Duymuş olabilirsiniz, olmayadabilirsiniz. Okuyabilirsiniz, okumayadabilirsiniz. Calabilirsiniz, calmayadabilirsiniz. TERCİH SİZİN. Teşekkurler. Gece onu ne kadar ozlediğini, sabah kullukteki izmarit sayısından anlarsın. Kavga etseydik, kufurler havada ucuşsaydı, ağlasaydık, bir de oyle ağlasaydık; sen gitmeseydin. Sevdiğin insanın, seni sevmediğini kabul edebildiğinde her şey bambaşka olacak. O zaman ben bir cay koyayım. Sen de, benden sonra hayatının nasıl boka sardığından falan bahset. Ya da boş ver. Bir şeker daha? Gecmese de, op sen. Sigara; senden kalan bir alışkanlık. Sonra, teninin kokusuyla değil, parfumunun markasıyla ilgilenen kadınlar cıkacak karşına. Onlar, yanaklarının kokusunu hic bilmeyecekler. Sen yok musun sen. Evet, yoksun. Gelmiyor musun? Olsun, ben yalnız da uyurum. Mevzu; ''Opuşelim, barışalım.'' diyemeyeceğimiz kadar muhimdi. Parfumunu buldum,geri donmene gerek yok. cift kişilik yatakta tek başına uyumak; sen gelirsen sağa kayıcam merak etme.. ayva gobekli kıza, goğusleriyle birlikte bakıldığında gulen suratı gorebilirsiniz.. Beni seven kadınlara seni anlatacağım.. Operken kokusunu icine cektiysen, ozlerken burnunun direği sızlar. Biz seninle daha cok yazışırız, boyle birbirimizden ayrı, boyle birbirimizden uzak. oruc tutmadığı halde sahura kalkmak, icmeden sarhoş olmaktır. Bir kadın susuyorsa, oruclu olduğundandır. Kalp hastası olsam; dilim ekmeğe tereyağı surerken, ''Şu dilime kolay ama yureğime zor bi durum..'' diye mırıldanırdım. Ateistler hadi buna da cevap verin. Beyler sizi de her bokta rahatsız ediyoruz kusura bakmayın, benim yeğen 456 puan almış bi yere girer mi? sevişirken gıdıklanan kadın; omur torpusu olduğunu duşunduğum kadındır. sevişmeyi sevmeyen insan olamayacağına gore sevişmeyi sevdiğimiz icin seviştiğini sevmesen de sevişirsin. mesaj atmamayı başaran eski sevgili, ayrılığı kabullenmiş eski sevgilidir. doğru olandır, yanakları sıkılasıdır. -------------------------------------------------------------------------- Etiketin olayım arka camına yapıştır beni Cok kadın, hic kadındır. Duz gidip capraz yiyen piyonun ben ağzına sıcam Cirkin votka yoktur, az kadın vardır. Olmadı bi mutluluk yakar, sigara dileriz. Bu unluler de cok şanslı, bir suru fanları var. Biz yanıyoruz burda sıcaktan. Mukemmeli dışarda aramayın cunku ben şuan evdeyim... doktor olsam "elimizden gelen her şeyi yaptık ama oğlunuzu kaybettik." demem "yeni bi cocuk yapmanın vakti geldi bu olmamış ehehe" derim. 'O sana bakmaz' diyen arkadaşlar yuzunden niceleriyle sevgili olamadım. O bakmaz bu bakmaz kim bakar olm. Onu bunu bilmem, uyandığında aklına ilk gelen kişiye aşıksın.. Ahmet Amcaysa Ahmet Amca, Nermin Teyzeyse Nermin Teyze. Yapacak bir şey yok. i was looking for arifs goal against manchester look where i ended amk. her şey herkesleşiyordu, herkes her şeyleşiyordu… burada post kasıp sevaba girdiğini sanan hıyarlar, google earth'de kabenin etrafında donun de hacı olun bari.. Az once bi espriye gulerken ceylan derisi koltuğumdan duştum. fakirler gibi sandalyeden duşmuyorum ben. Yok efendim trip atıyormuşuz da kapris yapıyormuşuz da hic demiyorlar ki sevdiğinden yapıyordur sanki sokaktaki adamı cevirip trip atıyoruz. Hava sıcaklığı: 32 derece Hissedilen: 21 cm ONEMLİ UYARI : genellikle twitterda yazdığım ve aralarında frmtr'den de caldığım yazılar vardır. Bunlar twitter'da yazdığım en ust yerlerde yer alan yazılardır. Şu an psikolojik durumum bu olduğu icin boyle yazılar var fakat ve lakin eskiden daha komik yazılar paylaşmıştım. Eğer gormuşseniz birdaha gorun devamı gelmeyecektir [isteğe bağlı] fakat cok isterseniz twitterımı takip edip calabilirsiniz zaten calan calana TEŞEKKURLER
EDİT: KESİNLİKLE REKLAM AMACLI DEĞİLDİR!
https://twitter.com/hakliyim