Huzunlu Nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●38 Görüntüleme
-
26-09-2019, 23:56:22καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм... ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... кOІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа... оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qoЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк... Huzunlu msn nickleri вuquиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк... ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ... υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ goиdєЯміŞsіи...віЯ Đuşuи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи Đuиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...! ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ... єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ****** nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!! duηuη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη cαℓιşιη кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... Herzaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun.... bırakıp giden bir gun donmek ister !! bırak donsun ne kaybettiğini gorsun... "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Donsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Omrunce Sevsende Boş... " Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! Gercek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin.... Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Cabuk Unutursan... Huzunlu msn nickleri Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!! Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Soyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Icin Git.. Vazgececeksinki Vazgecilmez Olasın YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. ...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak... ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hic bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hic tanımamışsın.. Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem.. ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя.... ' Sevdamı €n Cok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Cok Şey Wardı..! Huzunlu msn nickleri ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı İnanmıyorum İnsanların Suslu Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!! кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уu¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уu¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя... ' Goremezler... İzin Wermessem Uzemezler... Cozemezler... Benim Bir Duşum War ki Asla Bilemezler...!!! Vazgeciyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!.... nickini bile gormek istemiorum..oturum acmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin Oyuncakları Bırakıp Yureklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. Kalbimi gokyuzune actım sevgilim Gozlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım... ++Soz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese Huzunlu msn nickleri +++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir +++Gulu oylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin ßu qozyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!! вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм... Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar KaderimSe CekeriM, CilemSe GuleR GeceriM..! Yoklugunda Seni Ozlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN. GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GuN GuCuM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GoMun __________________