Live Plus!a Sihirbaz Ekleyin Konusma Penceresine Bakmadan Yazılanlar Gozuksun Super:)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Live Plus!a Sihirbaz Ekleyin Konusma Penceresine Bakmadan Yazılanlar Gozuksun Super:)
-
26-09-2019, 21:55:30Son Dakika Haberi bu sihirbazın az once bi kac ozelligini kesfettik daysoy abimle gerci o cogunu buldu ama bende buldum tabi yardımları icin tesekkurler ayrıca bir kac tane komutla guzel şeyler yapabiliyoruz...bunlar : /merlin move --> yazarsanız eger konusma penceresine ucuyor kendisi /merlin pic --> sakın yanlıs anlamayın kufur falan etmiyosunuz heee bunu yazınca karsı tarafın resmini calabilirsiniz saniyelik olay /merlin psm --> bunla kişisel iletinizi değistirebilirsiniz ( ornek : /merlin psm slm ) ama kisisel iletinizi değistirmekle kalmıyor ne dinliyorum ozelliği gibi yanına icon koyuyor kulaklık ikonu...sanki muzik dinliyomuşuz gibi hava yaratabilirsiniz /merlin google --> yazıp arayacagınız kelimeyi yazın hemen bulsun size Bence işinize oldukca yarıyacak bi script bu Scripti yukledikten sora sag alt kosede icon olarak yerleşiyor istiyosanız ordan sag tıklayıp hide diyerek sihirbazı kaybedebilirsiniz resimdede goruldugu gibi konusma pencereler asagıda iken size yazılan herseyi gosteriyor istiyosanız sihirbaz amcanın ustune tıklayıp basılı tutarak istediğiniz yere tasıyabilirsiniz masaustune yapısır hicbir sekilde asagıya inmez Bide eger hic yazan olmazsa sihirbazın canı sıkılır daha sora uyur ve horlamaya baslar rahatsız olursanız pc nin sesini kısabilirsiniz Online olanlarıda bildirir ve konusma penceresi hic acık deilse ortadan kaybolur ama biri size yazdıgında meydana cıkar pierre1907 arkadaşıma caps almak icin yardımcı oldugu icin tesekkurler Not: Bu scripti kullanmak icin Live Messenger + Live Plus! yuklu olması gerekmektedir Burdan İndirebilirsiniz __________________