peki nasıl korunacağız. UYARI birazda Sitem!!!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- peki nasıl korunacağız. UYARI birazda Sitem!!!
-
26-09-2019, 20:15:44PEKİ BUTUN BU ŞEYLERDEN NASIL KORUNACAĞIZ? msn fakeleri internet kafelere yerleştiren bu formdaki dostlarım ve nice formlarda sizin gibi cin olup adam carpan arkadaşlar. elinize ne gececek neden? kars'a gittim ve maille bana yollanan dosyama bakacaktım. masa ustunde İnt.exp. ikonunun kısa yolu var. kıllandım neden ikonun kısa yolu. cunku akıllı bir arkadaşım beni fake maile yonlendirecek kısayolu koymuş. kodlara biraz bakınca ,SOZDE HOTMAIL ekranı geliyor. tabi ben buraya şifremi girince fake DUUUM. ve sonra gercek hotmail adresine yonleniyor. tekrar giriyorum ve sayfam acılıyor. ama şifremi kaptırmış oluyorum. allahtan uyandım ve farkına vardım. yoksa gitmişti şifre elden. dikatli olun ben yemedim ama birgun bununla uğraşan arkadaşlarımdan birisi yerse cokta uzulmem acıkcası. coşmayıhn arkadaşlar. neden yaw neden millete illet oluyonuz. neden mailine bulaşıyonuz. hani sadece kız arkadaşımı kontrol edecem diye paranoyak bir duşuncedeyseniz bunun icin şifresini ele gecirmeniz yeterli. neden fakeleri internet kafelerde kullanırsınız. kucuk bir işimiz olduğunda bile şehir dışına cıktığımda kafeleri kullanamaz oldum korkudan. artık yeter yaw bu sacmalığa son verelim lutfen. bir gun başınıza gelecek ve hepiniz kahrolacaksınız uzuntuden. __________________