Oyle kolay değildir hayatıma girmek.. ve ruyalarıma girmek cok zorlar insanı.. Sevilmesi zor bir insanımdır.. oyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına.. soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sozlerim.. ben oyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi.. ....soğuk ile aynı cumle icinde gecer adım.. konuşursam kalp kırarım.. Yurek ister beni sevmek. ben cok zor bir insanımdır.. ne sevmesini bilirim ne sevilmesini... işim gucum can yakmaktır.. ....zalim ile aynı cumlede gecer adım.. konuşursam can acıtırım.. Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım... ...konuşursam mutluluğunu alırım.. Emek ister, sabır ister beni sevmek... oyle her istediğinide yaptırmam.. dediğim dediktir mesela.. kızarsam soğuk olurum,ruhsuz olurum... ne bicim bir insan ile aynı cumlede sıfatım olur adım.. konuşursam ayrılırım... ....beni sevmek, ben olmak ister aslında.. ama bir ruya gorursun, bir melek gelir dunyana... herşey değişir, ne sen, sen olursun.. ne ben, ben... beni sevmek.. yanımda olmayı istemektir.. sadık olmayı istemektir.. yalandan uzak olmayı istemektir... her daim sevmek, sevilmek istemektir.. beni sevmek, mutlu olmayı istemektir... ...Aşk ile ozlem ile aynı cumlede gecer adım.. konuşursam cocuk olur ağlarım.... __________________