Cok Guzel Nickler ( Bayılacaksınız )
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Cok Guzel Nickler ( Bayılacaksınız )
-
26-09-2019, 21:59:27+°+ DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GoNuL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DunYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GuLuM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UcAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz dusun susuz, bir insan dusun mutsuz, bir gece dusun uykusuz, bir bahar dusun ciceksiz,birde beni dusun sensiz. Dal ruzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gordu Suc Ustu,I am Dustu Kic Ustu Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Gecsede_Yillar_Gecsede_Bir_Om ur_Boyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur. Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur. Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Guzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·
» ;HÅ$®€TÏÑ¿L€»»& #165;ÅÑÐÏ»»GÕ 09;LU(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor.. Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gozler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez. Gul nedir ki solup gider. Gun nedir ki gelip gider. Ates nedir ki soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BUYUK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar Bu gozler seni gordu.Bu yurek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Omrum ise askim ugruna bitti Sensizligi Gokteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR •?•??•?• Oyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?• MSNDE NİCKİNE TURK BAYRAĞI KOY msn nick bolumune geldiktem sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT) *Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok seviyorum.... *Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. *İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur. *Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!! *Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin! *Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam! *Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba) *ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer *BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN OLUM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *Hayatta uc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Umit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye... *GuLmek Icin Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GuLuŞuNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuŞuN Icin Yaşıyan Vardır.... *Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM.. *Saklarmısın beni goz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar guneşim ayım olurmusun, gokyuzunde usulca damlarmısın yureğime ve sonsuza dek benim vazgecilmezim olurmusun ? *Bu kente yalnızlık coktuğu zaman Uykusun da bir kuş olur ecelsiz Alıp ta başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kor sağır dilsiz ve unutma ben seninle o gecenin eşsis guzelliginde warım *Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın icin *Herşeyi Oğrendiğin Kadar Bilirsin. Bunu da Oğren Sevdiğin Kadar Sevilirsin... *Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir uretebilmek icin 1 saat,ondan hoslanabilmek icin 1 gun,onu sevebilmek icin 1 hafta,ama onu unutabilmek icin bir omur yetmezmis... *seni her duşunduğumde bir yıldız ciziyorum,bilmiyorum kac yıldızoldu ama artık benimde bir gokyuzum var *aşk bir mumdur senide yakar benide mumu hic sondurme *Su iner yokuşlardan basamak basamak benimse alın yazımyokuşlarda susamak Hayal olmak isterdim mutlu olmak icin aşık olmak isterdim sevilmek icin.aptal olmak isterdim uzulmemek icin bu msj olmak isterdim SANA KAVUSMAK İCİN... *Sanmaki yerin dolacak,senden başkası benim olacak!Ne bana senin gibi bir sevgili,nede seni benim kadar cok seven olacak.... *Herkes sever ama aşık olamaz ben seni sevmedim taptım... *SENİ SEWDİGİM KADAR ALLAH SEWSEYDİM PEYGARBER OLURDUM *Karanlık geceri sırdaş buldum kendime seni hep onlara şikayet ettim sensizliği yorgan gibi ortup ustuKaranlık geceleri sırdaş buldum kendime seni hep onlara şikayet ettim sensizliği yorgan gibi ortup ustume sana bile caktırmadan seni sevdim... me sana bile caktırmadan seni sevdim... *dun ciceklerin onunden gecerken bır gul gordum dunyanın enguzel gulu benım dıye haykırıyordu o gulu aldım fakat guzel oldugu icin değil seni gorup utansın diye *AY YILDIZLARA MUTLULUK FISILDARKEN GOKYUZU SEVGYYSNY YERYUZUYLE PAYLA?IRKEN BEN SANA BYR PARCA MUTLULUK YOLLUYORUM YCYNDEKY UMUT CYCEKLERY SOLMASIN DYYE... *OMRUME YETECEK BiR ASK ARARKEN SENi BULDUM, SiMDiYSE ASKIMA YETECEK BiR OMUR ARIYORUM, CUNKU SENi COK SEViYORUM *Ne varsa aradygim bilki sende bulmusum, Senden oncesi yoktu seninle var olmusum, Sende butun umutlar sende butun ozlemler, Beni sende arama ben artik senin olmusum. *Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın. Onunla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım. Keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım **Bir gul yetiştirdim adını aşk koydum kopardılar, bir gul daha yetiştirdim adını sevgi koydum kopardılar, son bir gul daha yetiştirdim adını ayrılık koydum onu herşeye rağmen yaşatıyorlar *sen gullere ozenme, guller sana ozensin. Uzme tatli canini sen gullerdende guzelsin. sevgi kadar masum sevilecek kadar ozelsin, sen birtanesin herseye bedelsin... *Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgecilmezlerdense.. *Doğan guneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Butun dunya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor *Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama, Biri icin dunyalar kadar onemlisin. *Ben, seni, gozlerimi kapattığımda değil, Gozlerimi actığımda gormek isterim... *Sevdiğinin gozyaşları sahile vurduğu zaman , Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem.. *Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!! *Aramazdık gece mehtabı yuzun parlarken, Bir sonuk yıldıza benzerdi guneş yanımda sen varken. *Başını goğsume yasladığımda tek bir duşmanım vardır; Gecip giden zaman *ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU CUNKU KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR DEWAMI SONRA... MESAJLARINIZI BEKLİYORUMMM Gozleri kanlı cekmiş esrarı,yuruyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun ama belalı,hayata kusmuş ama dostlarına sevdalı,bir insan gorursen beni hatırla Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjorunde taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu arada ben zaten oleceğim Bırakta uğrunda oleyim !! Hic kalmadı esrarımız cakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa dondu Nefes nefes cekilen ,Duman duman uflenen esrara değil be guzelim sana muftelayım sana Tane tane yutulan,Cay icinde patlayan Haplara değil be guzelim sana muftelayım sana Bir cift zarla oynanan atıpta goğsune vurulan kumara değil be guzelim sana muftalayım sana sevene can feda sevmeyene elveda Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum !! Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim … !!!S.S.M. Seni dunyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dunyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dunyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum… S.S.M. Seni unutmayı duşundum bu gece bir sigaranın uzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni icimden ruzgÂr savuracaktı kullerini fakat… seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi S.S.M. yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa S.S.M. yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк guиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα "vebalı bir hucre gibi vucuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular. duşuмdє isтαивuLuи dorт вir yαиı sєиiиLє кαpLı vєвαLı вir нucrє giвi vucuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M. olum oncesi yorgunluk var gozlerimde.... golgem bile boğmak icin fırsat kolluyor duşuмdє •$1isтαивuʟuи •$47doят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı … oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor BeN HayaTTa eN coK oLmeyi SevdiM: S.S.M. butun aynalar seni gosteriyor... ya da sensizlik gorduğum... вuтuи αyиαʟαя sєиi gosтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк goяduğuм… αииє вєи мαиyαк oʟduм "aklımızı ve irademizi nefsimizden ustun tutabileceğimiz icin bizler insan olarak yaratılmışız" carmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… yαLиızLıк вuтuи dαмαrLαrıмı cαтLαтıyor…!!! sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi duşuиєrєк gozLєriмi кαpαттıм.RuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм… Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr! koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GORURSEN BEN! HATIRLA S.S.M. BEN SENSİZ GECEN GUNLERİME UZULURKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GUN SENDE SEVECEKSİN S.S.M. SENİ SEVMEK ACILARIN EN BUYUĞU OLSA GEREK SENİ DUŞUNURKEN GOZYAŞI DOKMEK YAŞANABİLECEK EN BUYUK SEVİNC DEMEK S.S.M. YAĞMUR MUTLULUGUMA GOLGE DUŞURMEK İCİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M. SENİ BULMAKTAN COK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ONCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR OMUR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M. Seni duşunur, seni ozlerim, sevgilerin ozlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M. Gulmek icin mutlu olmayı bekleme,belki mutluluk guluşunde saklıdır.Sakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan vardır. Aglayışım terk edip gidişine değil. Ben! Sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, senide sensizliğinide alıp gittin. Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir.Hayatının bundan sonrası kalbini guzelliği gibi gecsin.Sevenlerin icin iyiki varsın. Maviliğin gokyuzune sığmayan sonsuzluğunda ve herkes uykudayken guneşin doğuşunu seyretmek gibi bir şey;sevdiğine sevildiğin icin dua etmek. Oyle mutlu ol ki; guzellikler bile seni kıskansın. Gozyaslarin yanağında nem değil dudaklarında kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun. Hayallere dalıp gitmem ben cunku tek hayalim sensin benim! Hicbirşey isteyemem ben cunku birtek istediğim sensin. Aramızdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluğa giden tum yollara adını yazdım. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdiğimi okuyacaksın. İcimde bir SEVGİ var ta kalbimde. Anlatılmayacak kadar derinde.Canım desem.sevdiğim, sevgilim, birtanem desem butun sozler yetersiz. ASKIN icimde tarifsiz. Bir gun bir ruzgar eserse oralara. Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, unutma sende bana bir tutam sevgi yolla. Cılgınca vursamda dalgaları kıyılara , bir ruzgarım sonucta. İstesemde esemiyorum o kadar uzaklara, ama benim varlığım hep orada senin yanında. En koyu mavilikleri avucuna, en icten mutluluklari gozlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum. Seni anayasanın 4200 nolu maddesine gore kalbimin en derin koşesine hap ediyorum avukat tutmana gerek yok bitanem, cunku SENi OLUMUNE SEViYORUM. Bir ilk gibi yaşayacağım icimde, kalan son sevgi parcasını seninle. Sakın ayrılmayalım sevgilim, gitsem bile yadellere... Dunde,bugunde,yarında yureğin kadar yanındayım.Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy;Ben hep ordayım... Bir gun zaman kayar ellerimden tutamazsın sel gibi akan yaşları kurutamazsın. oylesine bendesin ve oylesine sendeyim ki artık unutmak istesende unutamazsın. Buruk bir duygu yuklenirse yureğine, gozlerin zaman zaman takılırsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa,bilki biryerlerde ozlenmişsindir. Guller hep ellerinde acsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın. Başka bir rengi sevmeyen renk olur. Ben seni seviyorum kalbim gok kuşağı . İkiden bir cıkınca bir kalırmış..YALAN! Sen gidince ben kalırmıyım sanıyorsun? нαуαттα кαяşιмα cιкαη єη zαναℓℓι ∂oηєкѕιη...!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?" уιηє ѕєηѕιz guηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нuzuη кσкυуσя... "єѕкι ∂σѕттαη ∂uşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вuуuк уαℓαηℓαя уαℓναяιяιм ∂oη ;ѕєηѕιz уαραмαм ;ѕєηѕιz oℓuям ;cuηкu ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!! вιя тαтℓı αşк guℓuşu ozℓє∂ι gozℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂uşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, cuηкu guℓuşuηu cσк ozℓє∂ιм вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм... ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑ :::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη oℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!::: "уuяu нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!" нιcвιя уuz guzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уuzuη∂єη... ....cσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.... :::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,oη¢є ∂uşмαηı σℓ::: !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! *кιмιм вєη??? ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяcєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм?? уα σℓ∂υğυη gιвι goяuη уα ∂α gozuмє goяuηмє ●●•нєяşєуι oğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α oğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кuℓℓєяιм∂єη gu¢uη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι... уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккuяℓєя ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє cozмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂uşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк... :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕuяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυguη кυятυℓ∂υм∂α) ѕαcℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂uşuη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм oηℓєя∂єη уєя кαρıρ gozuηu кαℓвιмє вєкℓιуσяυм αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι cσк кoℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη cσк ∂α ѕєяѕєяι :::вιяιηє guνєηмє∂єη oη¢є cσк ιуι ∂uşuη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα cıкαвιℓιя::: "нιc уuzuη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя guzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ.. ...gєℓ gєℓмє oηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!... нιcвιşєу ∂ιуєη вι ¢uмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...ozηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... вαzєη ozuя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα ... вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιcιη ѕoуℓєηмємιş вιя ѕuяu ѕoz¢uк ναя ιcιм∂є.. нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι.. Size iyilik yapmak icin yaklaşan birini gorurseniz, KACINNN !... ..ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм, нєρ σηα gєc кαℓıуσяυм.. вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα guηαн.. νє "αşк", уєя∂єη goğє вσş !! 1) Hayatı oyLe bir yaşaki,Hayat seni KISKANSIN.OyLe bir Sevki,oLum Sana ACISIN.oyLe Bir doSt oLki, DoStun oLmayanLar UTANSIN. 2)αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qozуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη'ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟ 3)1 gιяℓ, 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє... __________________