Senin ŞehvetLi opuşLerine KarşıLık veRemeyecek Kadar Masumdu ßenim DudakLarım... Bugun GeLip yarın gideceksen.. Soz veripde yolundan doneceksen.. Seviyorum deyip yan cizeceksen.. GuLe guLe yabancı.. ne senden bana yar olur ne benden sana alay.. Anılarla dolu bu sehir bile beni kovdu.. Bir başkası payLaşamaz onu benimLe !! Sebebi sensin 3'er 5'er cizdiğim gunLerimin.. Omrumden caLdıgın her gune Lanet oLsun !! Yaşatmadığın aşkın Senin oLsun ! Ben gidiyorum.. En cok yarayLa gaLip cıktım bu aşktan .. Ben mutLuyum .. Gozumden akanLar Zaferimden arta kaLanLar.. ZavaLLı konmuşsa aDım, Bir kahbeyLe dolduruLmuşsa tahtım, Sebebi sensin basKası değiL ! VarLıgın acıdan baska Ne veRiyordu ki ? YokLuğunLa mutLu oLurum sanmıştım .. Birkez Daha yeniLdim kendiMe Birkez Daha aşk kazandı , Sen kazandın ..! Seni yalancı aşkLArın goLgesinde,Sahte mutLuLukLarLa yaşLanmaya Bıraktım .. Ben seni pas tutmuş SevdaLara bıraktım. Aşkın adını biLe biLmeyen taş kaLplilerLe curumeye.. Uzatmayacağım artık eLLerimi, ucurumLarda Gorsemde seni .. Etmeyeceğim haKKımı HeLaL . Once 5 paRa etmeyen kaLbini geL aL ! Birileri batırıyor kara saplı hancerini,ßen oluyorum ,ama katil bulunamıyor.. Boynum bukuluyor yere,sesim cıkmıyor sana.. BilenLer unut derLer , SevenLer kaLbini avut.. Her seven gibi, Benimde yureğim biraZ buruk ... Bir diLek ağacı buLsam , seni diLesem '' Bir ruzgar esse ucursa mendiLimi , Benim oLur musun ? Birbirini delice seven iki asık,bugunlerde bir dargın bir barısık.. En guzel mamaLarla beslemeye calısırken sen , benim neden yemedigimi hic bilmedin ki anne. Buyumek istememişdim benn Hayırr anne sus ! bu ninniyi dinLemek istemiyorum ! sus anne ! uyuyupta buyumek istemiyorum ben. Dizimden akan kanlar gibi değilmiş yuregimden akanlar.. Sadece gozden akmıyormus yaslar . anladım anne buyuyunce anladım.. oysa hic buyumek istememişdim ki.. "Aşk" varmış anne.. Kucukken ben oyuncaklarıma hukmederdim şimdi biri bana.. Elinde oyuncak oldum anne yaşamak istememişdim. Yine telefonda aynı ses tonuyla "nasılsın" diyorsun.İyiyim desem yalan olacak.. Olumu bekleyen hasta gibiyim.. Gitmek istiyorsun ama dur biraz daha Yine buldugum yerden kaybetmek istemiyorum seni.. Gitmek istiyorsun ama kal biraz daha Ben sevmelere hic doyamadım seni.. sensizliğin ilk akşamı yureğim buz kesti daha şimdiden , uşuyorum odam mı karanlık ,dunyam mı karardı ? gozlerin nerde goremiyorum... Dun gece ilk defa baska dudakları optum ben.. Optumde kanadı dudaklarım Yar ben seninLe en guzeL hayaLLeri kurarKen , Sen bir başkasıyLa bir omur duşLuyormuşsun .. Duy haykırışlarımı , Oluşumu duy , Bitişimi duy. Sandıgın kadar sessiz değil cığlıklarım.Erişemeyecegin kadar uzak değilim.. Seni istemiyorum ! GozLerini getir bana ... Unutamazsın benLe gecen gunLeri. Her seviyorum deyişinde akLına geLirim Ben seni hic sevmedim ki, Soguk duvarlar ardında aglamayı sevdim Gecemi gunduzume katmayı her gece bulutlarda yatmayı ucmayı gokyuzunde hayal kurmayı sevdim.. ben seni hic sevmedim ki Kim oldugunu ne oldugunu bile bilmezken Tatlı bir ruzgarla gelen kokunu sevdim Sen ne deLikanLısın nede asiL. Kucucuksun gozumde " kocaman Bir REZİL " Hadi gidelim Merdivenlerden adım adım cıkalım gokyuzune melekler izlesin ilk dansımızı Gokyuzu bir kezde bizim icin aglasın ne yzar Sen gozlerinde guneşi saklayan adam Sen kokusunda gulleri kıskandıran Sen guldugunde baharı getiren ve agladıgında gokleri aglatan Seni Seviyorum... Sarhoş haLLerini Seviyorum Kızsamda eLimi tuttun ; Sıcacıktı ellerin ama uşudum Gozlerine bakdım ; ışık olur sandım , yolumu dahada kararttın.. Ateşin bile bir baska tatlıydı. Eritirdin icimide isyan etmezdim ,edemezdim.. Senin yanında ne kadarda guvende hissederdim kendimi Şimdi korkuyorum ; Senin gucunun altında ezilmekden korkuyorum Askına kurban gitmekden , Sana hayır diyememekden sevgimin buyukluğunden korkuyorum.. "Oysa sen korurdun beni kotuluklerden.Korkmamalıydım hicbişeyden sen yanımdayken.." ßoyle diyordun hatırla .. Keske ilk kendinden sakınabilseydin beni... Aşkım onurLuydu ama Cesur değiL.. Herşeyi feda edebiLirdi ama " SENİ " değiL.. Git! Ve Giderken bakma gozlerimin icine. Hayatıma girişin gibi onurlu olsun bitisin. Şu kalbimden cık şimdi cık ve unut herseyi.. Anlasana kalmadı artık bende kullanabilecegin sevgi Oldun icimde ARAMA ESKİ YERİNİ !!! Son bir şans sana.. Bu defa benden değiL aşktan. ßirkez daha inanıp,tutarsızca, sorgusuzca sevecegim seni.. hani gonlumuzde yetiştirdimiz masum bir cicek gibiydi sevgimiz.. hani olunceye dek yasatacakdık onu hani sevgimizle sulayacakdık ben kıyamazken dokunmaya sen hic utanmadın koparmaya işde yine yeni bir baslangıc daha.. hem korkuyorum hemde arkama bakmadan yuruyorum.. yureğim git diyor aklım dur .. yelkenim yok ucsuz bucaksız denizlere gidiyorum.korkmadan fırtınalardan.. kanadım kırılmıs en yukseklden duşuyorum..hic tutunmadan.. ruzgarınla ordan oraya savurma beni nolur..tutunamam.. Atesine atma yakma beni nolur..dayanamam.. Ayakta zor duruyorum.. bi Celmede sen Takma nolur..duşersem bir daha kalkamam.. bilmelisin yabancı senin kadar guclu olamam.. Ozlemle beklemişdim onu oysa.. Ne o geri dondu, ne de icimi yakan hasret son buldu.. Şimdi seni goruyorum senin gozLerinden.. Birkac damLa tuzLu sudan ibaret zannediyorsun gozyaşLarımı.. Sen olsan diyorum yerinde sen olsan.. Sarılıp omzunda agladıgım sen olsan.. Basımı goğsune yaslayıp uyudugum o sen olsan.. Ellerine dokundugum,dudaklarında buz tuttugum beni alev alev yakan yine sen olsan..