Kim olursan ol ne olursan ol burası benim mekanım akıllı ol!!!!Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesinİki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsaneolur.ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah’I VǺґparamiz olmasada cebimiz de her kahvede masamiz , her kavgadaşeklimiz her kızda bir resmimiz vardir”Bizim sozumuz dosta tatlı duşman kurşundur,merte can namertehancerdir,canımız dosta feda duşman beladır,sevgimizse sonsuzdurBiliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlarBabama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi. dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi .G&#233;cici H&#233;V&#233;s D&#233;ğiL.. Hak &#233;D&#233;N&#233; N&#233;F&#233;s oLurumZanNeDrsNki SerSeri AğLamAz, SerSeri &#223;i KyBolDumu oNu kMse &#223;ulAmaz, Dinle, Şehirlern ASİ KIZI hc kMse SerSeri gbi AŞIK OlAmzKaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM &#223;eNi..!Hayat yolardan Cizilmiş Olsa Bile Birini Sececeksin. Sectiğin Yolda Olum Olsa Bile SELAM Verip GececeksinTek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!&#238;lk g&#244;r&#251;st&#234; a$k &#238;nÂn&#238;rm&#238;S&#236;n y&#244;ks&#224; di$ar&#238; c&#236;k&#236;p t&#234;krÂrm&#238; g&#238;r&#234;y&#238;m ?Tek tesellim kadehler başka birşey istemez sarhoş etsin yeter ki,rakı şarap fark etmez.Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla..Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air YaptilarKimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiMSevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden onceBir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dun gelmesi gereken ve bugun hala gelmeyen...Sormayın Nereye...Cennete mi bilmiyorum...Yalanlarınızın ve bombalarınızın ulaşamadığı bir yer var...Var ve ben oraya gidiyorum...Oyle yalnız, oyle bir başıma,Oyle Allah'la.......SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!ayRıLık oLum gi&#223;idiR, ke$er$in &#223;iLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez..Al Han&#162;eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im D&#244;n&#251;pte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa *****Lik S&#248;n M&#248;daAyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GoRDuM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GoRuRSuN ...Ne kaLana qit derim ne gidene kaL.KaLacak oLan yerini gidecek oLan yoLunu beLirLemiştir... Eger aska bir ceza verebilseydim onunda benim gibi sevmesini isterdimOlm&#163;k d&#163;rl&#163;r,urk&#163;rl&#163;r,oysaki bilm&#163;zl&#163;r;s&#163;v&#163;nl&#163;r h&#163;rgun olurl&#163;r!.oRaLaRda &#223;enden yoqh du$unSen anLaRsıN &#223;uraLarda Senden coqh &#223;i qoRseN $a$aRsıN !bır gece ay bana sordu neden senı aglatanla berabersın dıe aya dondum we dedım kı sen hıc gokyuzunden wazgecebılır mısın? kim bilir hangi akşam guneşle beraber bende soneceğim *uğraşamam dunumle dunumdekilerle yarınıma bakarım yanımdakilerle... YAĞMURLU BİR GUNDE DOĞMADIM AMA YAĞMURLA YARIŞACAK KADAR AĞLADIM doktara gitim sen aşıksın dedi nerden anladın doktor SEVEN SEVENİ ANLARUNUTTUM DEMEK BİLE hatırlamaktır!!! Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama,Biri icin dunyalar kadar onemlisin.caresizseniz care sizsiniz(((KİMİLERİNE GORE ADAMIZ ..............KİMİLERİNE GORE YALANIZ)))вσşωєя şιм∂ι qozуαşℓαяıмı ѕιℓмєуι qu&#162;uη уєтισѕα кαнкαуα вσq вєηι....вıяαк уαηαкℓαяıмı ∂υ∂αкℓαяıмı oρмєуι qu&#162;uη уєтισѕα уuяєğιм∂єη oρ вєηι..!geceye inat seninile sabahlıyacağım,guneş kıskansada seninle ısınacağım,yastıklar kalksın dizinde uyuyacağım,yemin ettim CANTANESİ yalnız sana bağlı kalacağım.....Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım ne yapacaksınAğlamak İcin Gozlerden Yaşmı Akmalı , Gozler Kuru İken Kalp Ağlamazmı ???giden gitmiştir gittiği gun bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştirgece bitmeden sabahı goremezsin yanlışı yapmadan doğruyu bulamazsın acıyı cekmeden mutluluğu tadamazsın sen beni unutmadan bilki unutulmazsın...yarınlar hep guzell olur derler..! peki..!bugunlerde dunlerin yarınları değilmiydi..! ???GİDEN GİTMİŞTİR GİDENLE HERSEY BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEGİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR...kardan adam olur,senden adam olmazSen TatLı Bir Liseli Ben Hayatı Olmayan Bir Serseri Hor Gorme Be Liseli Bu Serseri Bir Liselinin Eseri&#223;ir d[A]ha &#223;oyle [S]evece[K] olsam &#223;[I]r kaLe[M]de silerdim Seni ASKIMOLUMDEN KORKUMUZ OLSAYDI , ŞEYTANLA AYNI PİSTTE DANS ETMEZDİK...!!!her tesbih sallıyan delıkanlı olsaydı ımamlar mafya olurduEskiDeN YağMuRdaN KoRkaR KaRanLıKtaN UrPeRiRDiM.ŞiMdi yaGmuR GozYaŞıM KaRaNLıK SıRdaşıM oLduDunya bir gundur, o da bugundur!Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'.Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama,Biri icin dunyalar kadar onemlisinİnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdanHani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir....Bir sevgi diledim gozyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gercek sevgiyi ben sende buldum!gulmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gulusunde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri vardir.Duşlerim vardıgormekten korktuğum,hislerim vardı soylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğumseni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattınnescafe bile 3 u 1 arada ben yalnızım,herkesi sevebilirdim,sevmeye senden başlamasaydım... Korkma ! sn gittikten snra hic acı ckmm..hic kahırLanıp icmem..hic adını anmam.. beLki d hic aaLamam.. yada hic gulmem.. yada hic nefes aLmam..kim biLir beLki d hic yaşamam...Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.Herkez kendini artist sanio bu zamanda...ama bilmiolarki ben yonetmenim, istedime rol veririm, istedime YOL...adını Her Yere Yazıdğımda Seni Sevdiğimi Sandın Ama Ben Seni Sevmedim GuzeLim Sana TAPTIM TAPTIM …!!Seni seviyorum desem karşılıksız yasak olduğunu bilmedenSever misin yenidenNe senle nede sensiz olmuyor desemSeni sevdiğimi bilsenSever misin yenidenAramızdaki engellere boyun sever misinBoyle buyuk sevdayı bırakıp gider misinSeviyorum seni desem beni sever misinHıckırıklara boğuluyorum aklıma sen gelinceHic mi duşunmedin bırakıp gidinceİhanetin aklıma geldikce lanet ettim senin sevgineNe don derim artık ne sevdimBoyle bir sevdayı nasıl bırakıp gittinİsyanımı sana değil kendime ettimAllah’ından bulasın başka sozum yokGeceleri uyuma kabusla dolsunSabahların olmasın gunduzun solsunGunlerin gecmesin yuzun hic gulmesinBeni bu hale getirdin senToprağa gomulesinOysa o kadar caresiz ve mutsuzum kiOyle mutlu gorunduğume bakmayınBen de sevmiştim biriniAyrılık acısını bende bilirimOyle mutlu gorunduğume bakmayınBana gelip gulenlerArkamdan deli diyenlerYuzume dost gorunenlerOyle mutlu gorunduğume bakmayınEvet yasak aşklar beni bulurAcı cektirme Allahım ne olurSevdiğime kavuşsam ne olurOyle mutlu gorunduğume bakmayınBenimde icim acır ben de ağlarımTaş değilim ki ben*********************************************** ************************************************** *********************************** Bende ağlarım* Oyle mutlu gorunduğume bakmayın artıkBende insanım1.*GİDEN BİR GUN DONMEK İSTERSE…….BIRAKIN DONSUN NE KAYBETTİĞİNİ O ZAMAN …..ANLAR BELKİM…………………………………İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIR.İNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YUCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIRinsanlar oyuncu olmuş sokaklar sahne bır sevdığim vardı zamanında şimdi olmuş bir *****her gece silahımın şarjorune mermi yerine seni koyupta defalarca yureğime sıktığımı nerden biliceksin…1.*Ne oyalayacak kadar gunahkarımNede goklere cıkabilecek kadar masumNe gecmişte yaşadıklarımdan huzursuzumNe şuan yaptıklarımdan mutluSırlar icinde bir dunya varBir de sen varsın icimdeNe seni kaybedecek kadar cesurumNe de kazanacak kadar gucluBİR ZAMANLAR ARKAMA BAKAR AĞLARDIM ŞİMDİ ARKAMA BİLE BAKMAM…BİR ZAMANLAR UĞRUNA DUNYAYI YAKARDIM ŞİMDİ …..ŞEREFSİZİM…KİBRİT BİLE CAKMAMMMMMbi arkadaş buldum beni arkamdan vurdu bir sevgili buldum kalbim yok olduFİZİKTEN BULDUM,MATEMATİKTEN COZDUM,EDEBİYATTAN SOYLUYORUM AŞKIMM OĞUZHAN SENİ SEVİYORUMMMMM!:’&#171;&#171; گ € &#209; ! گ € w € я € к o L м € к ! گ &#175;|&#175; ! Ў &#216; я ﺚ м . . . ! ! &#187;&#187;گ ε я گ ε я Ї д $ ı к . . . ! !(A)cıya(Ş)ikayetsiz)(K)atlanmak“Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşlaYol sen olsan yorulmadan yururum. Ruya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hic istemem. Son nefesi m sen olsan şimdiSeni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim?KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GOZUMDEN AKAN SELE KARISTIN... ((...))Duşunmekbazen yanyana olmaktan daha fazla zevk verir insana ozlem duyarsın hasret cekersin OLURCESİNE OZLUYORUM dersin ama O SENİ DUŞUNUYOR MU BİLEMEZSİN?? (kıvırcık)BEN SEYTANA UYMAM O BENı DURTMEDıKCE.NEDEN SEN? NIYE BEN? NE VERDIN KI? NE ISTERSIN? NE VAR SENDE? NE OLMALı KI BEN DE?ћαγα† βц γα ЅαŁŁαγαСαкЅιи ; γαđα о†цяцβ αĞŁαγαСαQЅιи..DUNYADA HERKEZ KENDİNE BİR EŞ ARAR TAŞIN KALBİ YOKTUR AMA ONUDA YOSUN SARARS€N Q!D€L! &#223;[email protected]@[email protected] YOLUNU QOZL€M€KT€Y!M [email protected]&#223;UL @GLıOR S€WQ!L!M [email protected]@YIM S€WQ!L!M [email protected]@ S€N!N!M D€L!N!M &#223;ı[email protected]ıQıN Q!&#223;!Y!M Cı[email protected] [email protected]@Rı[email protected] [email protected] D€R&#223;ED€R [email protected]€Y!M(ѕєη &#162;єнєηηєм σℓѕαη ѕαηмα кι ѕєη∂єη ναzgєcєя∂ιм ѕαηα кανυşαвιℓмєк ιcιη кιм вιℓιя кαc guηαн ιşℓєя∂ιмAşq BİR T0sT qİbİdİR AraYa qAşaRlLar GiR&#163;BiLiRaŞK en GuZeL YaLaN VaZGeCTim aRTıK &#223;u SaVaŞTan....!!!!![c=0][a=1]*bİziM KoydE EbE yOktu HePİmiZ,FırLamA DoĞdUk*[/a][/c]SENİN MARKA OLDUĞUN YERDE ETİKETİ BEN BASARIMM...!!!KIZIM๑ﻛє и ط ц ĸ α ℓ ط &#237; и ط &#237; я τ α и є s &#237; &#180; ﻛ &#237; и™ ﮎucuм ﮎaŋa aکıќ oℓмaќ, Cεżaм کεŋک&#236;ż ŋεƒεک aℓмaќ ط&#237;τaŋεm::::du[email protected] p!c.b!zd&#163; !c!nd? h!c..!!SeVemedim HiC ne YapaYım KaLbim PİCkaderime rest cektim isyanlardaymHAyAt uC BuCukLa DorT arasıNda qeCer ya Uc bucuk atarsın Yada Dort DortLuk YaŞarsIn..&#176;уαѕιуσѕαм&#176; ηє∂єηιм &#176;oℓuуσѕαм&#176; ѕєвєвιмѕιη&#176;Senin askin yalanmis, ben yalanmamis istiyorum.OLmek icin sebebim Yoq AmA yasamaq İcİNdE SINIRDAYIMBendeki a$k ate$i cehennemi kiskandirir.Nefrete sevgiden daha cok guvenirim cunku; nefretin sahtesi olmaz.Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,ruzgara kızdım kokunu caldı diye,kaderime kustum bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni ruyalarıma yolladı diye...Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı *****sine :-):-):-):-)sine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parcalanmış vucudum dağılmış cenemle zulamda cıgaram suskun silahımla gelmeyen ozgurluğumu bekliyordum...Her agladiginda gozlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu dusun,aglarken cok aglamada o kursunlar beni oldurmesin Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerimErkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha cıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren cıkan belli olmaz...;LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!B&#238;r&#238;n&#238; SEVDIM, OrtÂmdÂn UZAKLASTIM, D&#238;y&#234; H&#234;rk&#234;s DELIKANLI, Olmus B&#234;n KOVALAMIYORUM, D&#238;y&#234; ARKAMDAN, KonusÂn Olmus B&#234;n&#238;m ADIMI, V&#234;r&#234;r&#234;k PIYASA, YÂpÂn Olmus MEKAN, &#238;n&#238;zd KRAL, OlunALAYINIZ, G&#234;ls&#238;n S&#238;z&#238;nd&#234; SIRANIZ, G&#234;l&#238;rHER KOTU GUNUN SONUİYİ GUNUN BAŞLANGICIDIR,HAYATTA OYLE BİR YAŞAMALISIN KİMEZAR KAZICI BİLE YASINI TUTMALITutamayacağım sozler VERMEM Basit kişilerle polimiğe GİRMEM Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM Acıyı tanıdığım icin kimseye CEKTİRMEM Cesaretsizliği gururla ORTEMEM Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM Dostlarıma laf ETTİRMEM Tutkularım var VAZGECEMEM Gidiyorsan eğer ozlesem bile DON DEMEM Ağır geliyorsa bunlar firar serbest....Cesaret Akıldan Geliyorsa CesarettirAğızdan Geliyorsa Cehallettir...İnsanların yuzlerinin ve gozlerinin rengi başka başka da olsa gozyaşlarının rengi hep aynıdır...Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana!..Tek başıma değilim, ben ve umitsiz aşkım var...***************************************** biraz gul&#183;*Bende şeytan tuyu yok, epilasyonla aldırdım. &#183;*Hırsızlık yapmayın, Hukumet rekabetten hoşlanmaz. &#183;*Nefes kesen bir roman yazdım. Tum okurlarım oldu. &#183;*Hakan yarın ki macta forma giyemeyecek... Cıplak oynayacak. &#183;*Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter. &#183;*Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım. &#183;*Yazılıdan sıfır aldım ama, onemli olan katılmaktı. &#183;*Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? &#183;*1959'da icilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur. &#183;*Şiddete karşı savaş acın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. &#183;*Olum korkusu surekli değil, mezarda biten gecici bir duygudur. &#183;*Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona "sineğinizin nesi var acaba" demiş. &#183;*Sık sık ameliyat olun, iciniz acılır. &#183;*Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar. &#183;*Beşbinkere soyledim; abartmayı bırak. &#183;*Bu tup bebek hatalı; hep gaz kacırıyor. &#183;*Yes abicim. Turkce eğitime benden de okey! &#183;*Bir fil elektrik direğinden daha yukseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki... &#183;*Selam! Ben Aydan Şener. Hadi yaa. Ben de dunyadan Neil Armstrong. &#183;*Cocuğun biri bir gun kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış. Annesi de "oğlum hic sac ıslatılmadan şampuanlanır mı?" deyince cocuk: ama anne bu şampuanda kuru saclar icin yazıyor. &#183;*Temel Fransa'ya gitmiş. Tabelada Fransa yazıyormuş. O da " Aaaa... burayı da mı Sabancı aldı" demiş. &#183;*Gencliğim acı veriyordu. Ameliyatla aldırdım. &#183;*Ey yukselen yeni nesil! İn ulan aşağı! &#183;*Son gulen sen olacaksın. Cunku gec anlıyorsun &#183;*İnsanlık bugun de para karşısında değer kaybetti. &#183;*Karınızla aranızdaki ortak yan ne? Aynı gunde evlendik. &#183;*Hayatım boyunca kararsız biri oldum ama artık emin değilim. &#183;*Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. &#183;*Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, cok zevkli. &#183;*Demokrasi, seks gibidir. İyisi de, kotusu de "iyi" dir. &#183;*AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin. &#183;*Soğuk savaştan sıcak savaşa geciverdik bir anda. Dunya catlamasa bari. &#183;*Asansor bozuk. En yakın asansor karşı binadadır. &#183;*İcerken araba kullanmayın. Bir yere carparsanız biranız dokulur. &#183;*Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugunden yapma. &#183;*Tanrım! Kendim icin bir şey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve guzel bir gelin nasip et!●●●∂uηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нuzuη,ѕєνмєк вιя нαтα●●●belki yarın olurum ozaman son gunumu iyi gecirmeliyimElbet Bir Gun Kazanacaksın ama o Gun Benim Kaybetmek istedığım Gun oLacakDudaklarımda kalan kabulsuz bir dilekse..İstemem sevme beni, sevilmek sensizliksebir kalem beni anlatabilir. peki beni kaleme kim anlatabilirBir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir.Her zaman mutluluğun doruğundayken gulunmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye ucurum kenarındayken bile gulumseyeceksinιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи.....уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αиoℓuм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє &#223;єηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη cıктıℓαя.Bu dunya yalanci bir dunyadir, gozleri gormeyen asik olandir, gorduklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir...Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol alYoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım ..Goremezler... İzin Wermessem Uzemezler... Cozemezler... Benim Bir Duşum War ki Asla Bilemezler...!!!suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendirKaderimSe CekeriM, CilemSe GuleR GeceriM..!uSTu Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı...A$k'La SakLan&#223;ac oYnuorm !! En iisi icimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!Ay deiL mewsim deiL '1 Omur' Gecti Sensiz.. Keşke boyLe sewmeseydim, ağLıorum caresiz..!&#195;l&#235;m &#216;y&#181;&#241; &#216;lm&#181;&#167; &#167;&#248;kÂklÂ&#174; &#167;Âh&#241;&#235;Eğer bir gun omuzlarındaki yalnızlıkları silkeleyip,Ardına duşup seni kovalayan yankılardan kurtulursan,Ve bir an duşersem aklına oylece en zavallı halimle,Donup te sırtını yalnızlık cığlıklarına,Baktığında onune sana tebessumle bakan , bir sessizlik goreceksin.Eğer sessizliğime ses getirmek,Siyahıma beyazlarını katmak,Gunume doğacak guneş olmak istersen,Sadece aşk icin seni bekleyenO sessizlik ben olacağım..NicK Şuan MeşguLsevgilim bana bir gul verdi,bu gul soluncaga dek gelirim dedi,fakat hic gelmedi cunki gul plastiktigecici bir dovmesin şeklini cizdi tanrı topraklara...vakti gelince kazma kurekle silineceksin !Haritalara bakıyorum evin yok. Sozcuklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni goruyorum, cunku benden başka yerin yok.HAYATTA oyle mutlu olki gozyaşların seni sırtından vurana sadaka olsun''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''p**likmi=ustumuze yok,Aşk mı?=Olumune,İcmek mi?=Sabahlara kadar,Korkumu?=Sadece ALLAH,Kavgamı?=Atara Atar, Satıra Satır…!!*aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMe Y i$iN' .//H&#225;&#165;&#225;T &#165;&#237;&#209;&#233;...; q&#237;R&#237;$, q&#233;L&#237;$m&#233;, SoNuC.. q&#237;r&#237;$ ; &#209;&#233;D&#233;&#209;&#167;&#237;Z... q&#233;L&#237;$M&#233; ; &#250;M&#237;T&#167;&#237;Z...&#167;o&#209;uC ; G&#233;R&#233;K&#167;&#237;Z//.< .. > &#223;i gun KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem.. yaNLızLığım Size ! emaneT# .:вαηα нı&#162; ıηαηмα уαℓαη&#162;ıуıм!!σтυяυρ вяşєу αηLαтмα αℓαу&#162;ıуıм!!ѕєηıη уαяαη вηα ∂єgмєѕ &#162;ηм..вєηмℓє σуυη σℓмαѕ мızıк&#162;ıуıм!!S&#233;vqiM SıNıRSıZ aMa aNLıyabiL&#233;N&#233; DoSTLuquM SoNSuZ aMa PaYLa$a&#223;iL&#233;N&#233;, S&#233;N HaRiKaSıN aMa &#223;&#233;NiM oLDuquN SuR&#233;C&#233;Bana bulaşma kalbini kırarım, ustume gelme dunyayı yakarım,bu sevgi sna cok geldi,bundan boyLe uzak oLaLım..!*&#223;iRGuN &#223;i elimde gul &#223;i elimde silah yanına geleceğim. Ya o gulu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!Bu masalar boş kalmaz gidenin yeri dolar,bu vazolara bişey olmaz yanlız cıcekler solar...!..bir PİC olup İMPARATOR olmaktansaaaa ONURLU bir HİC olmayı tercihEDERİMMSANA ILK YALANIMI SON NEFESIMDE SOYLIYECEGIM SIRF YALAN OLSUN DIYE SENI SEVIYORUM DIYECEGIMHaYaT $aHT&#233; !n$anLaR KaHP&#233; H&#233;RK&#233;$T&#233; B!r Ma$K&#233;!...\\$oKaKLaRDa YaNKıLaNDı ADıM...$&#233;N$!ZL!Ğ&#233; H!C ALı$MaDIM:- SuSaRsAm CatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur...aşk fransada trajedi , İngilterede Komedi , Almanyada Dram , TURKİYEDE HARAM&#223;eni YormayIn! --> cOk u$engeCim..&#223;ana yaLan soyLemeyin ! --> Nefret Ederim!&#223;ana &#223;i$ey sOrmayIn! --> &#223;iLmiOrum!Ciddi oLmayIn --> &#223;en guLuyorum...iCeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!..GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...Dalga geCeLim. --> &#223;ayıLıyorum !..Derdinmi var &#191; --> DinLiyorum ...cOk mu zOr&#191; --> Ugra$Iyorum!..&#223;ana a$Ik oLma! --> &#223;en oLamIyOrum !!!>>km ne derse desin ben boleimm degisemiyorum