Her Yaz 1 Sevda Eskitiyosun , Hangi Eskiden Bahsediyosun.. Cok ŞerefLimi Yaşıyosun ki , Şereften KeLam ediyoSun.
Senide Anlıyorum Madem Hic Bişeyin Yok. Şerefin Varmış Gibi Yaşa Paşacann. --------------------------------- DuyguLarın YargıLadıkLarındır ,, Bir'err Bir'err İpe Cektiğin. BildikLerin DoğruLarındır ,, İpe CekSeLerde Doğru Bildiğinn. UmutLarın Sebebindir ,, İpe Cıksanda Olur İcinde Bi Umut Yaşama İsteğin.
Kırılmışsa DuyguLarın ,, Yalan Olmuşsa Bildiklerin ,, Sonun oLmaya yuz tutmuşsa umutLarın DuyguLarını 1 Kenara Bırakıp ,, BildikLerini unuTup ,, UmutLarını Hayal Edeceksin Ve İpi Boynuna Takıp Kendi Sandalyeni Kendin Tepeceksin. Belki Bir Umut Belki Oteki aLemde Kavuşuruz.
------------------------------------------------ Uykuların Kacar GeceLeri bir Turlu Sabah oLmaz. Dikilir GozLerin Kovaya ,, Tribe Sokan 1 Sesdr başLar kuLaklarında. Ne Muşil Halden anLar nede Kafandaki ses. Kovalasanda Girmez Kafana bekLediğin ahess. Kafanı aLır eLLerinin Arasına Gecmişine Ağlarsın Onun HayaLi Kovadan Baba Bi Duman Almışcasına Dolar İcine. Belki Sende Bir Gun Harbiden Sevmek Neymiş Anlarsın. -------------------------------------------------- Eskiden Guzeldi Herşey ,, MinderLerden Yaptıgımız Evin YıkıLamasıydı BeLki Huzun ,, Misket Oynamadıkdı MutLuLuk ,, Başka Semtde BisikLetin Tekerinin Patlamasıydı YalnızLık ,,
Gel Gelelim.
13-14 Yaşındaki BebeLer Huznu kah*e ,, MutLulugu Pic ,, YalnızLıgıda oro*spu Ettiler.
... Ben oros*u Ların Mutlu Oldugu kahp* Dunyada
'' Yalnız oLsam Ne Yazar oLmasam Ne ? '' ------------------------------------------------ TripLi Kafamdan Dudagıma Duşen iLk İsimdi Belki Seninkisi , Belki de Sağlam Bi UcLu Kadar Sertti Tavrın beLkide Kemik Gibi 1 Efes Kadar Soğuktun Bana Karşı ama Her Daim Hissettiriyodun Gozlerindeki aŞkı.. Bak Yalan Oldun Muşilde KaLan KuL Gibi Savruldun.Neyse Neyin Tribine Giriyorum Ki Ben Bi Sigara Yakıyım Arkasınada Son Sozumu Soyliyim '' onSuz Yaşayamam Deme aLLahın Gucune Gider Onsuzda Yaşatır.! '' -------------------------------------------------- Yok Aşığım Sevgimden Oluyom , Yok Yalnızım ta a*ına sokayım aLayınızın. Ben Onu Bunu Bilmem Arkadaşşş. Bu Hayatı Kafana Gore MutLu Ve SevdikLerinle Yaşayıp EceLinle OlmekSe Amacın. Ya Okucan TahsiL Sahibi Olup ,, Buyuk Bi Gelirin oLucak. Yada HerTurLu Giderin.! ------------------------------------------------------ Yaşamı Karartılmış CocukLardık ,okuLu Lisede bıraktk ,Mahalle koştrmaya başLadk Bir Yar Sevdik Ustune Cigaraya Dadandık.Hayatmydı Bizimkisi Grcektn Yaşıyormydk Yksa Yaşadığmızı Sanıp aLdanıyomuydk.Aslnda Ana Baba Ve Sevdigimize Gore İyi CockLardık Cunku YaşadkLarımzın Hic Brini Duyurmdk.Hep GzL İşLer BeklediLr Bizdn Olmadı Hayallerini Yıktk.Şimdi YıkıLn Hayallerin Coplugund Horoz Olmayı Bıraktk.Şimd Ne Aklımzda Siz Nede BaşkaSna Yapacagımz ZuLum Tek Korkmz aLLaha Can Borcumuzdr Be Gulum ------------------------------------------------------------- Fena 0lan Cigaramdan Son Opucugu Almışımm ,, Yusuf HayaloğLu MisaLi ''Sen Misin Yoksa Senmi Sanmışım.'' Son Opucuk Harbi Fena ,, Kafammm haLa o Yarda ,, TribLerime Mevzu Olda Seni Bi Goreyim ,, ama Hayalde Olsan gelme Gormeyeyim Bakmaya Kıyamadıgım Yuzunu KimLer esKitmişse orasıdır yerin ,, Yol aL Dilberimm Endamını Goreyim.. ------------------------------------------------------------ Harbi Sevpte Kaybetmenin Aşk-ı İntihar 0ldugunu Ne Bilsin O aŞkı Boşkoyalım Cunku Aşk Turk Filmlerndeki Olum Sahneleri Kadar Sahte İctim Gene BişiLer Kafam Şhane ,Yazıyorum İncedn SensizLikti Bahane. Yaktım Cigaramı aLdım 1 duman , Her Dumanı BunaLıma Uzanan. Hani Unutursan Beni ,, Tekrar Uzatırım Sana Ellerimi , aMa Genede Ayıktırıyım Seni. GonLunden Firar Edersem Senin , Bi Daha Kimseyi Sevmez O Zaman Senin aLi'n -------------------------------------------------------- Butun SozLer ALİ AŞIR'a aittir. Yorumsuz Gecmeyin. Teşekkurler.