Hesabinizi Hackletmeyİn
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hesabinizi Hackletmeyİn
-
26-09-2019, 21:59:47DİKKAT ALDATMACAYA KANMAYIN Gecenlerde bana hotmail muşteri hizmetlerinden aşağıdaki mail geldi guya hotmail paralı olacak ve belirtilen tarihe kadar ucretsiz kullanmam icin istenilen linki tıklamam isteniyor ben de linki tıkladım adres cubuğunda hotmaille alakası olmayan bir hosting sitesini gordum kullanıcı adını yazdım şifre bolumude de cok adi ve ********siniz kekler diye yazdım. Sakın boyle bir mail geldiğinde kullanıcı adı ve şifrenizi yazmayın. Aksi taktirde şifreniz kopyalanıp birileri tarafından ele gecirilecek demektir. Benden soylemesi ......... Kankim Kurşat Şenturk maili yetkililere ileterek vatandaşlık gorevini yerine getirmiştir. SON GELİŞME: bana bu maili yollayan kişinin ip ve giriş yaptıgı saat tarih tespit edilmiştir. 06/14/06 09:11AM IP adresi 81.215.187.112 [email protected] arkadaşlar turkiyede fake ile hack edilen adresleriniz icin mutlaka savcılıga suc duyurusunda bulunun İŞTE O SAHTE MAİL Sevgili Hotmail Kullanıcıları; Yıllardır ucretsiz olarak surdurduğumuz ve sizlerin de desteği ile 30,000,000 kullanıcıyı gecmiş olan Hotmail hizmetlerine ne yazık ki bundan sonra ucretli olarak yurutmek durumundayız. E-mail hizmetimizi ise belli bir kullanıcıya kadar ucretsiz devam edecek. Bu bağlamda ucretli olarak vermeye devam edeceğimiz bu hizmetin bundan sonra daha da kaliteli olacağı sozunu gururla verebiliriz sizlere. Hizmetlerimiz 31 Ağustos 2006 Perşembe gunune kadar ucretsiz olarak devam edecektir. Perşembe gunune kadar lutfen Hotmail uyeliğinizi aşağıdaki linke tıklayarak ucretsiz moda gecişinizi onaylayınız. Aksi takdir de mail hesabınız silinecektir. Teşekkurler. Ucretsiz Hotmail'e Devam Etmek İstiyorum! " Ozellikle linki kaldırdım" E-postanızı denetliyor ancak anlık cevrimici konuşma seceneğinizin olmasını mı istiyorsunuz? MSN Messenger kişilerinizi Hotmail hesabınıza eklemeniz yeterlidir. Bunu yapmak cok kolay: 1. Hotmail Gelen Kutunuza gidin ve MSN Messenger durumunu tıklatın. Bunu, sol ust koşedeki MSN Hotmail logosunun altında bulabilirsiniz. 2. Messenger Kişilerine Ekle seceneğini belirleyin ve yeni bir MSN Messenger kişisi oluşturun. Eklediğiniz kişileri Hotmail'de sonraki oturum acışınızda gorursunuz. __________________