Aşka inanmam ama;diğerlerinden daha cok sevmem gereken bir kız olduğuna inanıyorum. Aşk acısıda neymiş, sen hic koşarken serce parmağını sehpaya carptınmı (; Dun yaptığınız kardan adamların , bugun eridiğini gorunce , kardan bile adam olmadığını anlayacaksınız. Unutma, senin kule cevirdiğin kalbe, bir başkası ufleyip yeniden hayat verir Ben eşim olarak gorduğum insanla tanıştığım gun, butun kadınların cenaze namazını kılarım Ben sana aşık olmak istememiştim ki, ben başımı yaslayıp muzik dinleyebileceğim birini arıyordum. Sabahları yatağımda donduğumde yuzume gulumseyen birini, sıkılmadan saatlerce konuşabileceğim birini. Gittiğimiz yerleri beraber keşfedeceğim birini, elini tutmasam bile olurdu. Gozlerime mutlulukla bakan birini arıyordum zaten ben. Beraber sarhoş olup sokaklarda deli gibi bağaracağım birini. gecmişimizi kıskanmadan, kahkahalarla eski aşklarımızı konuşacağım birini. Butun gunun sonunda biten paramız yuzunden metrelerce yolu yuruyeceğim, Benle birlikte saatlerini gecirecek,fısır fısır konuşmaya calışacak, Gittiğimiz yerlerde sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini istedim cok mu şey istedim.. Birine bağlanmak mı.. ben ayakkabılarımın bağcıklarını bile bağlamıyorum. Dersleri soran olursa finale kadar cıktık finalde elendik deriz Unutulur elbet her şehir ve her insan Aldığımız hicbir nefes bile icimizde kalmıyor inan.. Tozlu raftan aldım, Tum anılarımı, acılarımı Unutmak istiyorum. Ozlesem bile senin, O guzel gozlerini, sozlerini Unutmak istiyorum.. İcine duşer dibine batar Kaybolurken elimi tutar Hangisi gerceğim Kendisi yok sesi duyulur Gidecek bir yol elbet bulunur Katran karası gozlerin… Kacınız şişkin cuzdanlar, spor arabalar, nakit paralar, karşısında soyunmayacak kadar "Kadınsınız?" İcmek, her gun tekrarlanabilen ve ertesi gun tekrar hayata donulebilen bir intihar şeklidir. Parmak uclarıma cok cetvel yedim ben, Turkce derslerinde "Seni Seviyorum" cumlesinin "nesnesi yok" dedim diye.. Hala aynı fikirdeyim, nerdesin hani.? Erkekte dekolte cuzdandır.Ne kadar acarsan o kadar talep gorursun yıka yuzunu.bu gunluk boşver havluyu benimle kurut kendini.at kıyafetleri bir koşeye beni giyin uzerine.tenini hissedeyim gun boyunca ve gece olupta tekrar girince yatağa son kez op dudaklarımdan.. son kez kulağıma beni ne kadar cok sevdiğini fısılda.goz yaşını sil ve sonsuzluğa uğurla.. Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda, eldiven giy.Duygusallığa gerek yok. Tutacak bir el bulamazsam koyar cebime gezerim sıkıntı değil. "Kadınları mutlu etmenin 20 yolu'' diye bir suru gereksiz haber cıkıyor. Tek maddede acıklıyorum: Durust olun, yeter. Son nefesi vermeden ve sarılmadan toprağa tenim , dudaklarını dudaklarıma gom.. ağzımın tadıyla oleyim… "ahahaaha yine koptum yemin ediyorum!" - TTNET.