Kır KaLßimi GonLun OLsunAL Herşeyi Gozun DoysunŞimdi Başka Kollardayım Bu da $na Kapak OLsun ManiSaLıyıZ ßiz KaraKoL EviMiz KeLepCe KoL SaATimiz RaKıyı SusuZ AsKı Sonsuz SevERız ! V·$1uR H·$4aNCeRi K·$1aLBiMe K·$4aLßiM KaNa BuLaNSıN F·$1aZLa D·$1eRiNe i·$4NMe C·$4uNKu o·$1RDa S·$1eN VaRSıN! hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ Simdi dãhã İyi ãnLıyørum Ki , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni SENSİZ yãSãmãK ßu KeNdı e$erım = Sevme ßeni Kızım Toz Toprak Kokarım, Sarkı Turku ßiLmem Siir yazarım, Elini Uzatma Sakın Silah Diye Tutarım, Girme Ruyama Kızım Kafana Sıkarım, Cunku ßen Allahına Kadar deLikanLiyim CEKmişim eSRArI gozLerım KaraLı Yururum ,yOLda qONLum YaraLı KoLuMda 35 JıLet yAraSı Oda *****NIN SoN HaTırasI '' kızSıN Sevdım Saydım TEpeMe cıkTın 1sinde uyardım 2sinde uyardım Bu Lafı SAna soyLeMek zorunda KaLdım SeVdıK Kıcın KaLkTı ĞoZL€Ri KaNLI C€K?iS €SRaRi YuRuYoR SoKaKTa ßiR D€LiKaNLI ßaKiSLaRI ?aHSu? a?a ߀LaLi HaYaTa KuS?uS a?a DoSTaLaRiNa S€vDaLı bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver ~•¤»•••÷•¤ Kafam cok karışık Artık bir şeylerin sonu gelecek Ya ben son bulacağım ya da bu acılar!!!~•¤»•••÷•¤ !!Gitme diye yalvarsam Boşuna senin gozun dışarda ilk gidisin degil korkma burda seni bekliyen bir aptal asik var!! ******(L)•#•$4P•$1R•$4I•$1NC•$4E•$1SS(L)****** (L)==» ρяєη¢єѕѕ вєηιм !!!(L) Seni benden alan kadere, Tek bir kelime etmeden Seni icimde yaşatacağım Cunku ben senin; '' Bedelini yureğimle odediğim En masum gunahımdın ♥Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni !Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR DUŞTU GOZLERİME! SENI TANIDIGIM GUNE `LANET` OLSUN,SENSIZ YASAMAYIDA ELBET BIRGUN OGRENIRIM "YALANCI SEVDAM GorDun mu ßak ßizden OteSıde VarmıS yaSananLarIn HepSı Meğer ßirer yaLanmıS InSanı En KoLay AğLatan SevgiLidirEn KoLay ALdatan doStLarıdırHayatta HiCbir Şeye Guvenme Beyaz GuLun biLe GoLgeSi Siyahtır! Bırakmıştımyemin EtmiştimSarmıcaktımSarSaLarda IcmiCektim ALLahım Sen Beni AffetnedenLerim Var Ãlëm Øyµñ Ølmµ§ §økÂkl® §Ã‚hñë -SozLerin ßuyuk Yuregin Kucuk HataLarin YaLnisLarin Cok DogruLarin Yok, 1 $eyi GokLere Cikartip MutLuyum Saniyorsun Kendine Gore MutLu Bana Goreyse ZavaLLisin -ya$am Biter , Omur ßiter , Ama Sevmek Hic ßitmez! -ßana G£ri w£r ısLanmAmı$ guL£n GozL£rimi , ßana G£ri W£r KArArmAmı$ guz£L GunL£rimi , ßana G£ri W£r Tuk£nm£mi$ ßuyuk S£wgiL£ri , ßana G£ri W£r Tuk£nm£mi$ ßuyuk S£wgiL£ri!! -Her Gidenin Ardından Acılan Yarayı Kapatmaya Başla Cunku Bir Gun Delinen Kalbinden KAN Yerine BOŞLUK sızacak! -Don Dinmeyem Acılarım Bitsin Don Anladım KaderimsinEn Buyuk Yeminimsin Sen Yaşama Nedenimsin -SahipLendiğin Ne Varsa Dok Hepsini Okyanusa - ALip Kirsalar KaLemimi KanimLa Yazarim Seni Sevdiğimi ! - Bîzîm Îcîn Ãrkãmîzdãn Nêlêr Nêlêr Dêdîlêr, Gîyãbîmîzdã Konusup Yêrdên Yêrê Vurdulãr, Yok Onlãr Bîttî Dêdîlêr, Ãdãm Olmãzlãr Dêdîlêr, Dêdîklêrî Olmãdî Mãlêsêf Yãnîldîlãr! Ôlmêdîk Dãhã Bîz! -Seni Taşımak Değil Hasretini Cekmek ZOR! Gulmeyi Unutmak Değil Ağlamaya Alışmak ZOR! Yaşayıpta Olmek Değil Ozleyipte Gormemek ZOR! -OmuzLarına yıLdız yağarken kıyıda iki goLgenin, başı eLLerinin arasında bir adam ! SessizLik oLur konuşursam, cığLık oLur susarsam ! -SenSiz`dè Du$ermi$ Takvimden GunLer -BABA`lãr Siyah giy£r ! Beyaz Ic£r - Cennetde Cehennemde Dunyada Herkez Hakettigini Yasar -Icimde VoLkan Gißi YAnAn ßu kiNi Sen YarattIn ! -Susma Hani Ask İnsanı Zaten BuLurdu, Susma Hani YıLLar Ask'a Care OLurdu SoyLe YıLLarmı Daha HızLı Bir Kursun Mu? -Hakiki Arkada$LIk SIhhatten FarksIzdIr, KIymeti Ancak ELden Gittikten Sonra AnLa$ILIr - Intihar Susu Verdim Sensiz Gecirdigim Issiz Evlerin KaranLik Arka Odalarindaki Tek GeceLik A$kLarima Sana Mahkum Halimi Sakladim Surgun Ko$elerinde ,Opu$mesi Sahte A$kLarda Kemirdiler Dudaklarimi Yine, Kan Kirmizisi Du$Lerim -Dokuz Kere Sev, Onuncu Ben OLayim, DeLi Gibi Sev SonuNcu Ben OLayim -Sênî Ôpmêyê Koklãmãyã Doyãmãdîm, Bîrî Gêldî Ãldî Êlîmdên Sorãmãdîm Bunã Kãr$î Gêlînmêz Bîlîyorum; Gôz Gôre Gôre Bunã Têslîm Oluyorum! -Sensiz`liğin Acısını Sen Nereden Bileceksin Sen Hic sensiz kalmadın Ki ! -Affet Beni SEVGİLİM Senden Once Olecegim - Ne DiL Yeter Seni AnLatmaya Ne Goz Kıyar Sana Bakmaya Ne ELLerim Dayanır Sana Dokunmaya Ne KoLLarım Uzanır Seni Sarmaya Hic Omur Yetermi Bir Sen Daha BuLmaya -DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SÂKin Qîßi GôRunCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLÂrIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM! -MiLLet KuLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k CakaLLar Dolmu$, ßizim Yuruduqumuz Gayri Mechul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$ Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh - §ìmdí Âglíyø®µm Kéñdì HãLímé ßèñ Â$kìñ Kãh®íñî ¢èkém£z OLdµm -Hayat Tiyatrosunda Hep O GuLer YuzLu Asi Cocuğu Oynadık Herzaman Durust Ve Mert Bir İnsan Olmaya Gayret EttikBelkide Herkez Tarafından SeviLen Bir Oyuncu Olamadık Ama Kendi Capımızda Duşmanımızı Affedecek Kadar İnsanız Herkez Aynıyken Biz FarkLıydık Şimdi Herkez Fark Peşinde Biz Gene Aynınız - ÃLì$mã ßàñà Ñè Ÿãpã¢ağìm ßèLLî ØLmãz! ßèñ ßùgûñ Vãrìm Ÿãrìñ ßîrdèñ Ÿøk ØLùrùm Døkùñmã ßÂñÂ! Kãpàñmì$ ŸãrãLãrLã DøLùÿùm ßîr Ÿãrãdã Sèñ âmã Sèvmè ßèñî! ¥ørgùñ DùÿgùLãrìmLã KøÿßøLùrsùñ Tùtù$tùrùrùm Îstèmè ßèñî! ¥ãsãkLãrLã ßøğù$ùrsùñ ÈñgèLLèrLè DøLùÿù ¢ôzmèÿè ¢ãLì$mã Sakìñ! -ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã [Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Uye Olmak İcin Tıklayın...]! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzm ! -YÂlÂn SêvdÂlÂrd Bûyûdû Bu Yûrêgîm ! __________________