Hero Online Turkiye Gunluğu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Hero Online Turkiye Gunluğu
-
26-09-2019, 20:21:19Selam, Arkadaşlar ben hero online turkiye hastasıyım. Şimdi bunu okuyanlar knight, silkroad, wow gibi klasikleşmiş oyunlar varken ben bu oyunu napayım diyebilirler, ama denemenizi tavsiye ederim. Oyunun oynadım oynayalı hic kotu tarafını gormedim ve bu oyun diğer oyunlara benzemiyor hep online GM veya GA var ve hepside sanki sizinle kanka gibi icten konuşuyorlar, sorunlarınız varsa sorunlarınızı cozuyorlar ve bunların gibi cok şey yapıyorlar. Mesela ben metin2 de oynuyorum ama ordaki GM ler herodakinden daha soğuk. Hem oyunda hile yok. Oynarken bug, ekran donması felan olması cok zor (bende daha hic olmadı). Mesela aklıma gelmişken size bir anımı anlatayım; hero oynuyorum canım birden pişmaniye cekti, evde de vardı aldım yedim. Eee pişmaniyede iplik gibi ya oyun oynucam derken ustum, başım, klavye, fare ve ağzım pişmaniye olmaz mı? Bu olayı farkedince 2 gun gulmekten bişey yapamadım. Yani hero bana gore ozel bir oyun... Pişmaniye anımla guldurduysem ne mutlu bana... Oynamanızı Şiddetle Tavsiye Ediyorum... Eğer sizinde heroda boyle konuşcağınız şeyler ve anılarınız varsa buraya yazın. Lutfen yorum yapın... Teşekkurler.... __________________