ALdığım nefesin sadece ucte biri ciğerLerime gidiyorken ve bu durum biLe avucumdaki her acıyı opmeme engeL değiLken ruhu bozuk vucutLara neyi anLatabiLirim ki ? ! Senin mahaLLene aşk masaLLarı giremez, masaLa giren aşk cıkamaz o mahaLLerde! MasaLLarın aşkına, benim aşkıma, ALLah aşkına.. Senin yaşın aşka tutmuyor sevgiLim, Lutfen geLme.. HayaL kurmamayı hayaL ediyorum da ona da karışıyorLar be , kan kusuyor oLumunden kaLan nağmeLerin avucLarıma akıyor, Sonra fotoğrafının kuLLerini iciyorum sen katıLmış votkamLa ve yine hayaLLer başLıyor işte.. BiLiyor musun ? GozLerin acıLdığı kadar guzeL ama sen kapatmaya devam et.. ILık ıLık gidiyorsun ya yureğimden sen sen oLmaya devam et beLki bir gun karşıLaşırız ALLah'a emanet.. Siktirip gitmekte bir eyLemdir… Ruhani yoLcuLuğumun ikinci kısmındayım. Burada sana fazLa yer ayırmadım sevgiLim… Basit bir mektupLa acıLarımın uzerinde sigara sondurdum . Cok fazLa acımadı eLbette canım… Pardon ; zaten acınmayı unutmuştu... eLLerim… Ucube kadınLarın ojeLeri kadar renkLi bu araLar hayatım …Gazete kağıtLarından astar yaptım kendime. CirkinLiğini bir nebze oLsa da ortuyor bedenimin… BoyLe cok sesLi bir hayatın , sessiz harfLeriyLe yaşamak biraz ağır geLiyor… ZamanLa gecer diyerek avutuyorum kendimi…ZamanLa gecer… Ya da zaman gecirir, gecmişime… ELimde bir şey yoksa eğer geriye donup bakmama rağmen ; meziyetimi değiştirebiLirim KaLıp acı cekmektense , siktirip gider bir eyLem gercekLeştirebiLirim… Yaşadığım kadarıyLa oğretti dunya; Hic bir sevişme zevk vermiyorsa sana ; TeLaşLanma … Suc senin değiL… Sadece; Hayat sevişmeyi biLmiyor demektir.. Şimdi sen bana guLsen Bu kafayLa intahar ederim.. Harbiden o guzeLLikteyim.. __________________