En Kaliteli Serseri Nickleri :p
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- En Kaliteli Serseri Nickleri :p
-
26-09-2019, 23:30:121-) Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna.. 2-) Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık oLume Denk.. 3-) Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten.. 4-)YaLnız kaLırsın YanLısı buLamadan ansızın cekıp qıder aqLarsın Durmadan Bır sızı basLadı KaLbı boqan..MutLuLuqu buLamazsın Hayatı anLamadan.. 5-)AyrıLıktan oLsa qerek qecıkıyor sabahLar..Hep benLe beraber UnuttukLarın.. 6-)Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım.. 7-)AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu.. 8-)Bır kahraman ama bak kımdı bunaLdan en derınden..Doqru BıLdın bu cocuk ındı burada qozLerınden 9-)Tukettiqim 20 sarıLı Nikotin..Bu qencLıqım Harbı yaraLı nitekim adıma demıssınız Beterı beterın Kaqıt ustundemı Kı yazıLı kaderım..!! тєℓєƒσηυη тυşℓαяıηα вιя ¢αη єкℓє∂ιм cєкмєуєη şєвєкєуι нαѕяєтℓє ѕuѕℓє∂ιм єууу вυ ηι¢к'ι σкυуαη ѕєηι cσк ozℓє∂ιм.. Her gunun son gunun olacakmış gibi yaşa.. Cunku bu gunlerden birisi son olacaktır.. УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZÂHmêT oLmÂZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!! Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane guneşi istiyorum karanlığıma cok değil birtanem sadece seni istiyorum BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA OLURUZ Cehennemin ortasında tek guluşluk cennetimsin ! ne sevmek ne sevilmek hayatta en guzel şey şırıl şırıl İŞEMEK AlEmIn dErDi bEn oLmUşUm dEmEkKi zAmNıNdA FeNa kOyMuŞuM sévén bu kÂLbîn cığLıkLÂrında , duÂlÂrınd bîlê hÂl sên vÂrsın hîc mî duymuyorsun? soranlara yalanız bilenlere kralız,şan şohret sizin olsun biz falan filanız !!! [c]alıntıdır..! __________________