Silicon Power'ın gectiğimiz gun incelediğim Blaze B10 USB belleğinden sonra, soz verdiğim gibi bize yolladığı diğer urunleri incelemeye devam ediyorum. Sırada 1TB depolama alanı ve USB 3.0 bağlantı arayuzune sahip Armor A80 taşınabilir sabit diski var. Armor A80 gectiğimiz yıl incelediğim Silicon Power Stream S20'den farklı olarak cok daha dayanıklı bir yapıya sahip. Hatta cihazın dayanıklılığını belgeleyen US Military Standart sertifikası bile bulunuyor. Bu da cihazın darbeye, şoka, basınca ve suya dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Hal boyle olunca benim gibi bir inceleme editoru icin eğlence cıkıyor. Cunku ben kağıt ustunde yazan belgeye bakarak "bu urun dayanıklıymış" demeyeceğim. Her turlu zorlayıcı dayanıklılık testlerini yaparak, cihazı doğduğuna pişman etmeye niyetliyim. Cihazdan hıncımı cıkarmadan once her incelemede olduğu gibi teknik ozellikleri sıralamak istiyorum. Teknik Ozellikler - Boyutlar: 139 x 94 x 18,1mm - Ağırlık: 270g - Arayuz: USB 3.0, 2.0 uyumluluk - Guc Harcama: 5V (USB'den gecen akım) - İşletim Sistemi Uyumluluğu: Windows 2000/ XP / Vista/ 7, MacOS 10.4.x ve Linux 2.6.x - Calışma Isısı: 5?~ 55? - Depolama Isısı: -40?~ 70? - Depolama Secenekleri: 320GB, 500GB, 640GB, 750GB, 1TB - Yazılım Desteği: SP Widget Diğer urun incelemeleri icin www.techno-labs.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
merlininkazani