aşk ilokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam hatipte harammm!!! Eskiden ali ata bakardı, şimdi karıya kıza Hoşşun ama boşşun Beny kaca boLersen boL seni ikiye katLarım Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin. Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz!! pes… Ask bir sudur. Eee isin butun espirisi bu mudur? Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik. Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım... kendim icin bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme guzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış. Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum. Atalarımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk... Gecen gun duşundumdu, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Oyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen. Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla Sen sutlac kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ kofte kadar yakıcı, dolma gibi cekici, bulgur gibi asıl ve icli kofte kadar mukemmel birisin... Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi ucağı o guzel kalbinize inmek icin izin istiyor. eğer izin vermezseniz bu sevgi ucağı kamikaze dalışı yapacaktır... Ben seni, son Rondo biskuvimi verecek vede yolculuğa cıktığında arkandan Ulker cikolata yemeyecek kadar cok seviyoyum... Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı omur boyu kalbime hapis ediyorum... Acaba bir yerde oturup konusalım desem....kızar mı..?Yok canım...ya abisi varsa sorsam mı yok yok abisi yoktur...ya varsa..canım olsada nerden gorecek sor lan sor olmezsin, Soruyom...Hee ne dersin Deliye her gun sevgililer gunu... Seni deli gibi seven delin... Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur... Aşk sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir... Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış. Cunku komsu kapıya kadar gecirmiş... Kız dediğin İstanbul gibi olmalı.Fethi zor,fatihi tek!!! Akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin... Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur... Turkum, Doğruyum, Calışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti... Tanrım kor oldum... Artık kusura bakamıyorum... Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum... Adama sormuşlar karınızla ortak bi ozelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı gunde evlendik.. Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında..... Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Kopeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !.. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim... Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti... Paranın ne onemi var onemli olan miktarı... Erkekler limona benzer baktıkca ağzın sulanır yedikce miden bulanır... Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Cunku hakkı erkek ismidir... __________________