Merhaba: Hazine işine başlamak icin ilk once harita parcaları bulmamız gerekli 4 farklı harita parcası vardır Haritalar lvl 1- 2- 3 -4 olarak sınıflandırılır. 06 parca harita + 54 k lvl 1 harita 12 parca harita + 216 k lvl 2 harita 24 parca harita + 864 k lvl 3 harita 50 parca harita + 3750 k lvl 4 harita lvl ler icin yukarıda adette en az harita parcası gereklidir lvl 1 icin 6 parca haritayı topladıktan sonra ilk olarak Barcelona da Trasure Hunter i buluyorsunuz ondan elinizdeki parcalardan harita yapmasını istiyorsunuz. Yukarıdaki resimde sadece kişi veya işem nedeni ile gosterdim gorulduğu gibi harita parcalarından 6 adet olmadığı icin harita yapamadım listede 6 parca olanı secip parasını verdikten sonra haritanızı alıyorsunuz haritaya sağ tıklayınca yerini gorebiliriz gosterdiği şehre gidip orada arama işlemine başlayacağız.. Yukarıdaki resimde haritayı sag tıkladığımızda acılmış ve gosterdiği noktayı goruyoruz. Yukarıda gorulduğu gibi buyuk haritayı acarak hazinenin gosterdiği yeri tespit etmeye calışıyoruz. Benim kırmızı nokta ile işaretlediğim gibi o yere gidiyoruz Hazine tam oralarda sonra bulma işlemine geciyoruz. Yukarıdaki resimde skiller bolumunden hazineyi bulmaya yarayacak mercek i alıp f tuşlarından biri ne yerleştiriyoruz. Bu bundan sonra chat bolumunun en başında olan Public bolumunu tıklıyoruz burada merceğe her tıklamamızda bize nereye gideceğimizi soyleyecek. Merceğe her tıkladığınızda mana harcayacaktır. ve her tıkladığımızda resim dede gorulduğu gibi Biraz batıya - doğuya - kuzeye diyerek bizi yonlendirir. Her soylediği yone fazla değil bir adim bir adim ilerleyerek en sonunda hazinemizi bulacağız. Yukarıda gorulduğu gibi hazine bulunur bulunmaz hemen ne olduğunu gosterir. Hazineler para ve repetition acısından cok onemli miktarlar verirler. Her haritada ya gittiğinizde ayni hazineyi bulabilirsiniz fakat bir hazineyi bir player bir sefere mahsus aunt ettirebilir. DİKKAT!!! Lvl 2 ve uzeri harita yaptığınıza aşağıdaki kurallara mutlaka uyun. 1.Haritalarda şehir ve bolge ismi yazmadığından Palma Athen traven Darter seville traven Vierhaus oslo traven catelin or something cape town traven butcher Li Beijing restaurant kişilerden birine giderek 200 k bedel ile hazinenin hangi bolgede olduğunu oğrenebilirsiniz. 2. Yukarıdaki kişiler karakterinizdeki item bolumunde bulunan haritaların sol ve en ustteki haritayı okurlar lvl2 yerini oğreneceğim diye orada baksa bir harita varsa onu okur boşuna 200 k nız gider dikkat edin. Bir kac tane ise haritanız her seferinde okutacağınız haritanın yerini değiştirmeniz Gerekmektedir. Aksi takdirde ayni haritayı okur durur. 3. Haritanız bazen cok zor bolgede veya bolgede birbirine cok benzer işaretlerin olduğu yerde olabileceği icin bulmak uzun surebilir. Onun icin yanınızda bir miktar mana pot bulundurun. 4. lvl 2 ve uzeri lvl haritalar yaptığınızda kesin lvl 2 veya uzeri cıkacak diye birşey yoktur. Harita şans meselesidir. Hatta lvl2 ve uzeri harita yapsanız bile lvl1 hazine bulabilirsiniz. 5. Lvl 2 icin 12 parca harita parcası gereklidir. Fakat 15 parca verdiğinizde haritanın lvl2 cıkma ihtimali %95 e ulaşır. onun icin 14 veya 15 parca biriktirip verin 6. lvl2 icin daha fazla verim garanti olsun diorsaniz 16 parca ve uzeri verirseniz hazine avcısının bunu lvl 3 gibi algılayabileceği ve ihtimalin cok duşuk olduğu icin direkt lvl1 haritada cıkabilir. __________________