Her akşam senin icin derlediğim hayallerin Bir anlamı olmalıydı. KayboLsam, sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa.... Unutsam tum masaLLarı Karışsam meydanLara.. sana acılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi. Sen sevmedin onu o geberdi .. . Işık tut bana pişmanlığın golgesindeyim Goğe ucurduğum umutlarım vuruldu bir bir Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna buladım ellerimi, Yuzume boluk porcuk diktiğim yamalı guluşlerdeyim şimdi. * uLaşıLmazı oynamıyorum,zaten uLaşıLmazım! Sadece sana sarılmak,seninle kalmak icin olebileceğimi biliyorsun Bir şekilde sana, senin gecemin gokyuzu olduğunu gostereceğim .) MutLu sonLa ßiten hikayen oLamam... Ellerinden tutsam iyiLeşmez yaram... Yuzune baksam aynı aşkLa bakamam... SevgiLim hoşcakaL!![Sadece BizzceForum uyeleri linkleri gorebilir. Burayı tıklayıp Bizzce'ye katılabilirsiniz...] Dostluk yurekten gelir *Sen mukemmeli aradin ve simdi kendi mukemmelin var.. Senin gibi birisi icin ben cok fazla mukemmelim... Kim Tanrı kıLdı ki seni “Yaşamını senden aLacağım” diyebiLiosun ! Bırak seni oLdureyim bir sure icin kaLémimiN ucu SimSiyaha ßuLanmı$.. iCimdeki karanLık gißi! Sevmiyorum artIk kendimii. Sevmiyorum hayatın ßeni ezip qecmeSini..! diLimde hep Sen'Ler qeziniyordu.. ne yaptıN Ona.. $imdi ßeddua'LarLa doLu ! haLa Seni aRıyor qozLerim.. eSkidende aradıqı qißi.. ßeni Seven ßuyurSun.. Sevmeyen defoLsun (; zavaLLı kendini Cok Sevdiriyormu$.. ama hep pLotonik seviyormu$..! Seni RenGarenk Seviyorum .. ßir quN ßekLe qeLeCeqim demi$din.. ßekLedim i$de.. hani nerdeSin ! SoyLe prenS'm.. martıLar , quwercinLer Neden aqLadıLar ßu a$kımıza ..! __________________