+ Sen gittikce guzelleşiyorsun hee.. - Ayy teşekkur ederim gercekten mii? + Az daha git. - Anlamadım? + Git git biraz daha git..
Eskiden Salaklığın icine saflık ve iyi niyetlilik serpiştirerek insanları guldururlerdi filmlerde.. Şimdileri ise 'Salaklığa' bile piclik katıp guldurmeye calışıyorlar ..Teşekkurler ' Kemal Sunal ' Cinsel Aclığın 'Afrikasıdır' Turkiye ! Bu 'aşkım' kim yaaa ? Herkesin telefonunda kayıtlı, bi bende yok ? : ) Ben eşim olarak gorduğum insanla tanıştığım gun, butun kadınların cenaze namazını kılarım! - Msn'de bi arkadaşım 2008'den beri meşgul sanki dunyayı kurtarıyor ş.refsiz. -Bu sinek ilacının tarihi gecmiş +Tabi abi getir hemen değiştirelim, sinekler zehirlenir falan , Allah korusun . Cin Atasozu; Turklere asla adres sormayın, bilmeseler bile tarif ederler
Allah kimseyi operatorden mesaj bekleyecek kadar yalnız bırakmasın. Cebren ve hıleyle zaptedildim Yanlış fatih tarafından fethedildim Hikaye bu vallahi katledildim Hep zaruri ozel gunler verilen guller Kanuni isteksiz ozurler
Hani 'ozledim' diye haykırarak sarılmak gelir icinden. Karşılaştıgında sadece 'naber' dersin ya. Oralarda surunuyorum işte ben. "Giydikce acılır" diyen tezgahtar "uzadıkca şekil alır" diyen kuafor ve "zamanla unutursun" diyen arkadaş Bunların hepsi aynı orgute uye...
+ Benimle Evlenirmisin ? - Neden ? + Bilmem Takılırız , Cocuk Falan Yaparız ♥
Ya inekler sutunu helal etmezse ? Kadınlar cicekse cicekciler p.zevenk mi ? - 10 yıl sonra kendınızı nerede goruyorsunuz? + 2021 yılında.. - Tamam bız sızı ararız.
♥ 'da kaybeden ♦ ♣ ♠ 'da kazanır.