msn nickleri HeRŞeYi aNLaTaN gOzLeR vaRKen sOzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..! SUS!HERZAMANKİ GİBİ GELME GİDENE GEL DEMEM...BİRKEZ GİTTİYSEN BİNKEZ BİTMİŞSİNDİR... GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim //sonmuor ateşimizz ama alew alewde yanmıorr//ayrılık zor ama beraberkende olmuorrr :S// hIc pæmuktæn pr£ns£s mI olur_? pr£ns£s d£dIgIn tæş gIßI olur__! !!!KolumdA var JİLET YarasI , OdA bir GUZELİN HatırasI , SevdimdE ne OldU , EFES ZengiN OldU!!! "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla soylerler bunu. (U)DEMEK ŞİMDİ GİDİYORSUN, BENİ BOYLE TOZ GİBİ DAĞITIP MERDİVENLERİN DİBİNE(U) ^'^//canım dediklerim canımı aldı//^_^ waRMI ceSARetiN AŞkA,,bAK şiMDi kALBime ParamPArca :::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi:::::: //(...yOu tuRn me aGaİn..)// _мυтℓυℓυк вιℓє α¢ι νєяιуσя cuηкu ѕσηυ ναя вιℓιуσяυм!!_ ∂uηуα уαℓαη ∂є∂ιη уαℓαη ѕoуℓє∂ιη,вєℓкι вιя guη ∂є∂ιη αмα ∂oηмє∂ιм.αятıк ∂oηѕєη∂є ƒαякєтмєz cuηкu ѕєηιη уєяιηι вαşкαѕı αℓ∂ı !!bıktım yalan aşklardan bıktım boş laflardan bıktım boyle dunyadan bıktım boyle sevdalardan bıktımmmm!! :$Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim... :$ :/Sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte yaralı kalbimizle sevmesini biliriz..:: S::/:: S !!!+^+acı cekmek ozgurlukse,ozguruz ikimizde...+^+!! seni sevmekse yaşamak ben hic olmedim ki !!!! kucuk yada buyuk ol hariboyla mutlu ol HeMeN CaNiMi aLmA RaBbIm bIrAkTa hAyAtLa didişEyim mUnKuNsE DiŞi gOnDeR AzRaIlimi OlUmLe sEvişEyim:P:S ()%AYRILIĞIN MI YOKSA SEVDAN MI SEBEBİM CAM KALPLİ%() Ayrılık her zaman sevdaya dahildir... !!:::BU DUNYADAN GİTMEK LAZIM:::!! ::cok YALVARDIM bir ZamAnn dinlemeDİN hic beNİİİİİ...:: ;;;DAL RUZGARI AFFEDER AMA, KIRILMIŞTIR Bİ KERE..;;; !!:;:;ben gecenın yalnız ve ısyankar kızıyım alnımda bela yureğimde sen varsın:;:;!! ''''duşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan oğrendim''' ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑ gonlum mahkum olmuş aklım firarda hallerimi soran olmz SEVDİĞİMM.olsemde kurtulsam ben bu yaradan feryadımı duyan olmaz SEVDİĞİMM İcimden gelmiyor artık seni sevmek... !'^[email protected]ğmurlu [email protected]@[email protected] [email protected]@tımı @rıyorumm!!!! ŚÁĶıŃ ßÁŃÁ ĎŐĶÚŃМÁ ŤÁş ßÁŚŤıМ ßÁğŔıМÁ ĶÁĎĔĤĹĔŔĔ МĔŔĤÁßÁ ÁşĶıМ ŚÁŃÁ ĔĹVĔĎÁ /&//[email protected]!M!SS [email protected]/&// Sayende Herseye Alıstım.Damarımda Kansız, Bedenimde Cansız Yaşamayı Oğrendim.Ama Caresizliğimi Asla Gizleyemedim... [email protected]CT!M @RTHIq hER$EydeNN,, BEN! @[email protected] olummm [email protected]@rr!! SIkIlDım HerBİ$iDeennNN uC[email protected] !st!orummm goKLeRe doruu!!!! sevmek gozyaşı değildir akıp gitmez bir mevsim değildir zaman gecince bitmez bir heves değildir gelip gecmez.. 'TURKISH=seni seviyorum''ARABİC=ana behibak''ENGLİSH=I love you''GERMAN=ıch liebe dich''JAPANESE=aisheteru'YUGOSLAVAN=ya te volim ·´¯`·->[email protected][email protected]@q !c!nn [email protected]@[email protected]ıq olmeq !c!ndE [email protected]@[email protected]ıss *yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. *ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yonetmen ßenim *Kacırdığın her$ey icin pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hic ßir$ey icin sana acımam..!!! *nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GuVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; CuNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs.. *...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$... *Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa cekip gitmekmi???? *karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gozlerimi kanlı yazılarla susledim sensizliği *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dunyaya...» *seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun *DeĞiŞkEn bIr dUnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM... *UzuLmem Veya mutLu oLmam icin kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! *SeNi SevMeYi AğıR OdUyoRuM.. * SênînLê întîhÂRîn e$îqîndê jîLêtLê dÂmÂr mêSÂfêSindêyiz.. *duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa oLeyimm *zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hictir...suskunLuktan anLıyorsan cok $ey anLatmı$tır.. *her gidişine ayrı anLam yukLuyorum *..Bu hic kimsem oLmadığı icin değiL,"Sen"oLmadığın icin duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak.. *İsT€R Ah €T...İster Kin Duy...KeNdiNe GoRe HaKLıSın..AdıMı KoTu An...SoNuMu €LinLe YaZ...SeNDe ßiR Gun AnLaRsıN..!!! *Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_Benim _Farkım_ *ruzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur..!!! *yokLuğunda ozLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın *HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır...!!! *YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! *HaYaT YoLLaRDaN CiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeCeCeKSiN! SeCDiĞiN YoLDa oLuM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeCeCeKSiN!!! *Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir... *______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı cekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii?????: *ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Cok gordum ..ßen oyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gomdum..: *.Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum! *Amac Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İcin Ne Kimseyi Kendime Ornek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Calışırım!! *Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi *Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!>>>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki