Biraz duygusal..
Sosyal Medya Haberleri, Yardým ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumlarý
- Sosyal Medya Haberleri, Yardým ve Sorular
- Biraz duygusal..
-
26-09-2019, 20:50:54Benden sonra, karşına kimler cıkıcak biliyormusun? Bir ortamda arkadaşlarına, 'ben onunla, şoyle yaptım' diyerek, arkadaşlarına seni meze yapıcak birileri cıkıcak karşına. Fotoğraf attığında, o fotoğrafı beğenip altınada 'aşkmm' yazıp seni peşpeşleyenler cıkacak. Elbisene karışmasını bırak, buluşma yerine eteğini giyde gel diyenler cıkıcak artık ka...rşına. 5 dakika mesaj atmasan, bir sorunmu var acaba yerine 'Bir başkasıylamı mesajlaşıyor lan bu kız' diye duşunenler cıkıcak. Kıskanmayan, umursamayan, sana değer vermeyen insanlar cıkıcak karşına. Uyuduğun, kalktığın, işe gittiğin saatleri bilmeyenler, cıkıcak artık karşına. Artık olmuyor, ayrılmamız gerek dediğinde, sana bu sozu yazan değilde ' ulan başkasını bulurum' diyenler cıkıcak karşına. Hatta, herkes cıkabilir karşına, Ama ben değil.. Birine sarıldığında istemsizce gozlerin kapanıyorsa, onu bırakma. Birini cok seversin, hayatını anlatırsın, onu tanırsın, yapmaz dersin, guvenirsin.. Ama Gider.. Kapıyı actığımda "Boo aşkım ben geldim." desin istiyorum. Kız cocukları ilk barbie bebekleri sever, erkekler ise arabaları... Sonra ise işler tam tersine doner. "O oyle şey yapmaz" dediğim ne varsa yaptın lan, Allah belanı versin. Sonra sabah uyandığında bir boşluk oluyor.İşte en cok o zaman anlıyorsun yokluğunu. Bir sabah uyandığımda telefonumda "Gunaydın." mesajı gorursem, ilk tepkim; "Bu benim telefonum mu lan?" olur. Tabi bunye alışık değil. S*ktir etmeyi biliyorsan, mutlusundur. Alkol sadece başınızı dondurur, gideni değil. Dune kadar olume gelirdi benimle. Şimdi ise; -Bu kişiye mesaj gonderme iznin bulunmuyor. Sarılmak. 8 harf. 9846734 his. Bazen ona sığınıp herşeyi unutmayı ve onunla herşeye yeniden başlamayı istersin. Hatta bazen değil, her zaman istersin.. Cozemediğim bir tek şey, neden seni kalbimden atamadığımdı. Unutmak, istemeyle olsaydı; Ne cok insan unutulmuş olurdu. “Beni kaybetmekten korkacak biriyle tanışmak istiyorum.” İcim ne kadar senle dolu ve sen ne kadar yoksun. "Ben daha cok seviyorum lan !" diye kavga edişlerimizi ozledim. Anladım ki, senden once ben hic sevmemişim. Kalbimde kurduğun tek kişilik hukumdarlığın surmektedir. Ve ebediyete dek seni tahtından indirmeye Kimsenin gucu yetmeyecektir! Ama kafan basmiyor ki a*k ne care.. Kız gevşemezse, erkek yavşamaz. Beni uzmene rağmen, seni sevmekten vazgecemiyorum. Mesaj atmasını istediğiniz kişi inşallah mesaj atar umarım benim icinde aynı duayı edersiniz. Siktir et mesafeleri.Sen gelmek istedikten sonra. Erkekler zor elde ettikleri kızlara aşık olurlar,****** kızlara değil. Kalp herkeste var; yurek başka bir şey.. Seni sevmiyormuş gibi davranmak, şimdiye dek yaptığım en zor şeydi. Birisine bağlanmanın en kotu yanıda; seni bırakınca butun dunyan kararır. Bazı şeyler istemsiz olur.Oksurmek gibi, hapşurmak gibi, esnemek gibi, ozlemek gibi. Sevmiyorsan sevmiyorum de, ne umutlandırıyorsun gerizekÂlı. Senin aşk anlayışın bel altı olduğu surece, kalbin ayaklar altındadır paşam. Ulan senin aşk dediğin şey siktir olup gitme sanatı mı ? __________________