Online Oyunlar Bolum İndexi [01.03.2015]
Online Oyunlar0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Online Oyunlar Bolum İndexi [01.03.2015]
-
26-09-2019, 23:20:03Ferentus Online Genel Rehber (Resimli) oyun ici kısa bilgi Ferentus East ForumTR clanı Yenİ Paket Geldİ Benİm Yay İtem İm Gİttİ :s Oyunda birlesmeye nerdesiniz Ferentus...!! yukleme hatasi Serverlar gitti.. Sanırım yeni pack.. Uprade Hakkında Acıklama Bilgi Verebilirmisiniz Mumkunse Capsli !! merchenary denen illeti bulamıyorum yardım lutfen?? statlar,skiller ve biraz yardım...+rep yeni basladım Clanlar ve birlesmek babalar yeni başlıcam 1 kac sorum olacak PATCH TAKILMASI(yardım lutfen!!) merchanry cleric Frentus Yardım! Para Kasma Yardim Plss Login problemi?! bu oyun paralımı? Şu an Oyuna Girebilen Var mı? pvp hakkında bilgi Alın Char Bu oyun Limitli Adslde etki yaratır mı?? Yha detaylı blgi veren yokmu??tam olarak lvl 10 exe nerde gelir? npclerle konuşamıyorum yardım edene rep Oyundaki PvP sistemi karakterlerle ilgili İtem yapma kağıtları itemleri Statları ve Skilleri yanlıs verdim nasıl değiştiricem Sistem Gereksinimleri (+56) Skill pointler Desert te map gorunmuyo Alın Omrunuzun Ferentus Online iyiliği Arklar Oyunda Son Bomba Super Bisi Buldum Cok Sasircaksiniz szce en iyisi hangisi????? Rutile nedir? Bilen var mı? Craft Itemleri Ne Nerede? 2 Sorum var(Summoner Ve Oyunla İlgili) us east e yardım... East'takiler Baksın İtemler nerde bulunur? Reskill Yapamiyorum..help Pls Ekrandaki skill bar ın yeri ile ilgili ufak bi sorun(resimli) Ferentus hakkında yardım ferentus Sondaların Muadili doldu YAA arkadaşlar ben summoner mercenary nasıl yapıcam arkadaşlar ben char olayında kararsız kaldım Serverlar Acildi Pmanager ForumTR Efes Online Kılavuzu Herkes Oyundaki İsmini Yazsın Efes Oyunu Hakkında Goruşleriniz Oyuna Kaydolmak (Resimli Anlatım) Herkes Oyundaki Koordinatın Yazsın Oyunda Yapabileceğiniz Herşey Şehir-Bina Kurma,Vergi (Resimli Anlatım) [ ALTIN KONU ] Şehir adı Değiştirme ( Resimli Anlatım ) Herkes Şehrinin Resmini Koysun Efes Oyunu Hakkında Ufak Notlar Resimli Anlatım Hesabımıza Bakıcı Eklemek ve Cıkartmak [Resimli Anlatım] Efes'te Kacıncı Oyuncusun? [ Resimli Anlatım ] Ne Kadar Vergi Alıyorsunuz? Şehri Silme / Terketme [ RESİMLİ ] Oyunda user rank filan mevcutmu ? ve nasıl giriliyor? •• Pazar Yeri •• Vasıta gonder / Npc'ye sat / Sat / Satın al ( Resimli anlatım) İttifak Tanıtımlarınızı Buraya Yapınız Nufusu 100+ olan var mı? Gelecek politikanız nedir? Seviye 3 olması icin 123 altın istiyor Efes Sorun Oyun icin Birkac ipucu Saatte Kac tahıl,kereste,taş,demir kazanıyorsunuz ? Oyundaki Nufusunuz Kac ? Herkes koyunun ismini yazsın.. efes hakkında 1-2 ufak sorun Ticaret / Altın Alınır - Satılır EFES ONLİNE Oyununa Ozel Chat Odası Acıldı ( http://chat.frmtr.com/ ) ilk ibadethane Kurulumu Gelişmekte Gerekli olan Ana binalar ve Goruntuleri Oyundaki grubunuz nedir? Etrafınızda Hızla Gelişmekte Olan Bir Koy.. Naparsınız ? Şehir resmim bozuk gorunuyor.[Yardım] Herhangi bir evi geliştirme [Yardım] ForumTR Efes Online Oyunu İcerisindeki Yapıt & Asker İconları EFES Online Sosyal Grubu Kuruldu ilk saldırı benden En İyi Saldırı ve Savunma Raporları.. Oyunda User rank yok . Surekli Top 10 koyarsanız seviniriz. [Soru] İmparator,Kral ve Komutan arasındaki fark nedir ? İttifak yapmak istiyorum.[Yardım] bir turlu şehir kuramadım ya Efes Oyunu Rankına ve Rengine Sahip Olmak İstiyorsan.. [ Resimli Anlatım ] Oyun Hakkında İki Oneri... Oyunda Amac ne ? Ordu kurulumu (resimli anlatım) Taş yukselmiyor Kereste Sorunu Efes Online 1000 Uyeye Ulaştı! efes oyunu hakkında bir acık olabilir bakabilirmisiniz? Unkeep nedemek bi bakarmısınız Gereksinimler yukselmiyor yardım. Askeri Atılım ? Bina Geliştirmak Hakkında [Yardım] Nufus 150 ama hic askeri kuvvet yok.,Saldırı olursa ne olur? BeLediye Binası Seviye 10 (Saray Seviye 10 ) Arkadaşlar ForumTr Efes Online Sitesine Giremiyorum 2. Koyumu nasıl kurabilirim? [Yardım] Silah fabrikası icin Yeterli ev yok diyor? Harita Hakkında...? Faydalı Bilgiler Tuyolar Hatırlatmalar... Yeterli ev yok hatası Hesap silmek Hesap silme ve silinen hesabı geri getirme resimli anlatım FrmTr Efes Online chat Yardım... Yeni bir şehir kurmak icin başkentte en az 10 somurgeciniz olmalı. [Soru]Koyun Koordinatlarını degiştiremezmiyiz ? ForumTR Efes Online-->> Oneriler Belediye binası Seviye 10 olmadığı surece saldırı almaz mıyım? Nufusumu Nasıl Arttırıcam Yardımcı Olur musunuz ? Somurgemi kurmuş bulunmaktayım Seviye Yukseltme .. Forum Tr efes oyunu acılmıyo Grafik hatası ve baglantımın kesilmesi yardım KuruLum SureLeri Seviye SureLeri NEDen bu kadar UZUN ? Bişey merak ediyorm İbadeTHane Hakkında >> Efes Oyunu Hakkında Şu An Kurduğunuz Şeyleri Yazın İttifak icin yardım (Tavsiye) Halkın adminine tavsiye (ick) Ordu Kurmak [Yardım] İbadethane Kurulum Vergi , Moral , Uretim İlişkisi Sitede Evler Bozuk Gozukenler İceri Efes Genel Tanıtım 25 x 25 HARİTA.(1,1 - 25,25) Tamamı... [YARDIM]Hammadde ile ilgili Oyundaki SeviyeLeriniz Kac ? Sıkmaya Başladı Artık... Market Onerisi... Oyunun İstatistikleri Kacıncısın Oğrenmek İcin Tıkla Oyunda Kacıncısınız? Binalar Kurulunca 3 boyutlu olmuyor yardım lutfen. Sorulan Sorular (Soru Sormadan Once Buradan Kontrol Ediniz) Bakıcı Eklemek Nedir? Ne işe yarar? (istek) Altınla ilgili İnşaatları hemen tamamlama Kaynaklarımın Tamamı Binaya Yetmiyor ForumTR Efes Online 2000 Kullanıcıya Ulaştı Uretimi Arattırmak[Sorun] Asker Nerden Cıkartıcaz ? Bakıcı Hakkındaki Sorun Sizin icin hangisi daha onemli? Somurgeci ve silahlanma hakkında yardım lutfen Efes Online Rehberi [Resimli Anlatım] Onemli Sorun, Cozum Lutfen.. Somurge Kurma Yardım İmparator-Komutan-Kral Bina İsimleri Kendi Seviyelerim Efes Online Dergisi Sayı 1 Tam 42 Sayfa! İttifak Nasıl Kuruluyor? somurge nasıl oluyor? Saldır / Savunma Sayılarınız Kac?... İttifaKınız İle ßilgilere Nasıl Ulaşırsınız.? İttifaktan Nasıl Cıkarsınız.? [Resimli] İttifak'a Nasıl Katılıyoruz? Arkadaşlar Bir Kac Sorum Olacak Bence Herkezin Merak Ettiği Sorulardır!!! İttifak (Birlik) Kurmak-Silmek-Davet Etmek--[Resimli Anlatım] Yeni Başlayan Arkadaşlar Kesinlikle Bakmalıdır...Aradağınız herşey burada...Resimli Yeni Şehir Kurmak (10 Somurgeci Yapmak) [Resimli Anlatım] Komutanda Merkez Binası Seviye 10 Merak edenler iceri Resimli Yeni Şehire Yardım Gonderilir Mi ? Oyundaki İstatistikler Hakkında [Yardım,Soru,İstek] Seviye Danışma Madenlere kademe basarken sayfada neden 4-5 basılcak yer var diyenlere!! Cvp İcerde Oyunda Takıldım ve ilerleyemiyorum bi sorun yuzunden [Acil yardım] Kullanıcı Adını Değiştirmek 2 Kullanıcı Kullanmak Hakkında Şehiri Kurdum Fakat Binalara Nerden Bakcam Diyenlere.. Oyun cok donuyor.. Bİna İnŞalari hakkinda yardim lUtfen... Yeni Şehir kurma ? Emanethane.... Yardım Taş 56 Dan Yukarı Cıkmıyor Saldırı duzenlemek hakkında hic sorulmadı ! YORUMLARA 2m REP Oyun ici eksiklikler [Cozulmesi Gereken] Oyun hakkinda ufak bİr soru. Saldırı Yapamıyorum İstatistikLer hakkında Bu ne Hız Arkadaşlar... ? Beyler Yeni sehir kurma hakkında Jokerin Uygarlığı xD Nasil daha cok vergi toplayabilirim? NuFus Problem i. . . Kullanici adi altindaki ForumTR Efes resmi hakkinda.. Arkadaşlar herkezin merak ede bileceği bir sorum var (((: bende merak ediyorumda xD İbadethane hakkında.. Bina yapmayla ilgili Sorun var !! Oyunumuza oyuncu kazandırmak adına ya arkadaslar bn altın nerde bulabılırım Hisar Seviye Arttırma Yardım ! Kaynaklarla ilgili Efes hakkında kucuk bir sorum olcak Efes Uzmanları Bir Bakarmısınız Saldırınca duşmanın askerlerinin hepsinin yok olması Bu Sorun Yuzunden Hicbirşey Yapamıyorum '' Bana Bir Oyun Onerin '' Soruları Sadece Buraya [2] Gereksiz Malzeme Hakkında. asker cıkartamadım Uzun kilici nasil uretecem?? Hammadde arttırırken ? SS Li Bir Sorunum Var Bilen Biri Hemen Cozer Bakarmısınız Efes OnLine Frmtrdestek icin Premium Ya oyunda bi sorun var ya da bende Para sorunum.. Asker sorunum Daha fazla asker icin "Yardım" Altın Uretimini nasıl aRttıRcaS biLen vaR mı ? Kordinat değiştirme Şehir kurdum ama.. Yeni şehir. Efes Online Sunucu Bulunamıyor Sorunu HEY SEN! Hangi OnLine Oyunu Oynuyorsun ? Baktım Baktım Nası Generakl Cıkartacaz goremedim bi Yardımcı olablirmisinz=? efes online yardım ! 404 Not Found hatası ! yardım edin . . Oyunda Kac şehriniz var ? Nasıl Asker yapıcam Tahıl sorunu Birkac merak ettiğim detay var yardım lutfen yeterli ev olmadığı icin hic bir şey yapamıyorum... Başkenti zaza21 bolumu xD Oyun tasarımcılarından kucuk bir rica İdeal vergi yardım ordum yok edılıyor sureklı yardım!!!! Bina yapımı ile ilgili bug Duzenleme ile ilgili... EFES Online Hakkında Adminler Bakabilir Mi? Yeterli ev yok uyarısı? Efes Onlineyi nasıl oynayabilirim Taş ocağı kurdum ama taş uretmiyor :S Yeterli Ev Yok ne anlama qelior ? Arkadaşlar Yardım Edebilir Misiniz? Sistemde bir problem var sanırım.... Heves bittimi? oyunda hata var Nasıl Oynayacağım Arkadaşlar Faizli yada odunc mal(altın,kereste,demir,taş,tahıl) verebilecek varmı? 850 nufus kapasitesi buyuk bir ordu icin yetmiyor mu? Acikladik. Şehir Merkezi Hammadde Duşuyor acil yardım... arkadaşlar altın kapasitesini artrmak icin napmamız gerekiyor acaba ? Hizlica ALTIN uretmek, Vergi sorunu, Uretimin yavaslamasi, Ibadethane, Madde azalma arkadaşlar ittifak nasıl kurucaz ? Anlatabilirseniz sevinirim.. Arkadaşlar haritadan kendi şehrime bakınca oyuncu,nufus,ittifak gozukmuyor profile girilmemesi... arkadaşlar bulamadım ama konuyu bu general meselesini anlamadım oyuNa yeNi mi basLadın...? oKu buRayı...|| SaLdiri hakkinda.. Sifre nasıl degıstırılıyor_??? ..:: Efes Online Profil Bilgileri ::.. İtifak istatikleri calışmıyor. tuccar ve koyler arası alısverıs hakkında ..:: Efes Online İmparator Hakkında ::.. (Yeni Başlayanlar icin) savastan donen askerlerım yok kerestem surekli bitiyo [[SORU]]: Altın ne işe yarar Neden Tahılım Saniyede 3'er 3'er artıyor _? Mevcut Asker 0 yardım ProFiL Sayfası hakkında ? Nasıl saldırı yapabilirim ?? Joker kim acaba efes'de _? artık uğraşmaya son [Bug] Hammadde Transferi eTurkiye İşgal altında ! Kıbrıs devleti Eklendi ! [07.10.2010] Kara İnci Oyunu Forumu Acılmıştır [Rehber] Oyuna Başlangıc [Rehber] Macera Anakonusu Gorevleri] Kara İnci Sistem Gereksinimleri [Rehber] Kara İnci İle İlgili Sıkca Sorulan Sorular (SSS) [REHBER]Oyunun Cozunulurluğu'nu Ayarlama [REHBER]Karayip Korsanları [Rehber] Silahlı İş Adamı [REHBER]Sohbet Modları ve Sohbet Cercevesi [REHBER]Oyuna Giriş ve Karakter Yaratma [Rehber] Hayvan evcilleştirme (Pet yakalamak) Vista ve Windowes 7 Kullanıcıları Dikkat! [Rehber] Hazine Avcısı [Rehber] Kraliyet Muhafız Subayı [Rehber] Ilk Adım [REHBER] Korsan Nasıl Olunur? [Rehber] Voyage Century Online Gorevler [Rehber] Hazine Bulma (Resimli Anlatım) [Rehber] Beceri Oğretmeni [ Resimli ] [Rehber] Profession Bilgileri [Rehber] Professionlara Gore Skill Point Kazanımları [Rehber] Instance'lar [Rehber] Kara Savaşlarında Savaş Etkenleri [Rehber] Oyun Haritası [Rehber] Skiller Hakkında Bilgi [Rehber] Kullanım [Rehber] Voyage Century Online(Karainci) Hakkında detaylı bilgi [Rehber] XP grafik L1-120 [REHBER]Gemi geliştirme(Yeniden İnşa) Rehberi [REHBER] Guild Kurma [Rehber] Alchemy Mesleği Potion yapma [REHBER] Keşif [REHBER] Hikaye Gorevleri Hakkında [Rehber] Bilgilendirme [REHBER] Karakter Ozellikleri [REHBER] Harita Birleştirme - Hazine Bulma Kara İnci oyununu aktif etme. Kara İnci'ye Nasıl Kayıt Olurum? Kara İnci Oyununun Kurulumu Kara İnci Oyunu İle İlgili En Cok Sorulan Sorular Ve Cevap'ları .. Kara İnci'yi Nasıl Daha Hızlı İndirebilirim? Kara İnci Facebook Hayran Sayfası Karaİnci Kurulum Kosemen Gorevi (Koyun Boynuzu) Kara İnci'den Beklentileriniz nelerdir? Tutma Becerisi 2x Deneyim [Exp] ve Duşme [Drop] Etkinliği [REHBER]Kraliyet Muhafız Subayı] Kara İnciden Birkac goruntu Oyun Haber Portalımız’a Editor / Koşe Yazarı Olmak İster misiniz? Bir kac sorum olacak Kara İncide Pet Yakalama Oyunda Petin Ne Gibi Faydaları Var? Arkadaşlar lutfen yardı medinnnn Efes Online Takas.. ACİL Yardım-Hadi! Hadi! Hadi! gorevi sorunu Karaİncİ rehber hazirliyacaĞim Karaİnci-Bir Tuccar İttifağına KatıL [[Yardım]] 33.gOrev demİr hala sicakken vur Uyumluluk sorunu! [Rehber] Macera Anakonusu Gorevleri Kara İnci Beceri Yardımı ! Formattan Sonra Oyun Acmıyor Acemiler İcin Tercih ? Dizi Başkalarının koyu elegecirilebilirmi ? Yardım Kara İnci Gelişim Kara İncİ ve jadde tam surum dvd verİyoruz Kara İnci Dergisi Gorevleri [Rehber]Kraliyet Muvazzaf Subayı [Zırh] Tohum Gorevi [Rehber]Hazine Avcısı [Zırh] [Rehber]İmparator'un Gardiyanı [Zırh] [Rehber]Karayip Korsanı [Zırh] [Rehber]Silahli işadamı [Zırh] [REHBER]Acık Deniz Balıkcılığı [REHBER]Bitki(Hangi Bitki Nerede?) 74 Topu Karainci Oynayan Arkadaşların Dikkatine [REHBER]Depo Nasıl Acılır? [REHBER]Banka Hesabı Nasıl Acılır? [REHBER]Silah ve Zırh Cizimleri Bilgilendirme [REHBER]İmparator'un Gardiyanı [Rehber] Korsan Bossları [Rehber] Uyruk değiştirme [Rehber]1-4.Seviye Hazine Nesneleri Seref Puanı Bilgileri [Rehber] Buyuk Gemi [REHBER]Ticaret Gorevleri [REHBER]Ciftcilik [REHBER]Pet Rehberi [REHBER]Lonca Sanayileştirme ve Ticarileştirme [Rehber] Piramit Anubis gorevi [REHBER] Tuccar İttifakı [REHBER]Şohret Sınıflandırılması ve Asil Unvanları [REHBER] İşlem ve Komutlar Yardımcı Program Yeni başlayanlar icin Mancınık ve Gemi Yapımı rehber ve kaynak rehber adamları oldurme Yeni Başlıcagım yardım! Beceri geliştirme eksik kurulum Guncelleme Yeni patch sorunu Sizce Başlamalımıyım Langeri Acamıyorum..! : Bolumun amacı... Champions Online Free Company of Heroes Online. Savaşa hazırmısın? Supremacy 1914 Kara İnci Oyununu Oynuyanlar Ve Bilenler Rica Ediyorum Bir Bakarmısınız Oyunu yukleyemiyorum..Acil Yardım!!! inanılmaz zevkli ve surukleyici bi Krallık oyunu... Shaiya Titans En iyi pvp sunucusu --- Fetih Online --- 21 Nisan Kapalı Beta! DesertOperations Kara İnciye Başlayacağım Fakat... Unutulmuş Online [kendi yapımım] [yapım aşamasında] [Scarlet Legacy]-MMORPG Yeni Bedava Fantasy L2 Online Turkiye Yeni Turkce Tamamiyle Turk Yapımı Poseidon OnLine ! Tank War Online 2D Turk Yapımı [Linkler ve Tanıtım Geldi] CHAMPİONS-ONLİNE Oyuncuları, bu başlık altında toplanalım.. Rumble fighter League of Legends Season One Tournament Han savaŞlari Lotro Line age 2 hakkında bilgisi olanlar iceri ---> Loong-Journey MMORPG - Acılış:6 Ağustos 2011 Age of Empires Online cıktı! Immortal King(HEMDE TURKCE) - Strateji'nin Kralı BU GUN ACILDI -21 AGUSTOS 2011 karainci nasıl bir oyun? Yepyeni Online Oyun Turk Yapımı(Mafya-Devlet) Afterwind [Dunya Haritası Uzerinde Multiplayer Oyun] Sokak Ceteleri Klansavasi.com Online Strateji Oyunu - Turkce / Bugsuz PixelCarTR | Araba Yarışı Sevenlere | Kişiye Ozel Modifiye Counter Strike 2D - Kurulum Dosyaları + Rehber OlayTURKOnline Sokak Ceteleri Fetih Online! DarkPirates Rift: Zerg Hostile TQ Dijital Vitrinindeki Harika Fetih Online Ozellikleri Battlfeİdl heroes [ turkce online oyun] Athanaton Araf onlİne hakkinda Kamera kontrolu Adventure Quest Free Browser MMO Chat yapamıyorum yardım? istanbul kıyamet vakti AraF Online Turkce Fan CLub hamachi 'da age of empires conq agları Online oyun yardım ! Shaiya Gecekurdu Priston Tale 2 Second Enigma (Turkce) Mmorpg Shaiya Gecekurdu (Yeni Ozellikleriyle) DRIFT CITY REHBERİ:Turk oyuncularını bekliyoruz Portal 2 Co-oP Hamachi Ağları TERA Private Server + Download + Ayrıntılı Giriş Rehberi Oyun onerin bana ROHAN online United Football Desert Operations (Col Operasyoun) cok guzel bir portal oyun. Osmanlı İmparatorluğunda Yaşamak İstermisiniz? Runes of Magic Private Server I Can Football 1777 lerde gecen super bir oyun Klanlar pvp LFS Admin Girişi DC Universe Online Bugun Bedava Oldu [ 1 Kasım 2011 - 20:15 ] Turk Ordusuna Siz de Katılın! Archlord Private Server (Turkey) Allods onlİne!!! Live For Speed(LFS) Adminlik yardım !! My wArd ` CLAN -- Offical Pro -- sXe Var! My Lands Divine Edges (yeni ve TURKCE) kongo ormanı Monstermmorpg (turk yapımı) Araf Online - Tamamen Turkce - Turkiye'nin ilk ve tek HD online oyunu GTA SA:MP 0.3 TR FreeRoam SW DeV Clan SW Samp 0.3c Jadde P4. [YENİ] Divine Edge Online ( 8 Kasım Acılış) S4 league Online Mafia Browser Oyunu. private server hamachi sorunu Web Tabanlı Frp-Rpg Oyunu Pegason java oyundan anlayan arkadaşların dıkkatıne Global Agenda ! Web Tabanlı Frp-Rpg Oyunu Pegason Omafya DC Universe Online Turkish Heroes plazma burst 2 erişim & firewall & allods Online oyun oneriniz Lutfen Cok lagzim Cengiz Han 2 - Demir Yumruk Fetih Online ! Kabod Online Yeni Surumu yakında..... [TR]avian dururmu ? Tabi kii durmaz! TEKRAR CIĞIR ACMAYA GELİYORUZ! Turkiyenin tek tamamı Turk yapımı olan mafya oyunu Konseyim.com Raund #3 Fetih Online - Yeni Rahip Sınıfı ! TRANSFORMİCE Tigrounette ile Roportaj /Attax/ 19.11.2011 dc universe online Yardım Cute Pokemon Final Fantasy Tekrar 14 Gun Trial Online Oyun Allods online satılık karakter. Galhan: Ejderha Ateşi Shaİya İstanbul ARAF ONLiNE turkce (28 kasım 2011 CBT) CrimeCraft Turkce (7 kasım 2011 BT) Divine Soul Turkiye başlıyor (nisan 2012 turkce) The Mummy Online Turkce başladı Cengizhan2 turkce başlıyor (aralık 2011) Sınıf tanıtımı burada Romadoria Turkce (18.11.2011 cuma) E-sim Samp RolePlay Shaiya İstanbul Hunter Bleade Oynayan Bi basksn Brood War:StarCraft Uyelik YARDIM!!!! Ballersunited __________________