяѕαℓαя кαℓємιмι... кαиιмℓα уαzαяιм уιиє ѕєиι ѕєν∂ιgιмι.. ВιяÂkмÂk ỌkÂDÂя kоℓÂỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп SọпяÂ. گẵđέcέ ŝέňίň ίcίň ўẵşıўǿяuм Ъựňự ŝάķıň ựňựŧмẵ .°•. °•. °•. °•.нзяیзұїм یэиیіи саиїм یэ√ģĩιім.•° .•° .•° .•°. ѕєиι ѕєνєяєк ∂σgмα∂ιм αмα ѕєνєяєк oℓє¢єgιм. ßu laf bana cok ters geliyo. Ne o oyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne oyle tik tik. Ne ßir Kızı Kendimize koLe Edecek Kadar KucuLduk Ne De ßir Kızın uğruna koLe oLacak Kadar aLcaLmadık ! Senin icinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim icimde sen ya$iyor oLmazdin.. ' Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri.. oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. İnsanLarın gozLeri oyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . ! Terkedeni Terketmek ßuyuk Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßuyuk *****Liktir! qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Du$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dunya Dursa Donmem! Cok qeciktin Her$ey icin Artık Vursanda oLmem! Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . . Sevgi Dolu Msn Nickleri *Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! *Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! *Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.. *Sen her gece yatağımda duşunduğum, şiirlere konu die sectiğim gonlumn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn duşun senin icin carpan kalbimi.. *Sana bir gul sundum kokla ama soldurma. Sana omrumu sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parcalama.. *Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin!. TuTamicaM SozLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT UsTeLeMem KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr ... HePگİ GeRcEğİ GoRmEm İCiN... AMA GeRcEk OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› ... Ve O BeNi CaĞıRıYor вιℓмєz∂ιм вιя ∂αнα вιя ∂αнα ѕєωє¢єğιмι уιηє oğяєттιη вαηα ѕєωмєуι уєηι∂єη ∂σğ∂υм ѕη∂є oğяєη∂ιм уuяuмєуι ηє σℓυя вιяαкмα єℓℓєяιмı ●●●ѕσηвαнαя∂α ∂oкuℓєη уαρяαqтıм ιℓк вαнαя∂α gєяι gєℓ∂ιм вєη!! αıℓємє ∂σѕтυмα ѕℓмℓαя σℓѕυη уααмυя ѕσηяαѕı guηєşιм вєηηηηηη!!!●●● .. biss yuzsus p**Lér qibi hér quséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss .. GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. bi baktım uzaklardayım_duygusal tuzaklardayım_her sokak bit yol ayrımı_anlatamam ki ben kaygımı... krallar yokken efedir cakallar verilen aranın bi sonu var kral mekana gelince kopekler ayağa kalkar .. ben yokum ve yanlızlığa tokum gozlerim kapanırken hisset ruruhum yolunda yolcuyum.. вєη ѕαηα нαℓα αşığıм..ιşтє тαм вυя∂α кαяşıη∂αуıм.уα şм∂ι тυт єℓιм∂єη.уα∂α вιя∂αнα ѕoz єтмє ozℓємєктєη ѕєηι уιηє ѕєνємєм вυηα ∂αуαηαмαм ѕαηα кoℓє σℓѕαм уιηє уαяαηαмαм вιяαz υzαк σℓαℓıм вєℓкι∂є уαяαя goя вαк σ zмη км кιмι αяαя ραтαкℓα яυнυмυη кαяαмѕαя cσ¢υкℓαяıηı..αℓ єℓℓєяιη∂єη şєкєяℓι єℓмαℓαяıηı нαуαтı ∂ιğєяℓєяιη∂єη кσρуα cєкєяєк уαşαмαк вυ∂αℓα¢α... ƒυηкуι ѕαтαякη υтαηмıуσ|¢єzαуı goяѕє ∂ιzℓєяι тιтяєя|αувєηι goяѕє αℓтıηα уρя|ѕαgσραуα ∂ιккαт αηηєη ѕєηι ∂σя∂υηα ριşмαη σℓмѕη Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yuruyorum aklım eserde Suskunum bugun yine bende Dertleri cek birak...! ''YAPTIĞIN YANINA KALMAYA¢AK ßİR KIYAMETTİR KøPA¢AK KULAĞINI AC İYİ DİNLE ZALİM SENİNLE ßİR HESAßIM VAR İNTİKAMIM CøK A¢I øLA¢AK'' ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada oYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 290 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..! **кαηıмα gιяιρ уuяєğιм σℓℓмυşѕυη.тєηιмє gιяιρ кσкυм σℓмυşѕυη.вυηυ ηαѕıℓ уαρтığıηı вιℓмισяυм αмα вє∂єηιмє gιяιρ ¢αηıм σℓмυşѕυη..! Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! N dnyLr yıktm sni buLmak icn, N umutLr unuttm sana geLmk icn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! ๒เt๓เş ๏l๔ยğย เcเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เcเภ ﻮul!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя... cค๒ค ﻮoรtєг๓є cuภкu єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгcєкlєşเг… єη вuуuк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! oğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кoקгuאu кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг... คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אoภє ๒คк๓ครı๔ıг.... иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉcỉи,vỉяğuℓ κα∂αя єğỉℓмєм..! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α cσκ cєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..! "ƒєℓαкєтιη вιя ιуιℓιgι ναяѕα σ∂α нαкιкι ∂σѕтℓαяιмιzι тαηιтмαѕι∂ιя..!" "єgєя вιя уєя∂є кucuк ιηѕαηℓαяιη вuуuк goℓgєℓєяι σℓυѕυуσяѕα σяα∂α guηєѕ вαтιуσя ∂ємєктιя" "gєcмιѕє ∂oηuк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα, gєℓє¢єgє ∂oηuк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн є∂єяιм." "ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мuנ∂єℓє....." "gєяcєк ιℓєяℓємє ιℓєяι¢ι σℓмαктαη ∂єgιℓ, ιℓєяℓιуσя σℓмαктαη мєу∂αηα gєℓιя؟ " "ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι oνgu∂uя." "нαуαтι ѕєνιуσяѕαηιz, zαмαηιηιzι вσѕα gєcιямєуιη. cuηкu zαмαη нαуαтιη тα кєη∂ιѕι∂ιя''. "уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя." "∂σѕтυ ∂α ѕєνєяιм ∂uѕмαηι ∂α. cuηкι ∂σѕт gu¢uмu, ∂uşмαη o∂єνιмι goѕтєяιя.....'' кєşкє ѕoz¢ugu уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє. guηєşє вαкαяѕαη goℓgєℓєяι goяємєzѕιη..... DuNDe SeN ßuGuNDe SeN YaRıNDa SeN UMuTTa SeN HaYaLDe SeN ACıMDa SeN GuNuMDe SeN GeCeMDe SeN İCiMDe SeN DıŞıMDa SeN SeN... oLuM CeZa DeĞiL ßaNa Bu CaNDa SeN oLMeDiKCe..!!! - ßen ßir oMuR ßoYu HeR aKSam HeP aYNı KaPıDan HerGun ßiRaZ DaHa HerGun YoRGun ßiRaZ DaHa YaŞLı GeLeCeĞiNi ßiLe ßiLe YiNe SeNi oZLeRDim... SeN DuŞLeRimDe GoRDuĞum,SeN iCimDe Kii KoRDuĞum,CoZmeLeRe DoYaMaM,SeVmeLeRe KıYaMaM SeNi ßeN ,KıYaMeTim oLSaN ßiLe..!!! aŞK en GuZeL YaLaN VaZGeCTim aRTıK ßu SaVaŞTan....!!!!! ßiR Gun aNLaYaCaKSıN NeDeN SeSSiZCe GiTTiĞiMi SeNDeN VaZGeCMeK uĞRuNa NaSıL ßiR SaVaŞ VeRDiĞiMi..!!!! MuTLu Aşk YoKTuR,SeVeNLeR aTeŞe YuRuR ßiLe ßiLe..ßiR DiLeK TuT ßaRi ßeNim iCin SaDeCe HuZuR DiLe... aŞK iCin oLmeLi,aŞK o ZaMaN aşK..!!! KaLLeŞ DoSTum oLmaKTanSa,DeLiKanLı DuŞMaNım oLSun..!!! SaßıR SuSKuNLuK DeĞiL...iŞiTiLmeYeN ßiR FeRYaTTıR.... KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeCMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!! SeN aRTıK MaSaLLaRDa SeN aRTıK aNıLaRDa YaNLıZCa ŞaRKıLaRDa KaLDın...!! ßen nerde YanLış Yaptım seviyorsundur sandım ßir damLa sevgi icin sana yaLvardım yakardım OLMADI.... oLMaZ ßiLiYoRuM aRTıK SeVeMeYiZ eSKiSi Gißi...... aRTıK ßen VaZGeCTim YaNLıZLıĞı SeCTim...HeRŞeY ßiTTi aNLaSaNa DoKuNMa ßaNa....!!!! - DaNGeR -->> YaKLaŞMa KaLPLeRDe SoN YaNGıNıZ,iKi YaRaLıYıZ,ŞiMDi aYRıYıZ ßiZ SeNiNLe,MaSuM GuNaHSıZ...ßaŞKaSıNDa SuRGuN aŞKıMıZ...!!!! ----->>> HuZuR iSTiYoRumm....!!! ----->>> MuTLu OLmaK iSTiYoRumm...!!!! ----->>> YoK oLmaK iSTiYoRumm...!!! ßeN KeNDiMi ßiLDim BiLeLi ßiR SaNa aŞıK Sana DeLi SeNiNLe aCTıM ßu GoZLeRi SeNiNLe KaPaRıM aNCak...!!! aŞk ßi HaSTaLıK SaNKii...!!! GozLerimi KapaTSam YuZunu Gorur muyum? GunduzLeri UzaTsam GeceLer ßiR KoRDuğumm..... - ŞeYTan mıSın meLek misin?Sanki ßenden YurekLi misin? Su P€R!S! - £ski Foto ' Lar qißisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn...! ...AS! MELEK... a D ı a $ K s € b € b ! m ! n H € R H a T a K a L ß ! m ! n . . .! ! ! - S€vm€y€ €ngel değ!L m€saf€L€r.. G€c!c! ßu ayrıLık.... ß!r ruya Farz€t.. Sonunda Zaf€r ß!z!m oLacak Saßr€T..!!! ß!z! ß!zd€n ßa$ka K!ms€ !Lg!l€nd!rm€z...!! K!ms€de ß!z!mL€ !lg!l€nm€s!n..!! g€r€km€z...!! GoZLeR Ne RenK oLuRSa oLSun GoZYaŞLaRı HeP aYNı RenKTiR... GozL€r!m! KapaTSam YuZunu Gorur muyum? GunduzL€r! UzaTsam G€c€L€r ß!R KoRDuğumm..... Ya H€R$€Y!!mm ..!! Ya H!!C!!mm ..!! SoRma DunYa N€ ß!C!!mm..!!! ß!R KoRDuğumm K! !C!mmm ...!! CoZDuKC€ DoLaNıYoR ...!!! ߀n aŞKı YanLıZ YaKı$Tı iCin S€V€Rimm .. !! ßuTun oZL€DiKL€R!im ߀ND€n aYRı YaŞıYoR....!!!! ß € $ P a R a € d € R M i V a r L ı q ı n . . . ? K i Y o k L u q u n ß e n i A c ı t S ı n . . .!! A$k'La SakLanßac ØYnuYØrum !! £n iYisi icimden 9'a kadar SaymaK we Ønu ØLduğu Yerde UnuTmak ...!! KØrkma KaLß!m GeCeR aCıSı !LK D€Famı a$ıK ØLdun Sen ...!! VaR mı aŞKın ßenLe KavgaSı SanK! !LKez aĞLıYoRsun Sen ..!! - mukemmeL deqiLim ama FarkLıyımm ßi kıZım oLana kadaR €n iyiSi ßenim Sen KraLSan ßen NeYim aŞkına KoLe miYim ...!!! DaHa Ne iSTiYoSun Kapında mı oLeyim ...!!! ß e $ P a r a € d e r M i V a r L ı q ı n . . !!! K i Y Ø k L u q u n ß e n i A c ı T S ı n ...!!! ß ! L ! r m ! S ! n ß u $ € h ! R de S a n a a $ ı K ß ! r ! V a r . . .!!! Deq!$T!R€m€zS!n ߀ni... ߀n ßuyum ..!!! ß!raz Huysuz B!Raz KıRıK ...!!! ߀n K€nd!mL€ MuTLuyum ...!!! ! >>> ! sAdEcE sEn ! ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ! [[ Tek ]] [[ Seni ]] [[ Sevdim ]] ! \ Oyle Masum [ Sevmişim ki ] > Aşkın Bana Lutuf Gibi >> ! «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» ! §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM.. 44;LûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ! ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ > Cok eskiden adı varmış, Başka bir tadı varmış, Adam gibiymiş Sevmeler ! > O siyah beyaz aşkların, Adı şimdi Eski Toprak! > Bu sahte gulusun ne anlami var ??? > Uşuyorum tek başıma neden yoksun yanımda? Bir başıma şu odada, Efkarımla başbaşa ... > Boşuna ağlayıp bakma yollara, Gelmez zalim gelmeyecek unuttu seni!!! > Cok istersin onu birgun birgun yanında, Kalmaz kalmayacak unuttu seni ! > Yuzunden duşsede, birgun gelip yuzune, Gulmez gulmeyecek unuttu seni ! __________________