Şair'lerin En İlginc Sozleri [3]
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Şair'lerin En İlginc Sozleri [3]
-
26-09-2019, 22:14:51Bir omur seninleyim derken, hangi hayvandın? Kelebek mi? Beş duyu organın var beni hala kıcından anlıyorsun ya pes! O, sana tekmeyi basınca bana doneceksin ya, gozlerine bakıp oyle bir siktir git diyeceğim ki, hep benimle kalacaksın. Telefon rehberimdeki herkesi senin adınla kaydettim. Butun gun beni arıyorsun, taklitler yapıp sesini değiştiriyorsun. Biliyorum, sende ozledin.. Hic durmadan parantez ac , ben kapatırım..Sen unlemlerle takıl, ben soru işareti olup aklında saltanatlar kurarım..Sen eksilerden artılara gec, carpıları ben atarım...Sen virgullerle uğraşırken, ben coktan noktayı koyup kayıplara karışırım ve sana oyle bir eşittir bırakırım ki, eşitleyecek hicbir şey bulamazsın! Telaffuzu zor bir kelime gibi unutacağım seni. Seninle aramıza, "ve" bile girmesin.. Sevgim; icine aldığından daha buyuktu!! Ne zaman hayata tutunmaya calışsak, hep mahrem yerleri denk geldi elimize.. Ulan unutucam tabi kendini ne sanıyor ki. Elbet kediler yeniden ucacak, kuşlar yeniden yuzecek. Yeni doğmuş bir kurbağanın havlaması kadar guzel bir şey var mı ? Gittiği iyi oldu. Yoksa bu kadın bana kafayı yedirecekti! Yeni Eklenenler Cıksam karşına, Kessem yolunu, tutsam elini, gotursem kalbime, "Allah'ma, kitabıma sen oldum" desem. Anlarmısın Artık ... Para ile insan ilişkisi aynen şoyledir; İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın ... Bu dunyada gulmek istiyorsan, ya kaderin guzel olacak ya da kafan. Kadınlar anlaşılmak icin değil yaşanmak icindir. Yaşanacak kadın bulduysanız, anlamak icin vakit kaybetmeyin Devamını İsterseniz Yazabilirim.. __________________