Kesinlikle beğeniceksiniz . Az ve OZ.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kesinlikle beğeniceksiniz . Az ve OZ.
-
26-09-2019, 22:15:53Buyrun , ben şahsen cok sevdiklerimi yazdım buraya. İyi geceler opucuğunu de gectim , bana yuzlerce gunaydın borcun var , unutma. Ne kadar değişirsen değiş , nerede mutlu olduysan hep oraya cevirirsin kafanı. Kız ağlıyorsa sevmiştir. Eğer ağlayan erkekse, o kızı kimse oyle sevmeyecektir. Bir erkek mesaj atmıyorsa gurur değil, oyun oynuyordur boşuna bekleme. İnsanların gercek yuzunu gordukce kendi golgeme sarılasım geliyor. Kazım Koyuncu seni tanısaydı ' İşte Gidiyorsun' diye başlatırdı o şarkıyı. Usttekiler Facebook duvarımda paylaşmıştım. Bunlarda TWİTTER ' dan. Bazen gelmiyceğini bile bile beklersin. Tek ıstegım arkama yaslanıp sessızlıkte senın hayalını kurmak Guzel gunler bizi bekliyor da nerde bekliyor anlayabilmiş değilim. Bir turlu buluşamadık. Yapıcak 1 nisan şakası da kalmadi ki; doğalgaza, elektriğe zam geldi, sabri gol attı falan. Zammina koydunuz ulke'nin. Sonra olur olmadık yerde gelir ya aklına , Canın yanıyor işte. Birine bağlandığınızda tek sorun , sizi terkedip gittiğinde bomboş hissetmenizdir. Kalbinizin hızlı carpmasını, nefesinizin kesilmesini, dizlerinizin cozulmesini istiyorsanız aşık olmayın, gidin koşun abi. Emeğe saygı +REP değil bir TEŞEKKUR yeter. __________________