Kusura bakma birader, seni birine benzettim.Olabilir, babam cok gezermiş..
Doktorum sigaradan uzak durmamı soyledi, bende bir metrelik ağızlık yaptırdım...
Olm sen ne ders calışıyon, cek kopyanın hasını, cekme karne yasını...
İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler.Biri benzin pompasını tutmuş arkasına sokmuş.Diğeri ona şaşkın bir bakışla:''Bu yaptığın normal mi? demiş.Diğeri ise:''Hayır kurşunsuz demiş'' ...
Ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar..
Bir Cin atasozu derki; kakono hakırı sokomoyu tokajı; anlamı:Ne kadar donersen don, g*t yine arkadadır..
Sensiz gecen gunlerin icine s*c*rım.Seni gormesem canıma kıyarım.Eğer birgun olursem, mezarıma toprak atma.O kureğin sapını g*tune sokarım.
Dişlerin tıpkı yıldızlar gibi sarı ve o derece birbirinden uzak.Arada onları fırcalasan?
SAna sarılmayı o kadar seviyorum ki.Cunku o sırada yuzune bakmam gerekmiyor.
Can boğazdan gelir, Canan cay bahcesinden.
Baba derki:"Oğlum mujde!Sana iş buldum." Cocuk heyecanlanır:"Ne işi baba?" baba cevaplar:"Aşağıdaki bufede yedigun vereceksin.''
Dunya yuvarlak, Ozon delik.Ne sapık gezegende yaşıyoruz be.
Zorla guzellik olmaz, estetikle olur.
Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarım mark..
Temel ile Dursun Trabzonda kazı yapıyorlarmış.Kaz olmuş..
Ah kızım ah!Ben ne salağım.Seni ne doktorlar,Ne muhendisler istedi de vermedim.Uzulme anneciğim, ben hepsine verdim..
Butun bisikletlere bindim, Bisan a binemedim.
Ağlıyorum sevgilim, ağlıyorum.Elimde bıcak ağlıyorum.Sanmaki senin icin ağlıyorum.Mutfakta soğan doğruyorum.
Nikahına beni de cağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn.
Bunu yazan sinus, okuyana cosinus..
3 yanLış 1 dOğRuyu gotuRup naPıyo acaBa..
Not:Alıntıdır.
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- +16 Komik nickler Kopp koppp :)