Evet muhabbet konusu : Cocukluk korkularımız kabuslarımız

Ben kucukken bi televizyon programı vardı. Bir kadın cadı kılığına girip kısa cizgi filmler izlettiriyo masallar fıkralar anlatıyordu ve kazanın etrafında cığlık atarak donuyordu. Aslında programın amacı basitti cocukları eğlendirmek. Ama beni eğlendirmiyordu. O program her gun cıkıyordu bende her gun izliyordum. Bundan mı korkuyordun demeyin Halen bir tırstıntı var icimde arkadaşlar İşin diğer yanı hergun izliyordum ve her gece ruyama giriyordu. Bizim evin banyosunun giderinden cıkıyordu kapıya kadar geliyordu ve beni izliyordu kıpırdamıyordu ondan korkumdan annemin yanına gitmeye calışıyordum . Beni sinir eden şeyse annem yatak odasında utu yapıyor kapılar acık kafasını 1 kere bile banyoya cevirmiyo cevirse cadıyı gorecek beni kurtaracak diyorum olmuyor işte . Bi vakitten sonra siyah cubbesinin altından bi fırtına cıkıyor beni kendine cekiyor tam gidiyorum beni yiyor ve orda uyanıyorum. Bu ruya gunlerce takip etti En buyuk korkum bu cadı oldu halen daha evin banyosundan bi cekingenliğim var fakat bi ruyamda kendim kufrede kufrede banyoya girdim deliği tıkadım bi etkileşimimiz oldu ama atlattık arada goruorum gene ruyayı bu yaşımda cok korkuorum gene cadıdan ya

Sizin cocukluk korkularınız neler herkes en cok korktuğu unsuru mekanı bir eşyayı karakteri ne olursa yazarsa cok guzel bi muhabbet cıkar ortaya
Bekliyorum arkadaşlar