ßiLékLérimi kestim acıyor.. Kanım akıYor yawaş yawaş.. ßiLiorm oLuorm ama oLum ßana yakıŞıor. Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Oğrenecek..!! qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..siktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!! İŞLEneN Suc KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!! Deniz Derindir Durulmaz.. Dostluklar Ebedidir UnutuLmaz.. SiLgiN KaLéMinDén onCé BiTiYorSa YanLı$ıN Cok DéMékTiR... Suskunluğum Konuşmayı Bilmediğimden Değil Senin Adam Olmadığındandır Unutma ! Gozlerini Kapat ve Bana Bak Ben Diye Gorduğun Ne Varsa Senin Yokluğun Aslında! Renn Nicht Dem Hinterher.. Der Aouch oHne Dich gLuckLich İst.. ( koşma Arkasından..Sensizde MutLu oLanLarın..) Sen TatLı Bir LiseLi BeN Hayatı OLmayan Bir Serseri Hor Gorme Be LiseLi Hor Gorduğun Bu Serseri Bir LiseLi Eseri DuğunLerde yanına geLip seni durterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... Bizde DostLuk Nedir BiLir Misin..?? Nefesin Tukeirse aL bu CaN SeniN..YoLun Sonu Ucurumsa Dur !! iLk Adım Benim!! eLime Şişe aLınca qeLir Dost BiLdikLerim.. Şişe diße VurunCa Ceker GideR Gecmişini SiktikLerim.. İcimdeki Pich Bırakma Beni Hic..!! Affetmek İyi İnsanLarın İntikamıdır..!! Daha Goremediğim Kac Yuzun Kac Rengin Var Be HayaT ! Ozentimiz Olma Kendin Ol ! Boyle cok daha orjinalsin (; Beni Tanımıyorsun Ahkam Kesme Arkanıza Golge,İcinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum Seni Sevdiğimi Duşundun..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN.. Seni ben deil gozlerim secti. Onlar sevdi onlar beĞendi. Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN Bu Sozlerim sana KaPaK olSuN !! iyi oturttum HeLaL olsun .. TiPiN yok ki ŞeKLin olsun .. HaDi janıM iKiLe Yolun acık olsun... KaRaKTerin kadar konusTa KafamıZzı DinLeyeLim yureim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..cok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem... Bu Fani Dunyaya Tek GeLdik Tek Gideriz ßizi 3 Kuruşa SatanLarı Biz BeLeşe Veririz Eskiden Ali Ata Bakardı Şimdi Karıya Kıza Eskiden Işıl Sut icerdi Şimdi Votka Bira Eskiden İpek İp Tutardı Şimdi Ah İpek Ah Oğrencimisin DersLer Cok Mu Yoğun Bitsin Bu Cile Yaz 3152 ye Gonder Nah Biter MeLodisi Cebine GeLsin KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iCinn yaŞadığımı ßiLmeden .. ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'... İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sozu kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR s..tir edeRsiN HOşUNa qider.. hicßi zaMan cıkTııqın kapıyı hızLı caRpma..qeRi donMek isteYeßiLirsiN..!!=) PsikoLojim Bosuk :S Yapımda Emei Gecen Her Kesn Amk :@ [éwt cok qsL beLki y$mk ama... Yuz wRmioR bNa HyT..?!!] coqq merak edıorm acaba hayat benden aldıklarını neresıne sokcak VakitLér iLérLiy0r "saatLér térLiy0r" sniN $u témßéL yuréin daHa néi béKLiy0r?? DunKu cOcuk DeiLim ARtıq ßiRaZz YORqun ßiRasda kıRqınıM qiden yOLunu KaLan yeRini ßiLsin ARtq !!! canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? Artk Ne Sevmeyi İstioRm Ne SeviLmeyi..CuNku..hep yarım kaLDı sevmeLerm ve hep SAHTEYDİ SeveNLerm...!! SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tUtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR......... séfDim onu néDénsiz ..séwméDi $éréfsiz .. ama ßiz kaLDırDığımız g*tu inDirmésiniDé ßiLiriz !! ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRkanI doneR yoL aLırsıN.. eLden duşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yureğinin sahißi oLmaLıyım yada hicßirşeyin..! Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, Nasip değil ise ne gelir, elden? MutLuluqu Siksek CoaLır mı ? xD Sen KaşarSın.. Az Yaşarsın..!! bizim doğduğumuz koyde ebe yoktu biz fırlama doğduk SuS ... CunKu Cok koNuşan Cok haTa yapaR AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqectikLerim oLdu..!!! Ne ses , Ne Nefes , Ne de ruzgar Bağışlar Seni, Donup sırtını Giderken, Soyle kim karşılar Seni !!! kéLiméLériiN yéTmédiiqii kadariim, Né kadar anLaTiirsaM aNLataiim, anLadiiqiiN kadariim…! cékiOrum iiciimé kaFam hOş, duNya ßoş, haydi oLum ßana dOqru kOş ! Bi GorLfriendim biLe Yoq Hadi GuLum[Sie]. | rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..| OzqurLuk Warsa Ucmak Nié..? SusKunLuqumun inTikamıdır yoKLuqum. --'[-'Gidene SoyLeyiN Geri DonSunN we Ne KaYbeTTiqiNi GoRsuN'-]'-- du$uNduN mu ki..bu CaN ne yapsıN..?!.kaLbiN yoqtu ki..aNLiamazSıN..! RuyamDa Mevlana'yı Gordum Bana ''seN qelmesenDe oLur'' dedi.xD Adım SozLérimé KéfiL..! ßheNy taNıyanN ßiLiR..ßiLenN aNLaR..aNLayaN SuSaR..anLaMayanN uzaRrRRRR..! Bazen biRseyLeR iLk askımı hatıRLatsa da, Son Askım Sensin asLa anLamasanda !! YanLızLıık henuz 1bebeK qunden qune buyuyecek ! ßeN éskiDen boyLe sésSiz duramazDım!!!.. Sen ßensiz ßir Hicsen ßen Sensiz ßir Pichim.. Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !.. $imdi Herkez Fark Pe$inde , ßen Aynıyım ... ßu da ßenim Farkım.. KoLpA GencLiq YpMayn PichLiq.. Gozlerin benden cok uzakta, Sevgin sanki yanıbaşımda, Tanıştığımız gunu hatırla, Cekinerek gulmuştun sen bana Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Cøcukkéndé Sévmézdim Zatén ßéNi KimiN NéRéYé tAktığı oNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktığıM oNémLi KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!! Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ olumune bulaş olumle dalaş ama yavaş yavaş...! Buyuk aDim AT Korkma . .Ucurum Kucuk Adimlarla Gecilmez Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir.. Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RuyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YuzenLerdeniz. Bizi Arama Luks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı icenLerdeniz. Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne goz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanırseni sarmaya.Hic omur yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi... cok uzgunuM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLıktan ßutun gece ağLAdım.. Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın GULUM. aşk bi topa benzeRR oNce tekmeyi basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn Oyle zor ki duşuncelerimi soyleyememek, oyle zor ki uyumadan hep seni duşunmek. Oyle zor ki gozlerine bakıpta "seni seviyorum" diyememek. Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi... Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Kac Defa Attırdın Ki kaLbimi ?Bir Defada Durdurasın !! Aşk NasıL İki kişiLik.. Goz goRe goRe deLiLik..Hani Hayat MuşteRekti Uzuntu neden Tek KişiLik...! Aşığım ek iş olarak da oğrencilik yapıyorum. GolGem GibisiN yoKLuguN Hép pEşimde.... Sen giderken ben donuyordun diyenler. Birgun beraber gideLimde kim once donuyor goreLim aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr dIş goRunuŞumLé yaRqıLama - yuRéqimLe aLqıLa Né zaman GoL diyé aRkamı donsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat . Ho$cAKaL Demeq İsTeRSen Hic DuRma Ama ßunun MeRHaßası OLmayacak UnuTma..!! Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GoRDuM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GoRuRSuN ... Unuttum DeMek ßìLe HàtıRLaMaKtıR. AnLık ZewkLere Donuşen AşkLara İnaT.. || || Cıkarsızca,,|| || YaLnız ßirini oLumune Seweceqim.. vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN. héRşéi ßiLméNé qéRénK yOq HaddiNi ßiL YtR..!! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? Her Gidenin ArkaSınDan AqLasam TerK Ederdi Beny GozLerim.. Her qiDene DeqiL SoN Gidene ßu SozLerim..!!! Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem... Rabbim Sen Beni DostLarımdan Koru..ßen DuşManLarımın İcaBına Bakarım.. Yanmakta guzeldir bazen...Yakan değerliyse ! Hayat Yollardan Cizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Sececeksin ! Secdiğin Yolda oLum oLsa biLe seLam Verip Gececeksin ! Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..! YıLLardr icimde 1 cocuk ağLar İşte hep bu yuzden ısLak gozLerim ..Sende cekip gitme dayanamam yar,Ole Taş değilim sandığın kdr.. Kahretmişim hayatıma her gece iciyorum Sevilmeden sevmenin cezasını cekiyorum . ! SonuMuz Morq aC ßi tußorq..NéFéS aLma éFéS aL..3 qun oncéYDi aRiFé HaYdi $imDi $éRéFé !!! oLume YakıN oLaN TeK Acı YaLnızLıqTıR.. İşte 0 ßeNim DunYam..!! eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !.. Biz İctiklerimizin Değil, İcerken Duşunduklerimizin Sarhoşuyuz... LafLa deiL 17 yıLdır icraaTLa yaşıyoruZ.. Kendini bi b0q sananLar.... Gercekten Sandıqınız qibisiniz.. xD ßenimSin .!eLLere soyLe ßiLinSin...KadeR ßa$kaySa SiLinSin ..! TopLumd Hép îtîLîrîz SanmaKî ßun îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! BeDeniN baKiRe oLabiLir Ama RuhUn FahiŞe oLmAsıN.KusUra BaKmA bu OmuZLaR nE bACaKLaR goRdu SenDEn İyİ oLmAsIn!!! ' Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sykérLéR séNi... Ké$qé Hép Cocuq KaLsydıkta KaLpLéRimiZz YéRiné DizZLéRmz KaNasaydı..!! Kendin oLmak Warken AsLa Başkasına Bakma..!! ALLaH OyLe BiR sOnBaHaR AkŞaMı CaNımI aLsInKİ....SeVdİğİm KıZ mEzArImA gEtİrEcEk bİr GuL bUlaMaSıN ßiri sNa qiT dediqiNde kaLmaK isTiorum dièßiLmeKmi$ sevMek ! 40 dk ders yAp yAp ßiTmèz... 10 dk tenefus dedikoDuya yeTmez xD Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye acmış yanına bir buyuk rakı s.kiyim boyle hayatı diyip iciyoo Sevmeye Engel değiL mesafeLer.. Gecici ßu ayrıLık.... ßir ruya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak SaBreT.. SozLerin Buyuk Yureqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qore $anSLisin Fakat Bana qore ZavaLLisin ! Olmek! kalbin durmasıı değil be guzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır Zor oLan Baştan BaşLamak DeiL.. Zor oLan iLk Adımı Atmaktır.. DoĞaRKeN NiYe AgLaDıĞıMı YaŞaDıKcA AnLıYoRuM..!! SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér.. Du$manım Até$sé.. DostLarım Até$tén BétérL€R...! $éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır.. €n buyuk kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır..... Terk edenden alınacak en buyuk intikam , ona kupkuru, sevgisiz gozlerle bakmaktır. aRtıq ne DuamSın neDe beDDuam..!! oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. İnsanLarın gozLeri oyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . ! Gecenin Olum Kokusu Sindi Yine UsTume..!! HayaLLer GercekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!. Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. KaranLıq Beni Hapsedior.. Hepsi Gerceqi Gormem icin.. AmA Gerceq oLan Tek Şey oLum we o ßeni Cagırıyor.. Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... ya benLe aşkı doLu doLu yaşarsın , ya da ucundan bile tadamazsın ... Bu kadar işine geLirse ! __________________