Msn De Tv ve Video İzlemek Programsız
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn De Tv ve Video İzlemek Programsız
-
26-09-2019, 20:09:47Bi siteden gordum Ve paylaşmak istedim onceden verildiyse bilemem Not: Kendim Denedim Calışıyor Dunyanın en cok tercih edilen anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'a, TV seceneği de geldi. Messenger TV olarak adlandırılan yeni uygulamayı kullanmak cok basit. Uygulamanın kendisi de bir o kadar eğlenceli. Listenize herhangi birisini eklermiş gibi eklediğiniz bir adres, size istediğiniz videoyu izletme seceneği sunuyor. Dunyada MSN'i en cok kullanan ulkelerden biri olmamıza rağmen, bu uygulamanın sunulduğu 12 dil arasında maalesef Turkce bulunmuyor. YAPILIMI Internet Explorer'ı actıktan sonra "Araclar / Secenekler" menusune girin. Buradan da "Diller" seceneğine tıklayın. Acılan yeni penceredeki "Ekle" butonuna basın. Listelenen diller arasından da "İngilizce (Birleşik Krallık) [en-GB]" seceneğini tıklayın ve "Tamam" butonuna basın. Tarayıcı işleminden hemen sonra MSN'i acalım. Herhangi bir arkadaşımızı eklermiş gibi kişi ekleme butonuna basın. E-posta adresi olarak da [email protected] live. com adresini yazın. Kişi listenize hemen eklenen ve adı "Messenger" olan kişiye tıklayın ve herhangi bir kelime yazdığınızda, size kamera acmak istediğini belirten bir mesaj goreceksiniz. Bu mesajı kabul edin. Size acılan bir web kamerası değil de ozel bir pencere goreceksiniz. Bu pencerede, MSN Video kanalında paylaşılan her turlu videoyu izleme şansınız var. Keyifli dakikalar gecirmek icin birebir. Artıq gerisi ordan sececeqiniz videolara kalmış Beyendiyseniz + rep pls __________________