Nefret nickleri
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
-
26-09-2019, 20:34:09başdan Soyliyelim sonra sorun olmasın Alıntıdır.. NefFretT etmeK ßir saNatTiR N.E.F.R.E.T.I.M.S.I.N ●●● NeDeNiNi BiLeMeZsİn CuNkU sEn HiC bEn OLmaDıN●●● кiм doLduяαвiLiя iciмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм? кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм? кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм? нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Suskunluğum Asaletimdendir..!! HucreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın Yaşamda ve Olumde Hep Seninle.. SENİ KENDİME SAKLADIM... uMutLar TuKéNDi GéNé iCiYoRum aNNé. . Erkekler kallestir sevgiden anlamaz sil gozyaslarini be gulum seven agla[t]maz.... Hicbir insan icin aglamaya deymez.Cunku degen insan zaten aglatmaz!!! Gul filizlendigi gunden itibaren guneşe aşıktır. Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz. Sesini duysamda heran yuzunu gormek değil ozlediğimi bil heran.Hicbir şey yuzunu gormek gibi değil Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahcemde guller acmıyor. Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski gunleri.Adımı arasıra an yeter. CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN! NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN. ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR. BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN! NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN, O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN. Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Olsemde yalvarmam aşkım asaletimdir....... mechul olmuş lakabım gittiğinden beri.kaybettim kendimi gel guzel gozlum.bulayım yine benliğimi... Sevgilim değil ama sevdiğimdin.artık nefret ettiğim bile değilsin. NANKORE AŞKI OGRETEMEZSİN.. SEVME BİR YALANCIYI, CEKERSİN SONRA AŞK ACISINI... bende hakkin kaldiysa eger sevildigin gunlere say kaderimi sen mi cizdinki olumum elinden olsun.. YASAMAK;GUZEL OLSAYDI,DOGARKEN AGLAMAZDIM SENi SEViYORUM DEDiN iNANDIM SANA TAPIYORUM DEDiN GUVENDiM SONUNDA ANLADAIM Ki: SENiN GiBi ALCAK BiRiNi SEVMi$iM AYYAŞA SORMUŞLAR NEDEN İCKİYİ BIRAKTIN DİYE...DEMİŞ SEREFİNE İCİLECEK AŞK YOK SATILMIŞ BTUN SEWGİLER! нαуαттα єη cσк ѕєω∂ιgιη вιℓє кαℓкıρ вιяguη уαℓαηℓαяα вσgυℓυуσяѕα вιℓкι σ кιşι şєяєƒѕιzιη тαα кєη∂ιѕι∂ιя!! " a$k " die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$.. Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı.. qeriye ßir qozLeri kaLırmı$.. Hani qormedikce ozLersin derler ya o da yaLanmı$.. Seni qunLerce ßekLediqimde anLadım.. Hani aqLadıkca unutursun derLer ya o da yaLanmı$.. Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım.. a$ık oLunca insanın qozu ßi$e qormezmi$,, ayakLarı yerden kesiLirmi$,, derLer yaa oda yaLanmı$.. a$k acı cekmek aqLamakmı$,, ßana sırtını donup qittiqinde anLadım.. Hani "a$kın ßittiqi yerde NeFretiN ßa$Lar " derLer ya doqruymu$.. $imdi senden NeFret ettiqim icin anLadım.. Hani cok ozLersin,, deqer verirsin,, onsuz neFes aLamazsın derLer ya ßi anLıkmı$.. qelip qeciyormu$ her$ey,, $imdiki mutLuLuqumda anLadım.. Hani onLa her$ey tozpemße,, dunya quzeL,, a$k quzeL,, onsuz dunya karanLık derLer ya oda ßi anLıkmı$.. Sonraki quLmeLerimde anLadım,, Hani herkes der ya iLerde ßunLarı hatırLayıp quLeceksin,, die ßir tek ßu doqruymu$.. $imdi sana quLup qeciyorum.!! " MutLuЧum " ordan anLadım.!!! Kîn døLuyum "KAN" kuSuyøRum. KînîmLê yÂ$Âyîp NêfRêt'îmLê õLêcêkSîñ. Karanlık`lar a sordum Seni. Sadece bir bakış icin erteledim intiharımı. Geceler yetmez gibi gunduzlerimide kararttın. Kaderimi sen mi cizdinki olumum elinden olsun! AL HADİ HANCERİ ELİNE VUR HADİ SIRTIMA ACIMA GULUM NASIL OLSA *****LİK SON MODA!!! SEN BENİ OYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GULDU .BEN SENİ OYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DUŞMANLARIN BİLE SENİN İCİN AĞLAYACAK[Linkler sadece kayıtlı uyelere gozukmekdedir. 10 snyede uye olabilirsiniz buraya TIKLAYIN...] Erkekler kallestir sevgiden anlamaz sil gozyaslarini be gulum seven aglamaz.... tanrı sana ole bi ceza wersinki benim seni sewdiğim kadar sende başkasını sew we o bir başkası benim seni sewdiğim kadar senden NEFRET ETSİN[Linkler sadece kayıtlı uyelere gozukmekdedir. 10 snyede uye olabilirsiniz buraya TIKLAYIN...]!!!!! cok ozur diliyorum ellerini tuttugum, icin cok ozur diliyorum gozlerine baktıgım icin,cok ama cok ozur diliyorum seni insan yerine koyup sevdigim icin[Linkler sadece kayıtlı uyelere gozukmekdedir. 10 snyede uye olabilirsiniz buraya TIKLAYIN...] Hani insan aglamak ister de, gozlerinden ya$ gelmez! Hani gulmek ister, yurekten gulmez! Hani birini bekler, o hic gelmez! i$te o zaman olmek isterde, ECEL GELMEZ...! Hicbir insan icin aglamaya deymez.Cunku degen insan zaten aglatmaz!!! 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak ve o 3 kuruşluk suratına tukur Hicbir insan icin aglamaya deymez.Cunku degen insan zaten aglatmaz!!! Gul filizlendigi gunden itibaren guneşe aşıktır. Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz. Teşekkurlerinizi beklerim saygılarımı sunarım.. __________________