LaF Oturtan NickLer.!!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- LaF Oturtan NickLer.!!
-
26-09-2019, 21:43:34kalßim buz olmu$ artk kims€yi s£wmiorm s£vsmd£ olmuorm coz€miorm .. kilit wurulm$ kalßim€ swmiceksn diy£ ! G£rck s£wqi nrd€ ki h€psimi yalan yok mu artk a$k ..n£frt£mi donu$tu h£psi! kırılmı$ kalßim in*** ist€mirm ..kims£y£ ! yah sn hala mı arıosun qrck a$kını ! yok ߣnc£ sn hala k£ndnd£n ßa$ka kims£yi du$nm£ ! SırıtıYorUM yusuNuze nefretiMle Cenntin kapıları acılmyck bnim icin Duşuyorum bu kırık kanatlrla Ve tek grduğm snsin Bu şehrin duvrları benim icin bir aşka ship dğil kalbimiN drinliklerindeim Snin icin feryt ediyrum .... VoLume:ıııııııııııııııııııııııııı[]ıııııı%90 herkes mi kusursuz?? hic kimsenin yarası yok mu sarılacak? herkes mi guclu ; kimse ağlamaz mı duşunce? kendine uzanacak bi el aramaz mı ? ben gucsuzum duşerim ağlarım canım acır yaralarım ve kusurlarım var : sırf bu yuzden insanım !! sıradanım ... ..ve bilio musunuz; insan maskeleri o yuzsuzluğunuze hic yakışmıyo !!.... ** Sαнιρ σLαмαdığιм Bιşєу Vαяѕα Yєтєяιηcє Iѕтємєdιğιм Icιηdιя... Sarumda yakında asker şimdiden hayırlı teskereler hayatım ....Seni cok seviyorum Zekanın peşinde koşmayınaptallığı yakalarsınız... Konuşmak susmanın korkusudur Ya sus-git ya konuş-gel.. ortalarda kalma Yalan korkaklığın tortusudur Durust kaba ol eğreti saygılı olma Sen Benım Var ya Tırnagıma Makas BILEE........ muTLuLuqm kefenin olucak ben bEnI bIrAkIp GiDiŞiNi atLattm intikam aLmaya gerekh biLe yokh BeNsIzLıK sAnA eWlAt AcIsI gBı KOyuCak İnsan Bilmedigi Şeylerden Korkar Ben Herşeyi Biliyorum Hayatta seyirciler ve oyuncular vardır...Ben kuralları koydumİsteyen seyrederİsteyen oynar... Herkez aynı hayatta kendini birşey sanma ||||||тєнℓιкєℓιуιмdιяя уαкℓαşмα heRKezz a$kınıı yaZMı$ duvaRLara kaĞıtLaRaa .. ßen seNİ saRdım saqLAdımm yaRınLaRaa '! ßeLqi de taNRı '' doĞRu Ki$i '' Yi taNıMaDan oNCe yaNLı$ Ki$iLeRLe taNı$MaMı O'Nu taNıDıGımDa deĞeRini ßiLMeM iciN isTedi .. seN ßeNim ßa$ıma geLen EN GuZeL ŞeY ! artık kendi kalemimle yazıcam hayatı... durup uzulmucem biten tukenmzlere...!!! HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ... ! Sahip oldukların gun gelir sana sahip olur.Herşeyi kaybetmeden asla ozgur olamazsın.Kontrolu bırakdibe vur. Hayatı umursamaonunla dalga gec... $imdi YerLerDesin eSki Pas Pas Gißi Fi$ini Cektim i$in ßitti ... YaLnızLıımıN ceWaßı Ortada! eN azındaN dier İnsanLar gibi harcTmıorm Yureimi . . ßu ysden yanLıs+ Husurluyum. . SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!! SanaLda dayı oLanLar ndnSe babaMın kaRsısında kuzu oLuyoLar: HayaTımdaki "Geri Donuşum Kutusu" acıLmaz Hic Benim... Tek biLdiğim bikerede SiLdiğim... Hepiniz Benden Irak...Cehenneme Direk... Guvendiğim tek şey aynaya baktığımda gorduğum ve yukarı baktığımda goremediğimdir... Duşmeden bulutLarda koşmam gereK!!..... Kusmeden kuşLara ucmam gereK!!!... Bir gun eğer kayboLursam gozkyuzunde; Tanrıdan izin aLıp donmem gereK!!... ·÷±‡± ......€n ZØ® ÃnIM Ø §ØÑ BÀKI$IÑ ......±‡±÷ ┼ SıяaDan biя Haчaт Beni cezBeтmez __________________