Sana sarap verecegim, ic ama sarhos olma. Sana bir gul verecegim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme! Hasretin oldurdu beni! Simdi geceler caresiz. Simdi yagmur damlasi gelip konar dudaklarima sessiz. Soylemis miydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz. Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sonuk olur, yakamozlar baska cizer denize kendini ve hayat daha ***** oynar oyununu sen yanimda yoksan... Seni denizdeki kumlar, gokteki yildizlar, ormandaki agaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martilar ve gunesin isiklarindan daha cok seviyorum. Birlikte daha guzel gunlere. Bazi asklar okyanus gibidir gormesen de sonunun bir yerlerde bittigini bilirsin, okyanuslar bile kiskanir sana olan sevgimi. Gormesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek.Seni seviyorum! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin asigim sana! Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi... Bir insanin ozlemi olmali, ozlemle acan cicekler gibi... Bir insanin birtanesi olmali, o da senin gibi. Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi o sicakligi koymayi basardigin icin. Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdigim kadar sevebilmen icin… Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Herzaman gul, hayata gulucuk şac, gulmeyi benimse, Cunku senin bir guluşun icin, Koca dunyada yaşayan biri mutlaka biri vardır. Guneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık gorursen.Bilki senin icin yanan kalbimdir. Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kacırırdın gozlerini benden. Oysa , sana bakarken gozlerinde kalbini gorurdum. Gozlerin olmadan da kalbini goreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin Titrer durur ellerim yanında. Vucudum urpermeyle dolar. Uşuyorum ben yanında. Cunku varlığın icime serinlik veriyor İcim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum Oyle guzeldin ki! Ama bir gun anladım yuzundeki guzelliğin ruhundan geldiğini. Oyle guzeldin ki! Anladım seni guzel goren benim gozlerimdi. Sevgimin guzelliğiydi seni guzelleştiren. Eğilip gozlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gozlerimde ve yuzumde oynaşmasını Seyredecek. "Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gozlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni. Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar. Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırken.Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum.icindeki umut cicekleri hic solmasın diye Hani gozler varya sozleri anlatır, Hani sozler varya gozleri aglatır, Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır.. Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman... Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde.. Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben hep seni duşunurken. Huzun yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın. goz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle. Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yurek .Ve o yurekte ondan da buyuk bir sen gordum. Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gozyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.. Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara .Senin gozlerinde ışlıdayan bir cift yıldızı gonderirdim. Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hancer kınıda durmalı , Seven olene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı. Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin. Sen dunyaya surgun bir meleksin .Ve ben seni o kadar cok seveceğimki .Bir daha cennetine donemeyeceksin Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. Sevgi bir yıldızdır yanıp sonen , Masmavi bir duştur gokyuzunde hic olmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hic bitmeyen. Eğer birgun sevmek istersen once kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Cunku ben seni oyle sevdim. Bir gun gelip soracaksın beni mi daha cok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hic duşunmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen kusup gideceksin. Ama nereden bileceksin icimdeki Tanrının sen olduğunu... Hayatta uc şeyi sevdim; seni, kalbimi, umit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim, Belki seversin diye... Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha cok seviyor... Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin. Yaşamak gecenin tum karanlığına rağmen, Buğulu bir cama guneşi cizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR ! Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Cunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin,Yaşayan birileri mutlaka vardır. Eğer bir gun aşkın olurse onu doğduğu yere gom kalbine !! Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim. Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten. Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa. Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim. Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman... Tıpkı gozlerindeki huzur gibi... Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana. Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım... Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim! Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun... Bir an buruk bir acı saplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni Gencliğine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken. Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi? Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek iCİN Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki... Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek! Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da... Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de... Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek... Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin! Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin? Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun! Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saclarında, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın olumum olsun. Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak uzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir cayın tadını, esen ruzgarın serinliğini, hadi durma oyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalnız senin icin yanan kalbimdir. Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni cok seviyorum? Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim icin. Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum. Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem? Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek. Gunduzleri yıldızları gormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmek marifet. Seni asil insanlarin basit sevgileriyle degil, basit insanlarin asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel askimiza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim… Bir yagmur damlasi seni seviyorum anlami tasisaydi ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydin, inan ki birtanem her gun yagmur yagardi. Yanagina dusen kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde ve o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yuzunu ruzgara don, ordayim! Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, gunesi sectim, bir gunes icin bin yildizdan vazgectim… Butun mevsimleri bir gunde, butun yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana. Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparip kokladiginda vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cikmamak icin… Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek degil de sana hep yeniden baslamak isterim. Hani gozler vardir sozleri anlatir, hani sozler vardir gozleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir... Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yureginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasinda iyi geceler opucugu, yanagini uzat. Dun gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, ucurumdan attim sessizligi, haber saldim ruzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar cok ozledigimi... Sana dogru bir kelebek ucurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasin!.. Agirdir sevmelerim her yurek tasiyamaz, buyuktur umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. Ismini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!.. Seni her dusundugumde kalbime bir yildiz ciziyorum. Benim simdi kac yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gokyuzum var.. Bugun her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana defalarca asik olup seni dusundum... Yedi ayri iklimden yedi cesit ari getirseler yedi cesit ari yedi ayri cicegi dolassa yedi ayri cicekten bal yapsa senin kadar tatli olamaz... Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldi, ben seni bugun de sevmeyecegim cunku bugun de bitecek; ben seni yarin sevecegim cunku yarinlar hic bitmeyecek! Agzimdan cikacak soz olsan konusmam, gozumden akacak yas olsan aglamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere birakmam! Gunesin dogdugu da bir gercek battigi da... Kalbimin attigi da bir gercek, gunun bittigi de... Ne cikar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en buyuk gercek... Sen benim hayatimda oldugun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir… Cunku sen benim icin daima teksin! Dunde, bugunde, yarinda… Yuregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim! Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdigim kadar sevebilmen icin… Gunesi seviyorum diyorsun gunes acinca golgeye kaciyorsun. Yagmuru seviyorum diyorsun yagmur yaginca semsiyeni aciyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdigini soyluyorsun! Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayim kokunu. Sevda essin basak saclarinda, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsin olumum olsun. Yardim etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yasama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. Ihtiyacim var bu ara unutmak uzereyim mutlulugu, unuttum sicak bir cayin tadini, esen ruzgarin serinligini, hadi durma oyle hatiralarimi canlandir, iyi olanlari… Agirdir sevmelerim her yurek tasiyamaz, buyuktur umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. Ismini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!.. Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir. Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamiyorum. Ama bir seyi bil ki seni cok seviyorum… Bir insani sevmek onunla yaslanmayi kabul etmek demektir benim icin. Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum. Sen benim hayatimda oldugun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir… Cunku sen benim icin daima teksin! Dunde, bugunde, yarinda… Yuregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim! Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdigim kadar sevebilmen icin… Gunesi seviyorum diyorsun gunes acinca golgeye kaciyorsun. Yagmuru seviyorum diyorsun yagmur yaginca semsiyeni aciyorsun. Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdigini soyluyorsun! Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim acar acmaz duyayim kokunu. Sevda essin basak saclarinda, sesin yuzumu ruzgarla bulsun... Bana oyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve oyle bir mektup yaz ki sevgilim varsin olumum olsun. Yardim etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yasama sevinci getir bana cokca olsun cabuk tukenmeyenlerinden. Ihtiyacim var bu ara unutmak uzereyim mutlulugu, unuttum sicak bir cayin tadini, esen ruzgarin serinligini, hadi durma oyle hatiralarimi canlandir, iyi olanlari… Agirdir sevmelerim her yurek tasiyamaz, buyuktur umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz. Murekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. Ismini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!.. Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir. Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamiyorum. Ama bir seyi bil ki seni cok seviyorum… Bir insani sevmek onunla yaslanmayi kabul etmek demektir benim icin. Ben seni seviyorum ve bir omur boyu seninle olmak istiyorum. Kuyruklu yildizlar vardir, dunyaya yetmis yilda bir gelirler. Insanlar onu hayati boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yildizi gordum, o da sensin birtanem… Sana bahceden gul degil gunesten atom koparip getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Karanlik gecede onemli degildir yildizlari gormek. Gunduzleri yildizlari gormek marifet, asik olmak onemli degil, bir omur boyu sevebilmek marifet… Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erisilmezsin ama bir farkin var onlar bin tane sen bir tanesin. @--)--) sana dijital bir gul yolluyorum, cunku bu uzaklarda elimden ancak bu kadari geliyor. Ama bil ki gercegini, gozlerinin icine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdigimi fisildamak.. Seni seviyorum! Askim, birtanem, her seyimsin… Hep kalanlara gidenleri kattim! Bir gun yerine gecemediler. O kalanlara gidenleri kattim yine de bir tane “sen” edemediler. Onceleri hasreti hic tatmadim, yarimden hic ayri kalmadim, biter diye takvimlere baktim. Zor geldi ayrilik alisamadim. An gelir insan gulerken aglarmis. Gozyaslari sel olup kalbine akarmis… Seni cok seviyor ve ozluyorum. Bu guzel askimiza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getiriyorum… Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasin! O kadar guzelsin ki yuzune bakamiyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum. Dolanip sarmak geliyor icimden, saramiyorum. Oylesine baglanmisim ki, sensiz duramiyorum. Seni cok seviyorum… Gonlume taht kurdun, gonlumun sultani oldun, gece gokyuzunde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan gunesim oldun… Sen var ya sen ayni sigaram gibisin. Dumani gozlerin… Kulu dudaklarin... Yalniz aranizda bir fark var sigarami ben, beni ise sen yakiyorsun... Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi. Bir insanin ozlemi olmali, ozlemle acan cicekler gibi. Bir insanin bir tanesi olmali, tipkki senin gibi. O kadar guzelsin ki yuzune bakamiyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamiyorum. Oylesine baglanmisim ki sensiz duramiyorum. Yuregimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim... Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok sevecegim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... Sen bazen zifiri karanlik gecemin gunesi, sen bazen hayatin cesaret veren mutluluk yani ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin. Gunun ilk isiklari sahile vurdugunda, martilar yalnizca ikimizin anlayacagi bir dille sunu fisildar denizin kulagina: Seni cok ozledim... Seni seviyorum cunku elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alip onlarin yerine o tarifsiz sicakligi koymayi basariyorsun... Sana nasil hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatim desem hayat cok kisa, cicegim desem cicek soluyor. Sana canim demeliyim, cunku bu can sen oldukca yasiyor... Dogan her gunun sabahinda, icimde gozlerini gorebilmek aski olmasa, inan hicbir seye degmezdi yasamak.. Ben sevdanin sokaginda oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum. Yuregim hafif islaktir benim kuytu koselerde aglamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez gunese asmaktan. Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim. Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa. Buruk hasret dolu geceleri oldurecegim bir gun bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi icin kaderimi mahkemeye verecegim. Guller anlatsin sana olan sevgimi, guller anlatsin yanlizligimi, caresizligimi… Yavas yavas eriyen yuregimi guller anlatsin ben anlatamadim… Ruzgar alabildigine hircin,yagmur alabildigine inatci, yuregin ise onlara inat sanki bir liman... Tipki gozlerindeki huzur gibi... Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin tutkunum sana… Seni sevdigim kadar yasasaydim; olumsuzlugun adini ask koyardim... Once dustugumde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ogrendim, sevilmeyi her seyi ogrendim de yalniz seni unutmayi ogrenemedim! Aci ve huzun bir yildiz kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsun. Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun... Bir an buruk bir aci saplanirsa yuregine, gozlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa bil ki bir yerlerde ozlemissindir beni… Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklima vazgectim. Hadi uyandir beni soyle gordugum zamansiz bir dus mu? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gercekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve dustugum yer dudaklarin olsa. Buruk hasret dolu geceleri oldurecegim bir gun bu ayrilik sarkilarini kursuna dizecegim ve seni benden ayirdigi icin kaderimi mahkemeye verecegim. Guller anlatsin sana olan sevgimi, guller anlatsin yanlizligimi, caresizligimi… Yavas yavas eriyen yuregimi guller anlatsin ben anlatamadim… Ruzgar alabildigine hircin,yagmur alabildigine inatci, yuregin ise onlara inat sanki bir liman... Tipki gozlerindeki huzur gibi... Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun icin tutkunum sana… Seni sevdigim kadar yasasaydim; olumsuzlugun adini ask koyardim... Once dustugumde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ogrendim, sevilmeyi her seyi ogrendim de yalniz seni unutmayi ogrenemedim! Aci ve huzun bir yildiz kadar uzak, mutluluk gozbebegin kadar yakin olsun. Umutlarin gercek, gerceklerin mutluluk, mutluluklarin sonsuz olsun... Bir an buruk bir aci saplanirsa yuregine, gozlerin zamansiz takilirsa, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa bil ki bir yerlerde ozlemissindir beni… Gencligine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken. Allah gucu erkege, guzelligi kadina vermis... Ne var ki her seyi yenen guc, guzellige yenilmis... Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gozyaslarimla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Geldiler mi? Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana, uzakta oldugun icin tutkunum sana! Sana yildizlar kadar yakin olmak isterdim, her baktiginda beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim, uzuldugunde gozyaslarini yagmur olup silebilmek i Eger gokyuzu bir parca kagit, deniz bir sise murekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki... Biliyorsun her gokkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin. Bazi ruyalar digerlerinden cok uzun surer. Bazilari da cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam su an bu mesaji okuyor. Bana dunya yuvarlaktir dedin, dedigin dogruysa neden geri donmedin? Hasret kapimda nobetler tutuyor. Sevgilim uzak bir sehirde gozlerim onu ariyor... Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Opsem doyasiya, koklasam seni... En guzel yarinlar senin olsun, sen buna layiksin omrun mutluluklarla dolsun. Eger gun gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlim canin sagolsun. Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda. Seni gunde bir defa dusunuyorum o da 24 saatime maloluyor. Denizi icerken maviler takildi bogazima, karaya vuran balik gibi cirpiniyorum. Bugun yeni bir meyhane kesfettim mezarligin karsisinda. Bir gun beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsisinda. Seni gunde bir defa dusunuyorum o da 24 saatime maloluyor. Denizi icerken maviler takildi bogazima, karaya vuran balik gibi cirpiniyorum. Paylastikca cogalan tek seyin sevgimiz oldugunu hic unutmayalim ve sevgimizi daima cogaltalim sevgilim. Biliyorsun her gokkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Gokusagini takip ettim gecenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin. Sana dogru bir kelebek ucurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir opucuk kondur Mutlu olmayi biliyorsan, sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan, omrunu vereceksin. Bir deniz dusun "susuz", bir gece dusun "uykusuz", bir insan dusun "sevgisiz", bir bahar dusun "ciceksiz", bir de beni dusun "sensiz"... @--)--) sana dijital bir gul yolluyorum, cunku uzaklarda elimden ancak bu kadari geliyor. Ama bil ki gercegini, gozlerinin icine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdigimi fisildamak.. Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gokteki yildizlar, ormandaki a Ne seni unutmak icin bir cabam var ne de askimi korukleyen bir ruzgar... Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum ne de gormeye dayanacak kalbim var. Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalim nice yillara... Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime degse samanyolundan bir yildiz duser. Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur. Bazi ruyalar digerlerinden daha uzun surer. Bazilari da cok cok guzel olur. Benim en uzun ve en guzel ruyam, su an bu mesaji okuyor. Seni cok ama cok seviyorum biricigim. Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicb Bir gun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen gunesi getiririm sana, eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana... Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an hicbir sey seni sevmek gibi degil... Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur. Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini cevirip goklere, her gun istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma! Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi soyleyebildigim... Bir deniz dusun "susuz", bir gece dusun "uykusuz", bir insan dusun "sevgisiz", bir bahar dusun "ciceksiz", bir de beni dusun "sensiz"... @--)--) sana dijital bir gul yolluyorum, cunku uzaklarda elimden ancak bu kadari geliyor. Ama bil ki gercegini, gozlerinin icine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdigimi fisildamak.. Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gokteki yildizlar, ormandaki a Ne seni unutmak icin bir cabam var ne de askimi korukleyen bir ruzgar... Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum ne de gormeye dayanacak kalbim var. Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalim nice yillara... Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime degse samanyolundan bir yildiz duser. Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur. Bazi ruyalar digerlerinden daha uzun surer. Bazilari da cok cok guzel olur. Benim en uzun ve en guzel ruyam, su an bu mesaji okuyor. Seni cok ama cok seviyorum biricigim. Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicb Bir gun dudaklarin kurursa okyanusu getiririm sana, aksam ayazinda titrersen gunesi getiririm sana, eger gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana... Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an hicbir sey seni sevmek gibi degil... Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur. Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini cevirip goklere, her gun istemem yilda bir kere, adimi anmayi sakin unutma! Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdigimsin, sevdigimi soyleyebildigim... Seni denizdeki kumlar, gokteki yildizlar, ormandaki agaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve gunesin isiklarindan daha cok seviyorum. Seni denizdeki kumlar, gokteki yildizlar, ormandaki agaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve gunesin isiklarindan daha cok seviyorum. Sevginin oldugu yerde mantik olmaz derler... Ne kadar dogru! Seni o kadar cok seviyorum ki aklim basimdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu gunlere sevgilim... cııOOcşSEN VARYA SEN SUTLAC KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, CIĞ KOFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ CEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İCLİ KOFTE GİBİ MUKEMMELSİN YA!!!!!!! Sesini duysam da her an gormek gibi değil. ozlediğimi bil, her an hic bir şey seni sevmek gibi değil.. CAMLARIN BUHARINA SENİ CİZDİM ERİYİP AVCUMA DUSTULER, DEFALARCA oPTUM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER. Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer .. SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum... APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GOZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN UŞUYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DUŞUNUYORUM... Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım icine delice esen bir ruzgar gibi..bir sonbahar gunu yururken eline duşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!( Oyle Sozler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Oyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yureğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan... Her şey yalan dolan bir SEN haric SENİ duşununce tum benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cumleler bile devrik oluyor. Şunu bil ki sevgilim bir gun benim gozlerimdeki ateşe yureğimdeki aşka tutulursan cehennemdeki ateşten bile maruz kalırsın ve sunu da bil ki bir gun gozlerimin ateşine kapılacaksın.. Sozlerdir aşkı anlatan, Gozlerdir kalbi kandıran, Kalptir aşkı yaşayan, Dudaklar; romantizmi yaşatan... Dudaklar sozleri soyler, Sozler ayrılık ister, Kalp bu sozlere yıkılır, Gozler gozyaşı akıtır... Hakikatın varlığından, guneşin parlaklığından şuphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENİ COK SEVİYORUM AŞKIM... Olmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gulmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORCLUYUM.... Yastığımla uykumu başbaşa bıraktı, sırf seninle yalnız kalabilmek icin! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burda yalnız sen varsın. BİTANEM... Aşk aynı gul gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını acarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar... Senin icin ağladım,senin icin ateşe atıldım ,acıları paylaştım;şunu bil ki dunya duruna canım cıkana dek buna devam edeceğim.SENİ SEVİYORUM. yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir yudum serinliği biriyle paylaşmak istediğinde arkana don ben arkandaki ruzgarlarda olacağım...bitanesi gokmenime SENİ SEVİYORUM AŞKIM Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM... Hayatta hic bir şeyim az olmadı senin kadar ve hic bir şeyi ozlemedim seni ozlediğim kadar..... KORKMA SEVGİDEN CEKME ELLERİNİ BIRAK YAŞASIN YUREĞİN DİZGİN YAKIŞMAZ DORTNALA BOZKIRLARDA KISRAĞIN , HATIRLA! GULUN DİKENİ OLMASA HİC BU KADAR SEVİLİRMİYDİ. YARDIM ETMEK Mİ İSTİYORSUN ? O ZAMAN DİNLE; YAŞAMA SEVİNCİ GETİR BANA COKCA OLSUN CABUK TUKENMEYENLERİNDEN İHTİYACIM VAR BU ARA UNUTMAK UZEREYİM MUTLULUĞU, UNUTTUM SICAK BİR CAYIN TADINI, ESEN RUZGARIN SERİNLİĞİNİ, HADİ DURMA OYLE HATIRALARIMI CANLANDIR, İYİ OLANLARI. Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım. Yine zalim kış sabahı gozlerimde ve yine sadece sen varsın hayallerimin en ucra koşelerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanımda olsan.sarılsam sana sımsıkı doyasıya ozlesem seni gizlice... Birilerine ismini Soylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Duğumsun Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam OLURUM... Oyle zor ki duşuncelerimi soyleyememek,oyle zor ki gecelerce uyumadan hep seni duşunmek ve oyle zor ki gozlerinin icine bakıpta seni seviyorum diyememek....guluşu yaralım.... Sevmek sesini duymaktı,sevmek gozune bakmaktı,sevmek elini tutmaktı,sevmek seni yaşamaktı,Asla unutmamacasına... Bana oyle bir mektup yazki sevgilim, Acar acmaz duyayım kokunu sevda essin başak saclarında, Sesin yuzumu ruzgarla bulsun, Bana oyle bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve oyle bir mektup yazki varsın olumum olsun. Yıllar vardır nasıl gectiğini bilmezdim, Bir gun vardır yaşamın anlamını değiştirdi, Bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, İşte o anı senle yaşadım senle sevdim. Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever... Yaşamak ozlemsiz ozlem Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Sevmek Herzaman Beraber Olmak Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun Bir gun oleceğimi biliyorum beni gomenlere soyle ki, ellerimi acmasınlar. Cunku elerimin icinde ellerinin sıcaklığını gotureceğim.. Şimdi uzak bir kenttesin ya yağmur yağıyorsa.!! duşuyor mu yureğine tane tane...? sen istiyorsan gelirim serilirim kıyılarına. Kapatıyorum gozlerimi karanlığa doğru bakıyorum, seni goruyorum karanlıkta, acıyorum gozlerimi birden kayboluyorsun, işte o zaman ben gidiyorum karanlığa doğru, sessiz ve sensiz.. Sakın uzmesin seni karşılıksız sewgiler. yureğine sus dersin, belki sozunu dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda soner. sakın bakma arkana, krallar onde gider. Sevdan ne yalnız bir yukseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sonmektir.olmezliği duşunmek bence boşuna emektir.sevdan seni sevip bir daha geri donmemektir... cokmudur insan sevgiliye bir omur verse yaşarken başında bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarımda gozlerinden bir damla yaş duşerse..... guzelliğini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da Sen istediğin kadar sakla, Gunduze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Guneşten oğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın! Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! Butun resimler sana benziyor hayret butun aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonra bir kağıt ve aksam ictiğim icki olacaksın.. SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLAYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SURECE... Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gonul Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra Bir gun sıyrılacağız olup bitenlerin arasından.Anılar kalacak. Anılar eritecek icimizi.Belki de kavuşacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar Ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsun, derdini ruzgara yaz estikce uzaklara gotursun,sevgimi kalbine yaz olduğunde seninle gomulsun. Bir romandın okuyupta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpta hukmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ OZLEDİĞİM Buyuk aşklar engeller karşısında yok olup gitmeyen, bir o kadar buyuyerek bir cığ halini aşan aşklardır. Benim aşkımda bunlardan biri, yureğim ve sen bir butunsun bunu unutma..... Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN.. Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden ote. Bir yuzunu gormek bile, değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gonulden kabulumdur.! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete... Bi bakışın manası hic bir sozde yok..! Bi bakış bazen zehir bazen şifa verir. Bi bakış bi bakışı aslından emin eder. Unutma bitanem sevenler daima gozleriyle yemin eder. İki kıyı gibiyiz.. Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız.. Senin ustunden gecen bulut, benim yağmurum. İki kıyıyız hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada.. Dunyada hic kimse icin ağlamaya değmez, değende ağlatmaz zaten, eğer bir gun ağlarsan başını dik tut ki goz yaşların ağladığın insan kadar alcalmasın.. Ya sozlerin aklımda, yada aklım adında. Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda. Ya ben cıldırıyorum, yada cok ozluyorum. Ya ozlemek cok guzel, yada ozlenen cok ozel.... Oyle zor ki duşuncelerimi soyleyememek, oyle zor ki gece uyumadan hep seni duşunmek, oyle zor ki gozlerine bakıpta seni seviyorum diyememek... __________________