GTA GTA San Andreas Radyo muzikleri
Oyun Serileri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- GTA GTA San Andreas Radyo muzikleri
-
26-09-2019, 23:55:50GTA San Andreas muzikleri kiminize cok ilgi cekici gelmiştir bazılarınıza kotu.Ama muzikleri kendi bilgisayarınızda dinlemek isteyende olabilir. http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=560 Bu linkteki program sayesinde muzikleri bilgisayara kaydedebilirsiniz. Programın kullanımı:Programı indirdikten sonra calıştırın.Ustte Game Folder diye bir şey var.Onu GTA San Andreasudiostreams a yonlendirin.Extract seceneğine tıklayın.Yerel disk C de "GTA San Andreas Music" adında bir klasor oluşacak.Butun muzikler onun icinde kolay gelsin Not: Arkadaşlar konunun acılmasının ustunden 4 yıl gecmiş olsada ben yinede bazı sorulara cevap yazayım. "Kardeşim ben soralı 2 yıl oldu şimdimi cevap veriyosun diyenlerde kusura bakmasınlar." Oylesine gezerken şimdi gordum bu nostalji konumu. 1. Muzikler ogg formatındadır. Windows media player calmayabilir. Lutfen winampla calınız. 2. Bazı arkadaşlar program viruslu şeklinde yorumlar yazmış.. Boyle birşey yoktur. Gonul rahatlığıyla kullanabilirsiniz. __________________