Arkadaşlar,uzun zamandır Turk oyun piyasasını takip ediyorum,oyunlar cıkıyor yanlız henuz cok cok kaliteli bir oyun(acıkcası bir Turk savas oyunu) cıkmadı bende bu konuya el atıyorum.frmtr uyeleri olarak bir oyun yazalım senaryo bende var 20-25 kişilik bir ekip kurarak bir oyun yazalım aletleri ve aracları ben halledeceğim eğer bu organizasyona katılmak isteyen varsa adını uzmanlık alanını(vb,c++,c,grafik,senaryo,ses...)ulaşabilece ğimiz bir adres,numara(msn tercih) sayfaya yazsın Bu arada benim uzmanlık alanım (visual basic,grafik,senaryo,ses) Kullanılabilecek Tools -Torque (Motor) -Windows Visual Basic 2005(Script)Java Olabilir. -FL Studio(Ses) -Anim8or(Grafik) Referanslarım: _____________ Mafia Vurgun Modu (Tarafımdan Yapılmıştır) UPLOAD yapıcam yakında nette var arayan bulur... Gta Vice City KlasikArabalar Yaması(Dil,Ses Tarafımdan yapılmıştır) Oyun Adı:ISTIKLAL CİZİLECEK HEDEF KARAKTER ŞU ŞEKİLDE OLACAK..! WentWorth Miller Benzeyen Erkek Karakter (Kısa saclı) Jessica Alba'ya Benzeyen Bir Bayan Yaşlı 3 Erkek (Ozenilsin Biri uzun saclı olacak) 1 Orta Yaş Bayan 10 Orta Yaş Erkek 5 Genc Bayan ve sokaktaki karakterler 30 Yaşlı Orta Genc bayan 30 Genc Yaşlı Orta yaşlı erkek 5 erkek 5 kız cocuk Hepsi bukadar 2011 Ocağa kadar muddet Bol Şanslar... Grafikcilerimizin Dikkatine Bu yazıyı okuyan tum grafikcilerimiz, POSER PRO:Hazır karakterler uretmenizi sağlayan bir grafik programıdır. Şu adresten POSER 8 indirebilirler. NOT:TORRENTİR BIT TORRENT PROGRAMINIDA BURADAN INDIRIN. TORRENT NEDİR BİLMİYOSANIZDA BU İŞİ BIRAKIN AYIN CALISKAN ELEMANLARI: skyline10:Calıskan grafikci,daha once ikv(istanbul kıyamet vaktindede)calısmalar yapmıs,tek basına harita cizimini goturuyor 1 sehir tamamladı,trailer calısmasına basladı bitti bitecek...ONU TEBRIK EDIYORUZ _KATILIMCILAR_ reason1907 ezioauditore nord06 altair skyline10 oquzhan-man John-Cena 95harun 4frodisiak yazıcıxyunus sfkyldz JigSaw Uğurcan Ozver Fırat Akyurek Gorev Dağılımı: ___________________________ A GRUBU (PROGRAMLAMA) ______________________ reason1907 nord06 ezioauditore Uğurcan Ozver(Foruma uye değil) B GRUBU (SES) ______________________ reason1907 nord06 clarsa sfkyldz C GRUBU (GRAFIK) ______________________ John-Cena altair skyline10 4frodisiak yazıcıxyunus D GRUBU (SENARYO) ______________________ reason1907 95harun E GRUBU (OYUN TANITIMLARI VE VIDEOLAR,RESİMLER,WEB VS) ____________________________ oquzhan-man Fırat Akyurek(Foruma uye değil) JigSaw(cok teşekkur ederiz...) F GRUBU (TXT,TEMA,DİL DOSYALARI,DİYALOG) ______________________ ezioauditore OYUNLA ILGILI SON BILGILER: -altair oyundaki arac ve silahlarını %100 tamamladı... -Oyunu senaryosun %100 tamamlandı. -Programlama %45,8 civarında -Ses ve Muzikleri Tamamladık. -World calışmaları %54,2 civarında -Karakter calışmaları %15 civarında. OYUN:%30 Tamamlandı... DUYURULAR!!!: -Konun sabit olmasını talep ediyoruz! -Ekibimizde A,E,C ve F gruplarına katılımcı bekleniyor. -B,D grubları maksimum kapasiteye ulaşmıştır,mesaj atmayınız... -Oyunumuz Şubat 2011 de sitesinden ucretsiz yayınlanacak. ANADOLU OYUN ADINA reason1907. Soru,goruşleriniz icin mail adresimiz: [email protected] OYUNDAN İLK GORUNTULER: __________________