100 Lerce Komik DiyaLog GuLme Garantisi GuLmeyene Repw
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- 100 Lerce Komik DiyaLog GuLme Garantisi GuLmeyene Repw
-
26-09-2019, 23:01:09Fotoğraf Cekmeden Once DiyaLogLar cekiyoruuum,gulumseyin... -hiii -sırıtın demedim gulumseyin -cekiyoruum cekiyoruum cekiyoruum cekiceeem cekmek uzereyim..... -Allah belanı versin hilmi -gulumseyin -ayh sacım nasıl -guzel.gulumseyin -yaa şapkamı taksam? -gulumse lan kadın gulumse -sen beni sewmiyosuun.. -Allahım al canımı -mumları uflerken fotonu cekicem hadi -tamam cektin mi? -pastayı yemeden once mumlarını uflemeyi deneseydin cekicektim -dur dur atlama fotonu cekim .. cektiim. -yuppiiiuu -ayy ayyy kafasınımı carptı o? -evet sanırım son fotosu oldu bıde kendımizden koyalımm.. -cekıyorum -kanka dur bi sacım iyimi... -ii cem -harbimi -vallahi ii ya -ya bi jole suriyim geliim... -ya makinanın pili bitiyo... -uff i ozman tukur azcık elime de yapıyım iki dakkada... - nihat olm sen sema teyzenin yanına gec - hasan sen de gel şoyle one doğru - gulten hala sen de bizim hanımın yanında dursan - cocuklar siz onde durun sizin boyunuz kısa - hah bi dakka - ya veli, sen de nurten teyzenin yanına gecsen almıyo boyle makine - gulsun herkes, gulun bakiiim - hah tamam, bozmayın sakın, cekiyoruuuuuum..ceeeeeek tim! DiLenciyLe GiriLen DiyaLogLar şu garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mı? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kac kadına soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla işim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynısınız. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi si...tir git o zaman. dukkanın onunu kapama. -- bi ekmek parasi... allah ne muradiniz varsa ve- - sus lan yalan yanlis konusma. - ne nasi yani? - dun aksam show tv'de gordum holdingi varmis lan hepinizin! bir cocuk dilenci, cicek satmaya calışmayıp direk olaya girenlerden... - abi bi okul harclığı abi 100 bin lira be abi. - okullar kapandı lan sıpa - abi bi ekmek parası ver o zaman - yerine ekmek alsam olur mu ? - abi sen ver ben alırım be abi - vermiyorum. - hadi be abi sevgilinin hatrına - biz kardeşiz - bi 100 bin lira istedik be yav.....k - hadii lennn! -allah rızası icin + ben satanistim - satan senden razı olsun + tobe tobe. -asmali mescit'te onunuzu keserek -alkole yardim! -..... elindeki bos siseyi burnunuza sokarak -bos bu bos! -dilenci arabanin cama yapismistir - allah rizasi icin abi be abi beaa. allah rizasi icin bee cami kapatirken - yok kardesim size para mara yooook - abi nolur be etme eyleme para be abi bee - yok ya bak silme camlari yaa kirletiyosun yaaa - abi nolur yaa silecekler calisir, su fiskirtilir - ya git yaa - tamam be sende maymuna benziyosun maymun musun nesin - !honkk?? - -abla biraz para ver, kardesim hasta -yanimda para yok (gercekten) -abla lutfen -bak gercekten param yok abicim, olsa verirdim. -hadi yaa -aaaa yok dedikya -tukurcem anasini satiim -tukurde gorelim, valla arkandan maraton stili kosarim... -- allah rızası icin bir mendil al be abla - (beşyuzbin tl verilir) mendil istemez al tamamdır. - beşyuz olmaz bir milyon vercen. - honk !??! - abi yuz bin versene - what? - abi yuz bin ya. - i can't understand you - dolar dolar? - what the fuck are you talkin about; i know that you are a fuckin beggar you asshole but take my baş! (onemli bir şey soyluyormuşcasına) - ??? yes yes... - get the fuck out of here. ! (gulumseyiş) - ibo ibo! turistle konuştum lan. -yer cebeci, otuzlu yaşlarda bir deli, cok sevimli bir ifadeyle zor anlaşılır bir şekilde hızla: - abi, abi allah rızası icin 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - yok 100 bin, sen bunu al. - abi ben okuyamadım dilenci oldum inşallah senin cocuğun okur bilgisayar muhendisi olur, inşallah abi inşallah... - kardes annem cok rahatsiz bir ekmek parasi ilac alamad.. + daha yaratici olabilirsin.. - babam cok aptal calisamiyor kardes .. + hmm baska - halamin kizi cok bagsur, gorsen korkarsin bi ekmek parasi + senin yok mu bir derdin? - ya kiz terketti sorma kafam bozuk.. seytan diyor ki gel benim icin dilen.. + hmm.. doktorum ben.. paran olunca gel bir bakalim.. - ebeni..... -- evladım, allah rızası icin bir ekmek parası.. - al teyze al - bu ne? - iki yuz bin, ekmek parası.. iki yuz değil mi ekmek - yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver bari..rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum - eh istersen 5 milyon veriym ustune bi de light kazandibi yersin - sen ver ben diet cola alırım ustuyle -(cok uzgun, buruk, utangac bir ifadeyle yaklaşır, tokalaşmak icin elini uzatır, tokalaşıyorken ağlamaklı gozlerle bakar ve) + aleykumselam kardeşim.. biraz konuşabilir miyiz? (laf etmene izin vermeden) + abi erzincandan geldim, burada işciyim beş kuruş param yok şu an, bir yemek parası verir.. - aaaaaaaa yeter ulan butun erzincan buraya mı geliyor ne, her hafta biriniz cıkıyo karşıma. siz kardeş filan mısınız topluca mı geldiniz? bir de neden erzincan değil de başka bir il soylemiyorsunuz, yoksa ben erzincanlı'ya mı benziyorum?? + konuyu değiştirme arkadaşım.. -- allah ne muradin varsa versin - amin - allah tuttugunu altin etsin - amin - allah helalinden bol kazanc versin - sizinle polemige girmek istemiyorum anlasana kardeşim! PoLis TeLsizindeki Komik DiyaLogLar heyecanlı bir ses: "merkez tarandık". merkez: "hayır efendim aranmadınız". ----------------------- 4512: "merkez! alet kontrol" merkez: "elinizdeki alet değil, cihaz". 4512: "aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez". ------------------------------- şofor: "mudurum, arac intikal etsin mi?" mudur: "etsin, ama icinde şoforude olsun". --------------------------------------- merkez: "camide son durum nedir?" 5436: "cenazeler mezarlığa seyir halindeler". ------------------------------------ 4536: "merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş". merkez: "anlaşıldı. İstasyonlar not alın. kaybolan tosun eşkali veriyorum". ----------------------------------------- 3370: "bir minibus at arabasına carpmış, at vefat etmiş". merkez: "başın sağ olsun evladım. ------------------------------------------- merkez: "ananın yeri'nde kavga ihbarı var. ekip intikal etsin". 7443: "anlaşıldı merkez, ananın yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz". ------------------------------------------------- 5690: "burada cekilmesi gereken bir arac var". 5491: "efendim, ben sahilden intikal ediyorum". merkez: "91, sen bulunduğun yerde kal, 31 ceksin". ------------------------------------------ 7553:"kacan aracı takip halindeyiz". merkez: "anlaşıldı. mevkiiniz?" 7553:"kaybolduk merkez!..." -------------------------------------------- merkez:"mevkiiniz?" 4566:"cumhuriyet caddesi". merkez:"tam mevkiiniz?" 4566:"arabadayız merkez". ------------------------------------- 5452: "bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam" merkez: "arac alkollu mu?" 5452: "olumsuz efendim, arac dizelmiş". -------------------------------------- 4512: "merkez, hırsız kacıyor!" merkez: "anlaşıldı, nereden nereye kacıyor?" 4512: "şuraya doğru kacıyor". merkez: "biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin". --------------------------------------------- 3345: "yonca evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "henuz abone'yi soylemedi amirim". ------------------------------------------------ 5433: "caddede şupheli bir paket var." merkez: "anlaşıldı, cevre guvenliğini alın, pakete dokunmayın. uzman ekip seyir halinde 5433: "uzman ekibe gerek yok. paket boş". merkez: "nereden anladınız, 'cevre guvenliğini alın' demiştik". 5433: " uzerinden kamyon gecti efendim". -------------------------------------------- merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "arac feribota binmekte..." merkez: "belgeleri muhakkak alın". 5426: "doğrudur merkez, ben de feribota biniyorum". 5426: "aracın belgelerini aldım". merkez: "derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "olumsuz merkez. feribot hareket etti. ben karşıya geciyorum. 17.00 feribotu ile donerim". Feyzullah Arslan - Polisin hatıra defterinden İlginc DiyaLogLar Omer Cavuşoğlu: Elini vicdanına koy!.. İhsan Kalkavan: Tamam koydum... Muhabir: How was Sergen's freekick goal? Van Hooijdonk: It was fantastic... Lig Tv muhabiri: Evet sayın seyirciler cok fantastikti diyor... (Şansa Dansa'da Seray Sever, Fatih'e ipucu verir) Seray Sever: Moooo!.. Fatih Urek: Geyik? Seray Sever: Ya mooooo!.. Fatih Urek: Tamam buldum... Ceylan? Gulben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda. Ayda 2 kilo kadar yani... (2X5=6) İbrahim Tatlıses: Ben Muslum Baba'nın terini bardağa koyup icerim!.. Emre Aşık: 90 dakika boyunca terimizi ıslattık... (Fenerbahce-Beşiktaş macı sonrası) Şansal Abi: Ne kazanan memnun hakemden ne deee... Tabii kazanan yok kazanan Turk futbolu... (2-2 biten FB-BJK macı sonrası toparlamaya calışıyor.) Umit Aktan: Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep... Şansal Abi: Olağanustu hastayım... Erman Hoca: Goller Ay'dan geliyor, ne Ay'ı, Merih'ten geliyor!.. (Fenerbahce'nin yediği goller hakkında yorumu..) İsmet Badem: Şu an tansiyonum ve kalbim durmak uzere... (Ulkerspor- Lottomatica Roma macından sonra...) Erman Hoca: Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın... Guntekin Onay: İtalyan yonetmen bu macı şimdilik iyi yonetiyor... (2.Yarıda) Alman hakem iyi yonetiyor, yaptığımız hicbir faulu gormuyor!.. (Lazio- Beşiktaş macında) Nermin Kartal Orkmez (NTV muhabiri): Letonya'da Letonlarla yaptığımız macta... Ahmet Cakar: Hasan koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor... Hakan Şukur: Benim de hic hatam oldu demiyorum... Guntekin Onay: Sergen 1 metre icerdeydi ve adeta Stam`ın belinden su aldı... (Lazio-Besiktaş macında) Guntekin Onay: Savunmada hata yapmazsak ikinci golu her an bulabiliriz, onun mujdesini vereyim buradan size... Ahmet Cakar: Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak... (Lazio-Besiktaş macı sonrası) Ahmet Cakar: Eğer Ali Aydın ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan gecen Koray`a gonderdim deseydi butun Turkiye ona enteresan yerleriyle gulerdi... Show Radyo Sunucusu: Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor... (Genclerbirliği-Beşiktaş macında) Turgay Şeren: İkinci gol de Boer`un ayağının şeyinden oldu, ucuncu gol gene de Boer`un şeyinden oldu... Guven Sazak: Ne soylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kor sultan bile duydu. (Aziz Yıldırım`ın tekrar aday olacağı yonundeki soylentiler hakkında fikri sorulunca) Erman Hoca: Şu an hangi aydayız? Ramazan. Ramazan deyince insanın aklına ne gelir? Pide... Başka ne gelir başka? Fırıncı kureği. Tak altına sokarsın alırsın pideyi... Şansal Abi: Aman hocam! Haşmet Babaoğlu: 70. dakikada Fenerbahceliler Yusuf Yusuf diye bağırıyorlardı... Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım!.. Şansal Abi: Aman hocam! Erman Hoca: Kemal`e yapılacak en ufak bir itme Kemal'i iter... Oss DiyaLogLarı - nasıl gecti yavrum? * yorum yok.. - yuppi...! cocuk kamu yonetimini kazanıcak galiba - sınav nasıldı kızım..? * kime gore sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir.. - bey, cocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - eveet nasıl gecti bakalım? * corrrrt diye!!! - icinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğleşşek - nasıl gecti bakalım? * allahtan umit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * cok iyimsersin.. - sınav nasıl gecti..? * ben size soruyomuyum nasıl gecti, kim gecirdi diye. giren cıkan bana size nooluyo.. - tamam cocuum tamam yavrum gectiii.. * bak haalaa gecti diyo - nasıl gecti cocum? * cok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi icim suydu, gozetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..? - nasıl gecti sınavın yavrum? * yurru yavrum yurru fistanını surru... - ahanda cocuk kecileri kacırdı.. * şindide gectii burdan konyalının birriii... - nasıl gecti evladım? * superr.. - anlaşıldı, bu senede s.c tın dimi.. * evet +sınaw nası gecti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kac net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım cıktım ztn başım ağrıyo +iyi gecmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..huueeee +sınaw nası gecti oğlum? -mehter takımıyla gecti baba...bole bir ileri 2 geri +duş onume eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek +sınaw nası gecti gusel kızım? -cok iyi gecti annecim....hacettepeyi kazanırım buyuk ihtimal...tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi calış die...bak tıpı kazanamıcan...komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda...kadına hacettepe dioruz o ne dio +oğlum sınawın nası gecti +Baba pok gibi gecti +aferin sana butun sene yattın durdun zaten hic ders calısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin -evladım sınav nasıl gecti? -yan tarafta inşaat.... -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o cok beğendiği arabayı alırdım... biraz abarttım galiba - ee nasıl gecti sınav bakalım * kotu.. - bırak şindi * valla - yani kotu gecti diyosun oylemi * s.c tım diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi calışmadın lan - heeh şoyle yola gel Hakettiysem Rep İnşaLLah VeriLmemiştir __________________